Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - Anklageren

Sider: [1] 2 3 ... 1187
1
Samfund- & Kultur / Indfødsretsprøven skøjter på overfladen
« Dato: I dag ved 04:05:11 pm »

Du mener som det samtlige asylansøgere der får asyl skal lære om Uge 1 i standard undervisningen?
https://www.nyidanmark.dk/NR/rdonlyres/0D1A5CCE-2ACD-4AE9-AE95-F0CF83C85B0C/0/kompendium_til_underviser.pdf

Jeg tror ikke at nogen vil klage for meget over hvis der kommer en ekstra uge undervisning hvis du mener den er mangelfuld.


Jeg ved nogenlunde, hvad det handler om, og det kan vel ikke undre nogen, når jeg har samfundsfag som liniefag på seminariet.

Kravene fremgår af indfødsretsprøven, som alle kan prøve at tage her: http://nyheder.tv2.dk/2017-11-30-her-er-indfoedsretsproeven-kan-du-bestaa

Jeg indskød en parentes, og når jeg gør det, så er det noget, jeg har overvejet. Parentesen var som følger: (og demokrati er ikke blot flertals styre). Desuden krævede jeg en egentlig eksamination, da jeg ikke giver meget for multiple choice modellen.

Jeg forestiller mig noget, der ligner det amerikanske system, og det er anderledes. Man tager troskab over for staten meget mere alvorlig over there. Jeg er ellers ikke ubetinget fan af det amerikanske system.

Jeg kommer til at tænke på en debat vi havde, om politiet kan skyde narkotikaforhandlere på gaden i et demokrati, og få præmier for det, som man gør på Filippinerne?

I den forbindelse mener jeg, at Licensnægteren og Phil ikke burde kunne få dansk indfødsret efter ansøgning (hvis de ikke var født til det). Det handler om, at politiet i dette tilfælde på Filippinerne sammenblander den udøvende og den dømmende magt - og i et demokrati "i vores forstand", har man magtens tredeling.

Licensnægteren anførte så vidt jeg husker, at det er populært - og det er en vildand - at det er demokratisk - at politiet skyder narkotikaforhandlere på gaden - hvis der er flertal for det i befolkningen.

Man bør  virkelig forstå, hvad der kræves i et demokrati, hvis man vil have indfødsret. Desuden indeholder det Filippinske "demokrati" elementer, som kunne indgå i et godt prøvespørgsmål.

Det kan man kun sikre sig gennem en egentlig eksamination. Nu bliver det for langt, men jeg er ellers ikke færdig.

2
Fri Debat / Du er ikke den skarpeste kniv
« Dato: I dag ved 03:27:01 pm »
Mærkeligt rodet vrøvl, vel sagtens skrevet af én, der lever afsondret fra den virkelige verden?
Der er ikke noget politisk parti i Danmark, der vil lave "etnisk udrensning."
"Nationaldemokraterne"? Det er der ikke nogen, der hedder. Der er et såkaldt Nationalparti, stiftet af tre muslimske brødre, men de har ikke magtet at samle underskrifter nok til at opstille til næste folketingsvalg.

Debatten, om de eksisterer, må du tage med de selverklærede nationalsocialister her på debatten: Torsken, PU og Licensnægteren.

Hvordan de kan skrive, hvis de ikke eksisterer, kunne også trænge til en fornuftig forklaring  :tatice_03:


3
Samfund- & Kultur / Sv: Ahmed el-Haj
« Dato: I dag ved 12:27:00 pm »
Hvordan mener Anklager-Dude så at man skal tjekke folks holdninger?

Når vi nu indfører en kontrol, så vi kun accepterer flygtninge med den rigtige holdning. Er du så ikke bange for at man begynder at udvide til at man skal tilslutte sig andre holdninger; Vi kan da ikke acceptere flygtninge der ikke stemmer V-K-LA og går ind for en minimalstat med privathospitaler.

Og mener du virkelig at Danmark skal skrive; "Desværre Ibrahim, Du skal tilbage til Syrien. Vi er klar over at Assad vil proppe dig i et Tortur-fængsel, men du går ind for en adskillelse af Kirke og Stat, hvilket ikke harmonerer med grundloven.
Vi anser det for en skærpende omstændighed, at du vil fjerne støtten til Kongehuset og dettes ceremonielle grundlovs-sikrede magt."

Øh, Bro! Du vil sende folk tilbage til et land, hvor vi forventer de risikrer tortur, fordi de ikke er enige i Grundloven?
Eller mener du at de da skal kunne fortsætte med at være i Danmark på tålt ophold, uden ret til at arbejde og dermed på permanent sociale ydelser?

Det er enormt dumt at give statsborgerskab til nogen som er modstandere af grundloven.

Anklageren forestiller sig for det første, at der undervises i den danske grundlov, så ansøgerne er klar over, hvilken forskel der er på et demokrati og det de kommer fra - og eksamineres i det (i modsætning til at svare på multiple choice spørgsmål).

Så ved indvandrerne for det første, hvad der forventes af dem. Det kan man jo ikke gøre, hvis man ikke forstår, hvad demokrati betyder (og demokrati er ikke blot flertals styre).

Jeg forestiller mig også, at ansøgerne højtideligt sværger på at overholde grundloven.

Man kan jo ikke lave sindelagskontrol, så det kan da godt være at nogen vil lyve, men hvis det senere viser sig, at de har sværget falsk, så har det selvfølgelig konsekvenser.

Det vil det både have i forhold til loven, men også i forhold til - hvad skal jeg kalde det? Common sense?

Man vil f.eks. ikke samtidig kunne være medlem af Hizb-ut-Tahrir og ansøge om dansk statsborgerskab. Det vil i samtidig også gøre det tydeligt, hvad danskerne helt præcist forventer.

Som det er nu, så råber danskerne til hinanden i hver sin lejr, og det må kunne forvirre de fleste indvandrere.

Det kan også forvirre en indvandrer, at mange danskere mener, at hvis man kan sige rødgrød med fløde, og spiser stegt flæsk med persillesovs, så er man en rigtig dansker -  men en smule oprør imod staten betragtes som et sundhedstegn.

Det er det jo ikke - og slet ikke for en muslim, som der bliver holdt øje med.
4
Fri Debat / Sv: Den videnskabelige debat-hjerne
« Dato: I dag ved 11:52:31 am »
Carlo var forhåbentlig ironisk, sådan læste jeg det.  :smile1:

Sådan har jeg ikke opfattet det, men det kan da godt være.

Hvad skulle formålet være med at være ironisk? At afspore debatten?

Om det kan lade sig gøre at lave en "fredelig etnisk udrensning" er centralt i den danske debat - fordi mange går rundt med den vrangforestilling, at det kan lade sig gøre.

Det gjorde tyskerne jo også i Det Tredje Rige, indtil chokket kom efter krigen. Man tror på det, som man gerne vil tro på - hvor urealistisk det end er.5
Fri Debat / Sv: Den videnskabelige debat-hjerne
« Dato: I dag ved 11:37:50 am »
Nej, kommunisterne gjorde ingenting  :ohmy:

Kan du kende forskel på 2. verdenskrig og hjemsendelse af flygtninge?

Krigsflygtninge og etnisk udrensning er ikke det samme. Det er grunden til, at det staves forskelligt.

Det er klart, at nogen flygtede, da den russiske krigsmaskine rullede vestpå - og det er meget svært at sammenligne det med en såkaldt "fredelig etnisk udrensning" - hvis du stadig husker, at det er det, vi debatterer.

Sagt på en anden måde, så påstår Carlo indirekte, at den røde hær var fredelige i 1945 - men det var de ikke. Du skulle prøve at læse "Kvinde i Berlin".


6
Samfund- & Kultur / Ahmed el-Haj
« Dato: I dag ved 11:00:07 am »
Syrienkrigeren Ahmed el-Haj er (var?) salafist og fængslet i Tyrkiet og såret efter et bombeangreb imod IS.

I 2013 optrådte han i en Youtube-video, hvor en række danske islamister skød til måls efter billeder af blandt andre forfatteren Lars Hedegaard, den tidligere statsminister Anders Fogh Rasmussen og den konservative politiker Naser Khader.

Jeg gider ikke hælde vand ud af ørerne om at jeg ikke kan lide ham, for vi har haft titusinder og atter titusinder af den slags udgydelser de sidste tredive år - og det er enormt trivielt.

Jeg vil gerne debattere, hvordan det gik til, at han blev dansk statsborger

Jeg synes, at det er hul i hovedet at uddele danske statsborgerskaber til fjender af den danske stat.

Politikerne har imidlertid været optaget af nogen helt andre krav til de nye danskere - end om de er loyale over for den danske stat og Danmark.

For år tilbage kritiserede jeg ofte indfødsretprøven i debatten, og så fik jeg nogen rasende kommentarer og forsvar for indfødsretprøven (dengang den blev ændret). Nu kan man måske godt se, at de krav jeg ville have til nye statsborgere i stedet for - dem vi har - var fornuftige - for jeg skifter ikke mening på grund af modegriller. Den nuværende metode er helt forkert, og den kan man bare ændre uden at ændre grundloven. Jeg mener endda, at den nuværende metode er imod Grundlovens ånd - om ikke dens bogstav.

Det er enormt dumt at give statsborgerskab til nogen som er modstandere af grundloven.

7
Fri Debat / Krigsflygtninge er noget andet
« Dato: I dag ved 09:33:23 am »


Mellem den 11. februar og 5. maj 1945 blev omkring 238.000 tyskere, fortrinsvis fra Østpreussen, Pommern og De baltiske lande evakueret over Østersøen til det besatte Danmark.

De var krigsflygtninge - og ikke flygtninge fra en etnisk udrensning.Her er en definition på "etnisk udrensning" fra Gyldendals leksikon, som jeg er nogenlunde enig i: etnisk udrensning, fordrivelse eller fysisk udslettelse af bestemte etniske grupper fra en stats eller andre etniske gruppers side. Se også folkedrab.

Mig bekendt gjorde kommunisterne ikke noget for at få tyskerne til at flygte. Man byggede endda en mur i Berlin for at holde på dem.
8
Fra medierne / Israel er bekymret over udvandringen fra Israel
« Dato: Maj 24, 2018, 11:39:51 pm »
I 2015 udvandrede der 16.700 israelere fra Israel.

Citat: "Men selvom israels tilbageholdelsesrate er bemærkelsesværdigt høj i betragtning af de særlige forhold i den jødiske stat, er israelerne rasende over udvandringsraterne.

Der er en række årsager til israelernes overfølsomhed over for emigration eller, som det i undtagelsestilfælde nævnes på hebraisk, yerida [afstamning på engelsk].

Israelere er klar over, at Israels fremtid som både et jødisk og demokratisk land afhænger af at opretholde et solidt jødisk flertal. Den tostatsløsnings fortsatte relevans er trods så mange udviklinger, der afbød dens levedygtighed, af den erkendelse, at Israel ikke kan indarbejde millioner af palæstinensere uden at true dets jødiske karakter.

I sidste ende påvirker emigrationerne direkte på demografien, som igen er et centralt element i Israels grundlægning som en unik jødisk stat.

Israelere er også stærkt påvirket af zionistisk ideologi, der betragter jødisk eksistens i eksil som mentalt og moralsk fattig, åndeligt forvirret og ydmygende, fordi jøder er afhængige af deres værter og ikke deres egne styrker og evner og politisk autonomi. Denne tankegang styrkes kun efter Holocaust. "

https://www.jpost.com/Opinion/Jpost-Editorial-Emigration-worries-503136


9
Fra medierne / Det er ikke mange Lyjse
« Dato: Maj 24, 2018, 11:31:39 pm »
I 1990 indvandrede der 199.516 jøder til Israel - og i 2016 var det bare 27.000.

http://www.jewishvirtuallibrary.org/total-immigration-to-israel-by-year


10


Ja, udrensningen af tyskerne fra østområderne i 1945 - 48. Tyskerne hummede sig i betragtning af den knusende overmagt de stod overfor. Det her ser da meget fredeligt ud.


Det var ikke nogen etnisk udrensning.

http://polennu.dk/tysk-mindretal-i-polen-paa-vej-med-ny-radiokanal


11
Fri Debat / I har godt nok muslimer på hjernen
« Dato: Maj 24, 2018, 07:43:38 pm »

Duokulturelt, er just det rigtige ord. På den ene side danskerne og andre der kan opføre sig nogenlunde ordentligt. På den anden side muslimerne og deres uanstændighed.


Det minder jo meget om Dr. Joseph Goebbels  :yes:

12


Mon godkendelsen kommer automatisk?

Det gør den vel. Israel virker ikke interesseret i fred.

13
Politik / Rettelse
« Dato: Maj 24, 2018, 05:55:18 pm »
Kvartærtiden, hvor der har været istider, omfatter de sidste 2,588 millioner år.

14
Jamen hvis der er istid på den nordlige halvkugle, så er der varmeperiode på den sydlige, og så går det vel lige op?

Det "normale" er, at der hverken er is på Nordpolen eller på Sydpolen.

Det er "kun" ca. den sidste million år, at der har været istider.

Til sammenligning levede dinosaurerne for 200 millioner år siden.

Der er vel al mulig grund til at antage, at jordens klima var underlagt de samme naturkræfter, før der kom istider - og så er det meget mere kompliceret end at sige, at jordens temperatur er konstant.


15
Fri Debat / Sv: Jeg forstår dig slet ikke
« Dato: Maj 24, 2018, 05:27:03 pm »

Du har ret i, at jeg skulle have nærlæst tråden, for det er rigtigt, at du ikke gør dig til direkte fortaler for multikulturen her.

Det er dog svært ikke at læse dine indlæg som en indirekte støtte til den muslimske indvandring. Altid henvises der til, at vi da ikke kan stoppe indvandringen eller udvise de mange muslimer, der trækker samfundet ned, på grund af love og konventioner. Nu er konventioner jo ikke Guds ord, og lovgivning kan godt ændres.

Du siger, du går ind for strammere indvandring - hvordan spiller det sammen med, at du hver gang snakken falder på emnet kaster dig flad ned og siger, at det kan vi sørme ikke gøre noget ved? Hvis du da ikke forsøger at lukke ned for debatten med henvisning til, at det er "kedeligt og trivielt"..

Eller lad mig spørge - hvis Anklager-partiet havde flertallet i Folketinget, hvordan så vores indvandrings- og integrationspolitik så ud?

Det paradoksale her er, at hvis de mennesker, som du beskytter med henvisning til Grundloven og internationale konventioner, fik lov til at bestemme, så ville du få lukket munden hurtigere, end du selv ville opdage.

Skal vi virkelig være tolerante over for intolerancen?

Hvis jeg kunne bestemme - hvad jeg aldrig kommer til - så ville vi oprette flygtningelejre i Nordafrika med rimelige vilkår, hvor alle asylansøgere blev sendt til.


Sider: [1] 2 3 ... 1187