Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - Anklageren

Sider: [1] 2 3 ... 984
1
Samfund- & Kultur / Det er en falsk debat
« Dato: December 10, 2017, 11:36:35 pm »
Der er mere end en grund til, at debatten er falsk.

Ingen andre end præsten kan aflyse en julegudstjeneste.

Kristne kan bare gå til julegudstjeneste, når eleverne får fri - hvis de vil til julegudstjeneste - men man er nok bange for, at danskerne ikke er kristne nok til, at de vil gå i kirke, hvis det er helt frivilligt - og så skal skolerne presses til at lokke husarerne ind - selvom flere og flere hjem ikke er religiøse.

Næsten hver femte dansker kaldte sig ateist i 2013 https://www.b.dk/nationalt/naesten-hver-femte-dansker-kalder-sig-ateist

Hvis det har ændret sig siden, så er der grund til at tro, at der er flere i dag.

Det vil sige, at der er mange, mange flere ateister i folkeskolen - end der er muslimer.
2
Samfund- & Kultur / Religion er en privatsag
« Dato: December 10, 2017, 11:11:23 pm »
Jeg tvivler meget på, at det skulle være af hensyn til islam.

Medlemstallet i folkekirken falder støt. Den 1. januar 2017 var det 75,9 procent af hele befolkningen, som var medlem. I 2007 lå det på 82,6 procent. I Københavns stift er det endda kun 58%, som er medlemmer af folkekirken. Dertil kommer, at mange medlemmer af folkekirken ikke tror på Gud, men bare er medlemmer af tradition.

Alt handler om muslimer hos et højtråbende mindretal
Det er altså en lille del af de efterhånden 25%, der ikke er medlem af folkekirken, som er muslimer - alligevel skal muslimerne have hele opmærksomheden.

Forkyndelse hører til kirken og ikke til folkeskolen, og det gælder al forkyndelse uanset trosretning - dvs. både det kristne fadervor og muslimske, jødiske eller andre religiøse retninger.

 - og nu bliver islam-undskyldningen brugt til at banke skolerne på plads.

3
Religion-& Filosofi / Danskernes interesse for islam er meget lille
« Dato: December 10, 2017, 09:23:00 pm »
Der findes ingen nøjagtige tal om religion, men der er omkring 5.000 danskere, der er konverteret til islam.

Det er ca. en ud af hver tusinde danskere.

Den tusindedel består næsten udelukkende af unge kvinder, som er blevet forelskede i en muslim - så der er grund til at tro, at det kun er blind forelskelse i en ung fyr, der trækker den ene tusindedel over til islam.

Virkeligheden er derfor meget anderledes end det, som vi hver eneste dag får ørerne tudet fulde af. Danskerne føler sig ikke tiltrukket af islam, og det gælder selvfølgelig også venstrefløjen.


4
Mandehørmen / Sv: Der findes ingen Gud, og Karl Marx er hans Profet
« Dato: December 10, 2017, 08:50:32 pm »
Jeg synes, du skal bures inde, fordi du skriver, at socialisme kan forenes med muslimernes Gud-styre.

Socialisterne er da i fuld sving med at eksperimentere med det. Tiden vil vise om det lykkes. Jeg tvivler dog stærkt på det.

Det må i hvert fald være under 1% af danskerne, der er muslimer - og de fleste af muslimerne er kommet til landet under borgerlige regeringer - så jeg forstår ikke, hvad du mener.

For to år siden blev det anslået, at 5.000-6.000 danskere er konverteret til islam - og det er langt under 1%. https://www.mx.dk/nyheder/danmark/story/26947111

Danskernes interesse for islam er derfor overalt meget lille - selvom islamofober påstår noget andet.

Det vil sige - på en måde forstår jeg dig nok alligevel - for danske socialister forsvarer menneskerettighederne - og det gør jeg også selv.
5
Mandehørmen / Sv: Der findes ingen Gud, og Karl Marx er hans Profet!
« Dato: December 10, 2017, 07:26:30 pm »
Jeg synes, du skal bures inde, fordi du skriver, at kommunisme kan forenes med muslimernes Gud-styre.https://www.fyens.dk/indland/-Islam-og-socialisme-kan-sagtens-forenes/artikel/791484

SF er pjattede og forstokkede, når de tvivler på Asmaa Abdol-Hamid som socialist. Det mener Enhedslistens Anna Rytter, der selv er muslim
Hun er muslim. Hun er socialist. Og hun er træt af at høre, at det ikke kan forenes.Det kan det jo ikke.


6
Samfund- & Kultur / Sv: Kærlighed, vold og andengradsforbrændinger
« Dato: December 10, 2017, 07:21:21 pm »
Er qvinder virklig så voldelige, ? jeg har aldrig slået nogen (ikk engang i skolen)  :girl_sad:

Selvom det er ret mange, så er det jo alligevel de færreste kvinder - der slår.
7
Mandehørmen / Der findes ingen Gud, og Karl Marx er hans Profet
« Dato: December 10, 2017, 06:54:25 pm »
Jeg synes, du skal bures inde, fordi du skriver, at socialisme kan forenes med muslimernes Gud-styre.8
Samfund- & Kultur / Kærlighed, vold og andengradsforbrændinger
« Dato: December 10, 2017, 06:07:55 pm »
Hvert år bliver 33.000 kvinder udsat for partnervold i Danmark, mens hver fjerde kvinde ifølge en undersøgelse fra 2014 er eller har været udsat for psykisk vold i et forhold.

Blandt unge mellem 16 og 24 år har hver tredje kvinde oplevet at være i et forhold, hvor deres grænser blev overskredet psykisk, mens hver femte har fået dem overtrådt fysisk. Tallene stammer fra Epinion og er bestilt af ligestillingsminister Karen Ellemann i forbindelse med kampagnen "Vold kan forekomme".

https://www.dr.dk/nyheder/webfeature/kvindevold

Det er ret mange, men dertil kommer, at kvinder er lige så voldelige som mænd i parforhold.Jan Skaarup, leder af Mandecentret Odense: "Den fysiske og især den psykiske vold påvirker mændene hårdt. Den er svær at forklare til andre, for det er et tabu at være den, det går ud over i hjemmet. Manden har desuden den opfattelse, at andre ikke synes, det er fedt, når han kommer og hælder tre liter vand ud af øjnene."

Vold mod mænd i Danmark - Omfang og karakter - 2008 fra ligestillings ministeriet er den eneste ordentlige rapport om partnervold mod mænd.

Der står i sammenfatningen: "Mænd har større risiko end kvinder for at blive udsat for fysisk vold. Der er kønsforskelle i voldens karakter. Vold mod kvinder sker oftere i boligen end uden for bolig, i modsætning til vold mod mænd, der oftest sker uden for boligen.

Mænds risiko for voldsudsættelse er større end kvinders, henholdsvis 5,0 % af mænd og 4,0 % blandt kvinder rapporterede at have været udsat for vold seneste år.

Det er jo så ikke kun vold fra en partner, og i tal udsættes 89.000 mænd årligt for fysisk vold.

20% af 40-59-årige mænd angiver, at den vold, de har været udsat for, er udøvet af en partner. I England er det meget bedre undersøgt, og det viser sig at mænd hyppigere er udsat for fysisk vold fra deres partner end kvinder er - men til gengæld er mændene mere farlige, fordi de forvolder størst skade.


9
Fri Debat / Sv: Er verden virkelig så dyster?
« Dato: December 10, 2017, 02:13:07 pm »
Jeg tror verden bliver dårligere og dårligere over de næste mange år. Om vi når at vende det inden det går helt galt vil tiden vise, men jeg tvivler på det. Indtil da vil jeg nyde livet bedst muligt.

Der har altid været gode og dårlige perioder, men der er jo nogen, som ligefrem forudser kaos.


10
Politik / Ha ha ha ha
« Dato: December 10, 2017, 02:01:54 pm »
Mon Anklageren betalte skat af sit internetforbrug når han sad på skolens computer i sin arbejdstid og skrev på din-debat?

Jeg blev heldigvis bedømt på det arbejde jeg lavede  :smile1:

Jeg har aldrig skelnet mellem arbejde og fritid på den samme måde som de fleste gør. Det betyder også, at jeg arbejdede gratis hjemme i min "fritid", når det var vigtigt. at få noget færdig.

Jeg har også været så heldig, at jeg ikke har haft kvalificeret konkurrence med hensyn til mine spidskompetancer.

For år tilbage var der en leder, som fandt en anden til at overtage nogen af mine områder - og så brød det hele sammen. Der var måneder med kaos, inden jeg lod mig overtale til at vende tilbage  :yes:

Jeg kan huske, at lederen sagde: "Bare sig hvad du skal bruge. Det er lige meget, hvor meget det koster" - men jeg spillede kostbar og gjorde det ikke.


11
Politik / Sv: Finansloven er måske den vigtigste lov
« Dato: December 10, 2017, 01:49:23 pm »
Anklager. Er det korrekt at et ja til europol også betød en rumænsk dommer kunne udstede en arrestordre som dansk politi skulle efterkomme ?

Pas nu på ikke at lyve, hvis du i det hele taget svarer.

Det lyder rigtigt.

Er det korrekt, at Dublin III-forordningen er den eneste traktat - der siger - at flygtninge skal søge asyl i det første sikre land - og at Danmark nu ikke er omfattet af Dublin II-forordningen på grund af nej-et?

Citat: Dublin III-forordningen (nr. 604/2013) blev vedtaget i juni 2013, erstatter Dublin II-forordningen og er gældende for alle medlemsstater på nær Danmark.

https://da.wikipedia.org/wiki/Dublin-forordningen

Derfor kan Danmark ikke længere udvise flygtninge til det første sikre land.

12
Politik / Sv: Hvad er kapitalistisk?
« Dato: December 10, 2017, 01:26:39 pm »
Kapitalisme går kort fortalt ud på, at de rige udbytter arbejderklassen. De, der har det godt, skal have det endnu bedre, mens de, der har det dårligt, skal have det dårligere. Det er det, de blå/sorte på højrefløjen går ind for, hvis man skal koge det helt ned. Det går også Venstre, Konservative, Liberal Alliance og ikke mindst Dansk Folkeparti ind for. Børnene i min store klasse kalder dem for "de onde", mens socialisterne betegnes som "de gode". Jeg er så stolt af mine unger, der allerede har så godt begreb om verden.

Det lyder også sandsynligt, at man kan få lov til at være lærer på den måde uden at blive fyret  :tatice_03:


Det er jo netop det man åbenbart kan i de muslimske friskoler.

Naturligvis også derfor de bør lukkes og smides ud af ethvert demokratisk land.

Tigermanden har hverken været lærer eller konvertit.

Man kan sige meget om muslimer, men de ville aldrig prædike om socialisme i en koranskole.

Karl Marx var modstander af religion.13
Det er en kedelig sag - men også en oplagt mulighed for, at vi som samfund, går ind og tager ansvar, hvor vi hjælper alle implicerede parter til at blive gode igen - ved en blød, pædagogisk indsats. Det er den slags, der kendetegner et humanistisk orienteret samfund.

Det er den slags kommentarer, der får alle til at se dig, som den du er: En useriøs troll, som producerer indlæg - der er en tydelig parodi på det, som du tilsyneladende går ind for.

Andefar syntes det er ok at skære spæk af en muslimsk penis!

 :hyper:

Ja - jeg har overvejet at starte en penis-flåer-bevægelse, så skal de nok lære det  :bad:

14
Samfund- & Kultur / Sv: 'Forsoningsmøde' i Aarhus-moské
« Dato: December 10, 2017, 01:01:52 pm »
Islam er en dynamisk og aktiv spiller i det danske samfund, og Moskeerne er i mange tilfælde at betragte som en slags demokratiske og åbne medborgerhuse - hvor der selvfølgelig holdes den slags møder. Men I "vikinger" ryster måske allerede i bukserne - ved tanken om, at Islam er en integreret del af demokratiet :big_grin:

Hvad skulle vi gøre, hvis vi ikke havde haft en blød, humanistisk, skvattet og kyllingehøget viking som dig til at berige højrefløjen, så de kan leve, som de plejer  :yes:

Det giver bare så meget mening.


15
Politik / Sv: Skattefri telefon og internet
« Dato: December 10, 2017, 12:51:18 pm »
Anti-rød partiet er imod man tildeler den slags skattegoder til de mest velbjergede, Det sammen med håndværkerfradrag er en urimelig særbehandling.

I Anti-rød partiet går man ind for det der gives til lønmodtagere i form af løn og goder skal der svares skat af. Der skal være en ualmindelig god grund til fradrag udover bundfradrag, ellers skal det væk.

Kan nogen klåge Åger forklare hvorfor en djøfer der tjener fra 800-1500 tusinde ikke skal betale skat på lige fod med murerarbejdsmanden ?

Du har ind imellem dine lyse øjeblikke  :smile1:

Sider: [1] 2 3 ... 984