Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - Carlo

Sider: [1] 2 3 ... 478
1
Politik / Sv: carlo?
« Dato: Juni 24, 2018, 03:55:42 pm »
carlo vil du ikke nok hjælper migØ?Å

Hvordan skulle jeg, eller nogen andre, kunne hjælpe dig? Du har lige været på hospitalet og fået et behandlingstilbud, som du har afvist.

Jeg fornemmer at det er dit langsomme selvmord. Eneste udvej er total alkoholfrihed.

2
Voldtægt eller ej. Alene at muslimerne synes at det er helt fint at deres hanner forlyster sig med vantronende kvinder, viser hvilken forbandet, gennemført en nassekultur islam er?

Her er det de plagende, men omkring Gaza og Vestbredden er muslimerne de plagede. Fair nok, med det sindelag muslimerne lægger for dagen. Rigtigt sjovt er det at se deres totale afmagt og hjælpeløshed over for israelernes knusende overmagt. Deres stærkeste våben i øjeblikket er totter af brændende græs, bundet i luftballoner, som våben imod israelske bunkers.

Og så forsøger de desperat at grave tunneller ind til Israel. Nu er det en nem sag at aflytte når der bliver gravet dernede. Og så bliver tunnellen sprængt.

Nogen mennesker skulle lade være med at lade sig undfange i moders liv.

3
Nu gyser vi endnu mere, for nu har de været inde og sætte et klistermærke op på Københavns Hovedbanegård.

https://identitaer.dk/

4
Fri Debat / Sv: Er de så ikke flygtnige på Middelhavet?
« Dato: Juni 20, 2018, 04:36:58 pm »
Så vidt jeg kan se i mit link, med det døde link, så skrev jeg dengang i 2016 - 100% korrekt - under billedet: Flygtninge på Middelhavet - og nej, de er ikke på vej til Europa, men på vej til Nordafrika under 2, verdenskrig.

Kors i hytten! . Nej, billedet forstiller ikke europæiske flygtninge på vej til Afrika under anden verdenskrig. Billedet viser albanske flygtninge på vej til Italien i 1991. Skibet hedder Vlora. Falskneriet er rigeligt dokumenteret.

5
Fri Debat / Sv: Kan matematik være følelsesladet?
« Dato: Juni 20, 2018, 02:52:35 pm »
Og her en rigtig Anklageren, der bringer et billede og nævner at det er et skib med europæiske flygtninge på vej til Afrika under anden verdenskrig. Men skibet er "Vlora" og det er fra en albansk havn i 1991, hvor albanske flygtninge forsøger at komme til Italien.

http://www.din-debat.dk/index.php?topic=3716.msg42915#msg42915

Det må du gerne dokumentere.

Dokumentationen er i linket. Du bringer et billede, hvis link nu er dødt. Men billedet viste et skab med mange mennesker. Din ledsagende tekst: "Flygtninge på Middelhavet - og nej, de er ikke på vej til Europa, men på vej til Nordafrika under 2, verdenskrig."

http://www.bbk.ac.uk/reluctantinternationalists/blog/europes-fake-refugees/

6
Fri Debat / Sv: Kan matematik være følelsesladet?
« Dato: Juni 20, 2018, 06:22:30 am »
Billedet er fra Indien, og de er hinduer  :tatice_03:

Prøv at søge med Google: crowded + train + bangladesh + image.

Et billede fra Dhaka.Og et billede fra et kristent vækkelsesmøde i Afrika.Og her en rigtig Anklageren, der bringer et billede og nævner at det er et skib med europæiske flygtninge på vej til Afrika under anden verdenskrig. Men skibet er "Vlora" og det er fra en albansk havn i 1991, hvor albanske flygtninge forsøger at komme til Italien.

http://www.din-debat.dk/index.php?topic=3716.msg42915#msg42915

7
Fri Debat / Sv: Det har du heller ikke styr på
« Dato: Juni 19, 2018, 02:04:05 pm »
Det er højst sandsynligt stemmespild at stemme på Nye Borgerlige - så det er en stor glæde, at du vil stemme på dem.

Eller endnu bedre. Nye Borgerlige vil skabe så meget splid på højrefløjen, og stille ultimative krav, at det bliver umuligt at danne en blå regering. Og hvem kommer så til at danne regering. Jeg tror jeg vil stemme på Nye Borgerlige, bare for at fremme spliden i blå blok.

8
Det ville jeg gerne have set. Jeg elsker at se aberne slås. Men ikke bare noget tjatteri i nogle sekunder. De skal virkeligt gå til den i længere tid.

Endnu hellere ville jeg have været i Malmø. To dræbt og nogle sårede. Ikke så værst.

https://www.dr.dk/nyheder/udland/maend-draebt-og-fire-saret-ved-skuddrama-i-malmo

9
Politik / Sv: Russisk politikker kæmper mod raceblanding
« Dato: Juni 16, 2018, 05:38:33 am »
Hvilken ret har du til at bestemme over andre menneskers underliv og hvad de gør med dem?

Den røver du giver om barnets tarv er jo iøvrigt en gang hørmende bullshit. Det handler for dig og dine udelukkende om racerenhed, fordi I tror det er en ting. Du tror jo på racerealisme, så hvordan folk i andre racer har det er jo ikke noget der vedgår dig, og dermed giver jeg ikke fem potter pis for din åh-så store sympati for de race-blandede børn. Du mener de er forkerte og at deres eksistens er en fejl. Derfor tvivler jeg på din selv-erklærede sympati for dem.

Men du har ret i én ting: Det handler ikke om nationalisme. Det handler om selve definitionen af racisme.

Fortæl hellere det til 140 millioner russere.

Jeg læste en tragisk historie. En russisk pige der var au-pair i Frankrig havde mødt sådan en rigtig sort charmetrold. Og han havde besvangret hende. Nu er det ikke just negrenes stærke side at tage sig af deres afkom, så hun havde taget barnet med tilbage til Rusland. Dårlig ide, for der blev hun socialt forstødt.

Sagen endte med at barnet kom på et fransk børnehjem.

10
Politik / Sv: En kæmpestor sejr for Kim Jong-un
« Dato: Juni 16, 2018, 05:32:25 am »
Som jeg tidligere har skrevet, er årsagen til problemerne med Nordkorea at omgivelserne har presset landet op i et hjørne. Det er præcis som i fysik. Aktion er lig med reaktion. Reaktionen internt i Nordkorea er repression mod egen befolkning.

Japan er den værste partner i isolationspolitiken. Antageligt noget historisk.

Hvis Trumps samtale fører Nordkorea ud af isolationen, vil det betyde lettelser for Nordkoreas befolkning.

11
Politik / Sv: Facebook censurerer Generation Identitær
« Dato: Juni 15, 2018, 01:39:22 pm »
Facebook derimod er blevet et safespace for SJW'er typer, og islamister, hvorimod dissidenter fra højre har meget lidt plads. Senest er Generation Identitær.

Facebook er et privat firma og de bestemmer selv hvad de vil have stående. Men et tip: opret jeres egne, helt frie sider. OK, det vil I jo ikke, for I ved godt at der vil være uhyre få læsere. Derfor vil I benytte Facebook til at proppe det ned i halsen på os.

12
Politik / Sv: Duterte viser vejen frem mod narkobander igen
« Dato: Juni 15, 2018, 01:32:24 pm »
Fra Russia Today. Hmmmmm......??? Når russerne synes det går så godt i Filppinerne, hvorfor er Rusland så ved at drukne i narko?

13
Fri Debat / Sv: Du er da selv en brunskjorte
« Dato: Juni 15, 2018, 11:32:23 am »
Får du ikke ondt i benene, når du går strækmarch?

Får du ikke ondt i knæene af at ligge med pruttehullet op mod allah?

Lumre-Carlo tror, han kan tillade sig hvad som helst på et debatforum.

OK, den var måske under lavmålet.

14
Fri Debat / Sv: Hvilket dyr er det mest irriterende?
« Dato: Juni 15, 2018, 05:46:15 am »
I Indien er hunde ikke bare irriterende, men en pestilens. Og de gør nogle gange noget ved det.

Indgang på eget ansvar.

http://edtimes.in/2017/12/mass-killing-of-stray-dogs-is-common-in-india-time-to-prevent-rising-cruelty-towards-stray-dogs/

Her i Thailand er der nogen der render rundt og forgifter hunde. Dyrevenner mener at så skulle hundene steriliseres, men det er håbløst og de har andet at bruge ressourcerne til.

Hunde må ikke aflives i Thailand, men hundefangere fra Vietnam må gerne komme og høste hunde til konsummarkedet. Bare hundene så bliver aflivet i udlandet.

15
Fri Debat / Sv: Du er da selv en brunskjorte
« Dato: Juni 14, 2018, 05:08:41 pm »
Får du ikke ondt i benene, når du går strækmarch?

Får du ikke ondt i knæene af at ligge med pruttehullet op mod allah?

Sider: [1] 2 3 ... 478