Forfatter Emne: Nyt anti-Illuminati-parti ser dagens lys  (Læst 3496 gange)

Offline Anklageren

 • Hyper medlem
 • *****
 • Indlæg: 17745
 • Activity:
  85.6%
 • Country: gl
 • Køn: Mand
  • Vis profil
Sv: Nyt anti-Illuminati-parti ser dagens lys
« Svar #15 Dato: Marts 19, 2017, 01:05:43 pm »
Da jeg altid har haft det sådan, at der er punkter både fra liberalismen og fra kommunismen, jeg synes er fine - men bare aldrig har kunnet døje hverken liberalisme eller kommunisme i deres reneste former, så synes jeg netop det er en god idé at kombinere principper fra begge sider og blande dem, så man får en fin balance. Og det synes jeg at Jfk21-partiet formår.

Det har man altid tidligere kaldt nationalsocialisme, som opstod lige efter 1. verdenskrig - så jeg forstår ikke, hvorfor du har svært ved at placere det.

Frihed lad være vort Løsen i Nord
Frihed for Loke saavelsom for Thor

politisk ukorrekt

 • Gæst
Sv: Nyt anti-Illuminati-parti ser dagens lys
« Svar #16 Dato: August 28, 2017, 12:37:00 am »
Lederen af det nye parti, JFK21, afslører her, hvordan den luciferiske Illuminati-elite opererer:


Synes Lucifer om krig og masseimmigration til Europa?


https://www.youtube.com/watch?v=JRzIl2cIc-E

Han siger, at Lucifer-eliten finansierer begge parter i krigene. Og de benytter mainstreammedierne til at sprede løgne og derefter begår de falske flag for at spille parterne/landene ud imod hinanden. Så bomber Lucifer-eliten alle landene og skaber grobund for en masse flygtninge. Dernæst importerer Lucifer-eliten 3 millioner unge mænd til vesten i alderen 18 til 28 år. Så vesten bliver undergravet indefra.

Ham Mads Palsvig er kvik og forstår hvordan Lucifer-eliten opererer. Så stem gerne på JFK21, hvis de stiller op til valget næste gang. :yes:

Palsvig er en tidligere elite-bankmand, der i dag er whistleblower og har afsløret, at alle nationalbanker ejes af den luciferiske bankelite. Inklusive den danske nationalbank. Og han har afsløret, at pengene i dagens samfund skabes ved at gældssætte befolkningen gennem udlån. Så derfor er eliten afhængig af, at folk gældsættes mere og mere, for at den kan skabe økonomisk vækst i samfundet. Hermed skabes kunstige bobler, som hele tiden vil springe før eller siden. Derfor er en ny finanskrise uundgåelig - på et eller andet tidspunkt.

Mads Palsvig har helt ret i, at det er den luciferiske NWO-elite, der står bag masseimmigrationen til Europa de senere år. Og det vil han og JFK21-partiet sætte en stopper for.

Og han har også ret i, at eliten alle er satanister. D.v.s. Lucifer-dyrkere. Mange fra eliten er derudover også pædofile og har dyrket masser af sex med børn. Det er sådan de gør i den luciferiske elite. Som Mads Palsvig også afslører HER, hvor han afslører, at Hillary og Bill Clinton er pædofile:

https://www.youtube.com/watch?v=zaM5BHuxSKc


Ja, mainstreammedierne tør ikke tale om den sataniske elites pædofili og satanisme. Hillary blev beskrevet som en pæn, ældre dame, mens Trump blev dæmoniseret som en klam gammel trussetyv. I virkeligheden er Hillary langt mere klam end Trump. Og hendes kampagneleder John Podesta går efterhånden under navnet John PEDOsta. De danske medier er hyklere. Når det er små fisk, der laver pædofili, skriver de gerne om det og udgiver sig for at være børnenes beskyttere. Men når det er de virkeligt store kanoner, der misbruger børn, så er de tavse. Det viser, at medierne er ligeglade med børnene. Når de en sjælden gang beskriver pædofili og lignende, er det kun for at tjene penge på kioskbaskerne. Det er ikke for børnenes skyld.

Så stem på JFK21, hvis du vil sætte en stopper for scener som DENNE:yes:Og ja, billedet er manipuleret, men det ER sådan det foregår i virkeligheden ifølge mange whistleblowers. Yderst til venstre ses den ondskabsfulde satanist John Podesta. Og længere ude til højre har vi KILLary Hillton...øhm Hillary Clinton.
« Senest Redigeret: August 28, 2017, 01:17:45 am af politisk ukorrekt »

Offline GuBBi

 • Administrator
 • Hyper medlem
 • *****
 • Indlæg: 2138
 • Activity:
  10%
 • Country: dk
  • Vis profil
Sv: Nyt anti-Illuminati-parti ser dagens lys
« Svar #17 Dato: August 28, 2017, 02:25:49 am »
Har læst partiprogrammet igennem og det lykkedes mig ikke at finde et eneste punkt jeg var enig i. Det lader til at være skrevet af en der ikke havde ti minutter til at google hvordan situationen faktisk er idag på de nævnte punkter. kan godt bare starte fra en ende af:
Citér
-  Hvad der er bedst for JORDEN.
Jordan er en følelsesfri klump klippe i kredsløb om en stjerne. Kan I være lidt mere specifikke, tak?
Citér
-  Giver det enkelte menneske så meget FRIHED som muligt, sålænge det ikke skader andre mennesker, dyr og natur.
Praktisk taget ingen fri handling kan siges ikke at gå ud over natur eller andre dyr på en eller anden måde. Din eksistens alene generer CO2 hver dag, bare gennem hvertrækning.
Citér
-  Er baseret på en uvildig, upartisk og så objektiv som muligt undersøgelse af facts, KUNDSKAB og visdom. Mens man ser bort fra lobbyisme og enhver form for inhabilitet minimeres.

Baseret på alt efterfølgende lever partiet ikke op til dette. Og hvorfor sige "Facts" når man kan sige "fakta"? Hvorfor er kundskab med stort, hvad betyder den kundskab de taler om? Og hvilken visdom? Er med på at ens værdier bør været baseret på fakta, det er empirisimse, men hvorfor de to andre?

Citér
- Stop al krigsførsel. De krige Danmark har været med i strider alle imod internationale love og konventioner, herunder Nuremberg kommissionen.
Igen lidt sproglig hikke. På dansk hedder det Nürenberg kommisionen. Ikke fordi jeg vil slå hårdt ned på den slags, men fordi det virker som om store dele er kopieret fra engelsk og hastigt oversat.
Og nej, de krige Danmark har været med i strider IKKE mod de internationale konventioner, undtagen MÅSKE Irak. Men jeg var også imod den krig. Og pacifisme fungerer kun hvis du kan få ALLE med på den. Det er desuden min hypotese at det danske forsvar de seneste 20 år har reddet langt flere liv end det har taget.

Citér
- Sig undskyld til alle lande vi har tæppebombet.
Bliver en kort liste. Danmark har slet ikke midlerne til tæppebombning. Vi kan kun mulighed for taktisk bombning, dvs. relativt små, og derfor nøje udvalgte, mål.

Citér
- Vi skal under ingen omstændigheder have unge mænd ind i landet fra lande vi lige har jævnet med jorden.
Vi har ikke jævnet nogen lande med jorden. Ikke at tage flygtninge ind er nemt at sige. Hvad vil de dog gøre med dem der dukker op her alligevel?

Citér
- Betal FULD krigsskadeerstatning til de lande vi har ødelagt.
Vi har ikke ødelagt nogen lande. Ikke for nyligt i hvert fald, men hvor lang tid skal det her gå tilbage? Er sikker på at Storbritannien godt kan bruge lidt kroner i kassen som undskyldning for vikingerne...

Citér
- Nationalbanken skal ejes af borgerne, eller simpelthen udsted penge fra Finansministeriet ligesom John F Kennedy gjorde med sin Executive Order 11.110.
"Hej, i vores parti ved vi ikke hvad en nationalbank er, men vi tror det er nogen ondt, så vi er sikker på at det bliver meget bedre ved at give pengepressen til folket. Så kan alle jo være millionære!!"

Citér
Borgerne skal være aktionærer i den Folkeejede Nationalbank og får løbende udbetalt 'Borgerdividende'.
- Store og små virksomheder skal bidrage ligeligt til samfundets opretholdelse.
"Fik jeg understreget at vores parti slet ikke ved hvad en nationalbank er? Nåmen, vi er i hvert fald sikker på at den tjener FEDT, så vi kunne jo alle sammen blive rige hvis den udbetalte dividender. Sandt, vi KUNNE havde googlet og fundet ud af at dividenderne for nationalbankens overskud sidste år ville have svaret til 700 kr. per dansker, og at overskuddet bliver sendt til statskassen og på den måde indirekte sænker skatten. Men i vores parti har vi alt for travlt med bare at VIDE hvordan verden hænger sammen til rent faktisk at undersøge det.

Citér
- Indtægter fra moms, indkomstskat og virksomhedsskat udskiftes gradvist med skat på digitale pengeoverførsler, forbrug, virksomhedsomsætning og resourcer.
Afskaffer moms... For at indføre noget der lyder uhyggeligt meget som moms...
Bortset fra det er beskatning af forbrug istedet for indkomstskat en fin nok teori, og den har været fremme før. Meeeen, det er en upålidelig indtægtskilde, og vigtigere endnu ville det skabe enorme sorte markeder. Det er bare lettere at holde styr på en persons indkomst end forbruget.

Citér
- Borgerne må ikke betale renter. Virksomheder må gerne betale renter.
Al ejendom bliver hermed ejet eksklusivt af rige mennesker, der frit kan sætte lejemarkedet som de vil.

Citér
- Naturmedicin ligestilles igen med syntetisk patenterbar pharmaceutika.
Det her er mit yndlingspunkt. DE ER ALLEREDE LIGESTILLEDE. "Naturmedicin" og "Alternativ medicin" hedder bare sådan fordi de ikke i tilstrækkelig grad kan påvises at virke, og mht. naturmedicin ofte har flere unødvendige bivirkninger.
Lad os sige at der er en rod der indeholder et stof godt mod hovedpine. Et farmaceutisk middel indholder KUN det aktive stof og ellers kendte inaktive stoffer til opblanding. Selve roden indeholder det aktive stof PLUS hundredevis af andre stoffer der kan gøre, gud ved hvad, med din krop. Hvad vælger du?

Citér
- Universiteterne skal igen undervise læger i brug af naturmedicin og sund kost.

Sker allerede. Evidensbaseret, og ikke politisk dikteret.

Citér
- Læger og sundhedssystem må på ingen måde kunne påvirkes af økonomiske interesser fra den private sektor.
Held og lykke. Noget konkret forslag?

Citér
- Krav om habilitet introduceres i alle relationer mellem borger og offentlige og private aktører i samfundet.
Aha. Så med andre ord, eksisterende lovgivning bibeholdes. Har det.

Citér
- Forskning og uddannelse skal slippes fri for økonomiske interesser
Uddannelse ER en økonomisk interesse. For samfundet og for den studerende. Ligesom forskning ofte er. Hvorfor er det et problem at vi kan få virksomheder til at bruge milliarder på at forske i midler mod sukkersyge? Det ville være svært at skaffe midlerne i det offentlige, specielt når man lige har frataget statskassen indkomstskatten og bidraget fra nationalbanken.

Citér
- Gennemsigtighed skal være et gennemgående tema for forskning.
Så ligesom det allerede er. Der findes faktisk de har blade fyldt med videnskabelige artikler og en god del af dem kan man se helt gratis med hjælp af google scholar. Så hvilken gennemsigtighed er det lige I synes der mangler?

Citér
- Uddannelser skal have plads til at uddanne studerende til at være kritisk tænkende.
Det skal ikke give plads til det, det er forhåbentligt resultatet. Tvivler dog på at forfatteren her har undersøgt hvad kritisk tænkning faktisk betyder. Kort video (5 min) der forklarer termet:
https://www.youtube.com/watch?v=6OLPL5p0fMg

Jeg kunne blive ved, men det er mere af det samme synes jeg. I modsætning til målsætningen er det her partiprogram IKKE baseret på fakta.

politisk ukorrekt

 • Gæst
Sv: Nyt anti-Illuminati-parti ser dagens lys
« Svar #18 Dato: August 28, 2017, 10:49:02 am »
Man kan altid diskutere enkelthederne og detaljerne og der er da også detaljer, jeg måske er skeptisk overfor i JFK21´s program. Jeg ved heller ikke, hvordan det i praksis vil fungere at fjerne momsen og indkomstskatten. Umiddelbart tænker jeg, at det bare er en undskyldning for de rige til at betale mindre i skat. Mads Palsvig har selv denne argumentation for at fjerne indkomstskatten:

https://www.youtube.com/watch?v=EKTUO2YZOBQ


Men det handler jo om, at JFK21 vil revolutionere hele den økonomiske politik. Fordi en snæver monsterrig elite i dag sidder på 99% af alle goderne. Hvis vi nu får revolutioneret pengeskabelsesprocessen, som er et af partiets hovedpunkter, så vil der blive langt flere penge til almindelige mennesker, også de fattigste, og så vil det måske slet ikke være nødvendigt at kræve så meget i skat fra de rige eller kræve så meget i moms o.s.v. for at finansere velfærdssamfundet. Jeg er dog ikke økonomiuddannet selv og har svært ved at gennemskue alle enkelthederne. Men jeg er enig i, at pengeskabelsesprocessen er helt ude i skoven i dag og må ændres. I dag skabes penge jo ud af den tynde luft ved at folk optager dyre løn i bankerne og så arbejder gælden af som lønslaver bagefter. Mens rige bankfolk som Rothschilds, Rockefeller o.s.v. bare sidder på deres flade og skovler milliarder, ja, måske trillioner ind.

Mads Palsvig og JFK21 vil også sætte en stopper for masseindvandringen ved simpelthen at gå til roden af problemet. Nemlig de mange ulovlige og unødvendige krige, som vesten selv starter og som skaber grobund for masseindvandringen. I stedet for at bombe disse lande, bør vi støtte dem til at bygge deres lande op. Ved at bombe dem gør vi bare ondt værre. Irak-krigen blev skabt på en løgn om nogle masseødelæggelsesvåben, der ikke eksisterede (utroligt at Anders Fogh ikke fik livsvarigt fængsel for denne forbrydelse imod menneskeheden, men det viser igen bare at Lucifer-eliten er hævet over alle love). Og Syrien krigen er skabt på en løgn om, at Assad er en ond morderisk diktator, når diverse kemiske angreb dernede i virkeligheden er falsk flag-operationer. Og dem, som Assad rigtigt nok HAR slået ihjel, er jo ISIS-støtter og fundamentalistiske islamister.

Nu skriver GuBBi, så at Danmark ikke selv har tæppebombet disse lande. Det er da korrekt. Men vi har MEDVIRKET til disse krige, så derfor er vi også ansvarlige for, at disse lande er blevet tæppebombet. Det er vel det, Mads Palsvig mener, går jeg ud fra. Men måske formulerer han sig teknisk set lidt upræcist. Men jeg forstår godt, hvad han mener, tror jeg.

En anden god ting ved deres program, altså JFK21´s program, er, at de vil have en lov om, at de store internationale koorporationer kun må eje ét, maks måske to mainstreammedier hver. Som det er i dag er samtlige mainstreammedier i USA ejet af kun 5-6 kæmpestore koorporationer. Og det gør, at mediedækningen bliver ensidig og udemokratisk. Vi så det også under valget i USA, hvor SAMTLIGE mainstreammedier støttede Hillary Clinton. Uanset om man kan lide Trump eller ej, bør man være så intellektuelt ærlig, at man kan indse, at dette ikke er sundt for den demokratiske proces og ytringsfriheden.

Nej, JFK21 er sikkert ikke perfekt. Men jeg kan godt lide hovedpunkterne i deres program - og det er for mig det vigtigste. Så kan vi altid gå ind og diskutere enkelthederne bagefter. Men jeg mener, at der ER behov for forandring her i samfundet og de principper, JFK21 står for, kan jeg som udgangspunkt godt lide.

Den allerstørste grund til, at jeg kan lide JFK21, er, at de som det eneste parti i Danmark tør nævne det største tabu af alle tabuer i verden: Nemlig at magteliten er satanister og misbruger og ofrer børn!! INGEN andre, heller ikke engang Dansk Samling eller Danskernes Parti, har turdet tage dette emne op. Mads Palsvig og JFK21 er det første parti i Danmark, der nogensinde har turdet nævne, at eliten er satanister og dyrker Lucifer. Det er et kæmpestort tabu, ingen tør tale om. ALENE for sit mod til at tage dette emne op, fortjener Palsvig en plads på Tinget.
« Senest Redigeret: August 28, 2017, 10:59:48 am af politisk ukorrekt »

Offline Anklageren

 • Hyper medlem
 • *****
 • Indlæg: 17745
 • Activity:
  85.6%
 • Country: gl
 • Køn: Mand
  • Vis profil
Sv: Nyt anti-Illuminati-parti ser dagens lys
« Svar #19 Dato: August 28, 2017, 11:00:10 am »
Jeg ville nu ikke være vild med at overlade økonomiske reformer til nogen, som ikke engang ved, hvad en nationalbank er.

Frihed lad være vort Løsen i Nord
Frihed for Loke saavelsom for Thor

politisk ukorrekt

 • Gæst
Sv: Nyt anti-Illuminati-parti ser dagens lys
« Svar #20 Dato: August 28, 2017, 11:05:49 am »
Jeg ville nu ikke være vild med at overlade økonomiske reformer til nogen, som ikke engang ved, hvad en nationalbank er.

Mads Palsvig har arbejdet i 30 år indenfor bankverdenen, så det ved han langt mere om end både dig og GuBBi. :blum:

Men mange af politikerne ved det ikke, som Palsvig selv afslører i denne video:

Mads Palsvig interviews 10 DK Politicians re. Money Creation (English CC)

https://www.youtube.com/watch?v=kpQFhEvbiW8

Offline Anklageren

 • Hyper medlem
 • *****
 • Indlæg: 17745
 • Activity:
  85.6%
 • Country: gl
 • Køn: Mand
  • Vis profil
For 14 dage siden var Raket-Madsen også et geni
« Svar #21 Dato: August 28, 2017, 11:23:26 am »
 :big_grin: :big_grin: :big_grin:

Frihed lad være vort Løsen i Nord
Frihed for Loke saavelsom for Thor

politisk ukorrekt

 • Gæst
Sv: For 14 dage siden var Raket-Madsen også et geni
« Svar #22 Dato: August 28, 2017, 11:26:23 am »
:big_grin: :big_grin: :big_grin:

Irrelevant for denne diskussion. Hold dig til emnet. :yes:

Offline Anklageren

 • Hyper medlem
 • *****
 • Indlæg: 17745
 • Activity:
  85.6%
 • Country: gl
 • Køn: Mand
  • Vis profil
Sv: For 14 dage siden var Raket-Madsen også et geni
« Svar #23 Dato: August 28, 2017, 11:36:42 am »
:big_grin: :big_grin: :big_grin:

Irrelevant for denne diskussion. Hold dig til emnet. :yes:

Det er ikke irrelevant, at du ser på alle som forkaster det etablerede samfund som genier - og at det er umuligt at være et geni, hvis man går ind for det etablerede samfund. Det er noget automatisk.

Slut med det.

Mads Palsvig siger, at 95% af pengemængden skabes af de privatejede banker, når de laver udlån.

Det er også sandt, men man kan da ikke udbetale bankernes udlån til skatteyderne.

I øvrigt er nationalbanken ikke uden muligheder for at påvirke bankernes udlån.

« Senest Redigeret: August 28, 2017, 11:41:10 am af Anklageren »
Frihed lad være vort Løsen i Nord
Frihed for Loke saavelsom for Thor

politisk ukorrekt

 • Gæst
Sv: Nyt anti-Illuminati-parti ser dagens lys
« Svar #24 Dato: August 28, 2017, 02:41:28 pm »
Sådan som du præsenterer det, er jo lige præcist den fejlagtige tro, som 99% af befolkningen har og som Palsvig nu afslører er forkert. Palsvig har arbejdet 30 år i banksektoren, så hvad skulle få os til at tro, at Ieet aka Warlock ved mere om den slags end en Insider som Palsvig? :blum:

Her fortæller Mads Palsvig kort sin historie. Det tog ham 30 år at gennemskue, hvordan tingene hang sammen. Så det er naturligvis helt forståeligt, hvis du, Ieet, ikke har opdaget det endnu. Han afslører her, at også Danmarks nationalbank er privateje...(og ja, det er den zionistiske magtelite, der reelt ejer nationalbanken):

An Investment Banker speaks out English subtitles

https://www.youtube.com/watch?v=hDjS4VHp_dU


Palsvig kommer med en masse forkerte oplysninger. Det er udelukkende nationalbanken som kan skabe nye penge på een bestemt konto. Mængden af nye penge nationalbanken skaber bestemmer kursen på kronen (& inflation, ect).

Når en bank låner penge til en person, skal banken hvis de ikke selv har pengene, låne dem i nationalbanken.
Banken skal herefter betale rente til staten af det de har lånt.

De mange private banker skaber altså, modsat det Palsvig siger, ikke nogen penge.Mads Palsvig interviews 10 DK Politicians re. Money Creation (English CC)
« Senest Redigeret: August 28, 2017, 03:12:07 pm af politisk ukorrekt »

Offline Anklageren

 • Hyper medlem
 • *****
 • Indlæg: 17745
 • Activity:
  85.6%
 • Country: gl
 • Køn: Mand
  • Vis profil
Det er simpelthen ikke sandt Warlock
« Svar #25 Dato: August 28, 2017, 03:39:16 pm »
Palsvig kommer med en masse forkerte oplysninger. Det er udelukkende nationalbanken som kan skabe nye penge på een bestemt konto. Mængden af nye penge nationalbanken skaber bestemmer kursen på kronen (& inflation, ect).

Når en bank låner penge til en person, skal banken hvis de ikke selv har pengene, låne dem i nationalbanken.
Banken skal herefter betale rente til staten af det de har lånt.

De mange private banker skaber altså, modsat det Palsvig siger, ikke nogen penge.Mads Palsvig interviews 10 DK Politicians re. Money Creation (English CC)

Bankerne har ikke en konto i Nationalbanken, hvor de har indeståender, som de hæver for at låne penge ud (eller låner).

Bankerne har en foliekonto i Nationalbanken, men det er kun de skæve beløb (ørebeløbene), der afregnes på foliekontoen.

Nationalbanken skriver selv, at bankerne øger pengemængden: https://www.nationalbanken.dk/da/publikationer/Documents/2014/09/Penge_kredit_og_bankvaesen_kvo3-2014.pdf

Information havde en artikel i 2014, hvor det bliver forklaret: "Nationalbanken lader hjertens gerne bankerne skabe samfundets penge" - læsetid 5 min. Forfatteren til artiklen er Ib Ravn, som er lektor ved Aarhus Universitet og bestyrelsesmedlem i foreningen Gode Penge.

https://www.information.dk/debat/2014/11/nationalbanken-lader-hjertens-gerne-bankerne-skabe-samfundets-penge

Hvis du låner nogen penge i banken, så bliver de sat ind på din konto - men beløbet overføres ikke fra en anden konto i banken - det "krediteres" derimod. Det skrives bare ind på din konto, når du underskriver lånedokumentet, og bankrådgiveren trykker på en tast.

Når du betaler pengene tilbage, så reduceres pengemængden igen.

Nu vil du sikkert indvende, at banken bliver nødt til at hæve pengene på en anden konto, når du hæver dine penge og bruger dem til noget andet.

Det gør banken altså ikke, for om natten bliver pengene overført via NETS sammen med andre millioner af overførsler. De 90 andre banker har også lånt penge ud, så de gør det samme. Derfor skal de ikke hæve pengene på en konto, når de gør det i takt.

Jeg vil anbefale, at du læser artiklen i Information først på grund af det rent sproglige.


« Senest Redigeret: August 28, 2017, 03:41:43 pm af Anklageren »
Frihed lad være vort Løsen i Nord
Frihed for Loke saavelsom for Thor

politisk ukorrekt

 • Gæst
Sv: Nyt anti-Illuminati-parti ser dagens lys
« Svar #26 Dato: August 29, 2017, 01:44:36 am »
Så med andre ord har Palsvig ret i, at bankerne skaber pengene, eller langt de fleste af dem, gennem udlån...

I det hele taget kan jeg godt lide JFK21´s politik. Vil sige, at jeg nok er enig i 90 procent af deres mærkesager og det er ret meget, fordi normalt er jeg sjældent enig i mere end 50-60 procent af de danske partiers mærkesager. Det er også derfor, jeg i årevis ikke har kunnet identificere mig rigtigt med noget parti på Tinget. Jeg har nemlig her i aften kigget på nogle af deres videoer og svaret på en masse spørgsmål i deres JFK-quiz. Og ja, ud af de 30 spørgsmål, jeg har besvaret indtil nu, var jeg enig med JFK i de 26, det er NÆSTEN 90 procent. Ret meget. Så stiller de op til valget, stemmer jeg med stor sandsynlighed på dem.

Palsvig vil bl.a. bekæmpe:

- bankelitens svindel
- medicinalindustriens ditto
- magtelitens satanisme og barneofringer (JA, magteliten myrder børn i sataniske ritualer og drikker deres blod. Det foregår bl.a. på diverse slotte rundt omkring. Bl.a. i Holland, Belgien og Skotland, især. En tidligere britisk premierminister fra 70´erne skulle angiveligt have myrdet et par børn ved disse sataniske ritualer)
- chemtrails
- falsk flag operationer
- de mange ulovlige krige vi deltager i
- masseindvandringen


Jeg er jo enig i samtlige punkter ovenover. JFK er et meget fornuftigt parti.

Det eneste minus er, at Palsvig ikke har nævnt noget om aliens eller reptilians. Men det er en mindre detalje. Det vigtigste er, at han er klar over, at dem, der leder verden, er satanister og at de bl.a. rekrutterer deres medlemmer via frimurerlogerne.

Her ses i øvrigt den ondskabsfulde, creepy og psykopatiske reptilhjernestyrede Edward Heath, tidligere britisk premierminister, der har deltaget i sataniske ritualer og ifølge flere vidner har haft sex med børn og også myrdet et par børn. Bemærk hans meget spidse næse og hans skællede reptilagtige hud. Jeg er i tvivl om, han er et menneske - eller et dæmon/reptil i menneskeforklædning. Læg også mærke til hans onde øjne. Man siger jo at øjnene er sjælens spejl og han ligner på øjnene én, der ikke vil have problemer med at slå ihjel helt personligt:https://www.rt.com/uk/311865-edward-heath-saville-nephew/
« Senest Redigeret: August 29, 2017, 01:59:36 am af politisk ukorrekt »

Offline Tørresnoren

 • Hyper medlem
 • *****
 • Indlæg: 1074
 • Activity:
  4.4%
 • Country: 00
  • Vis profil
Sv: Nyt anti-Illuminati-parti ser dagens lys
« Svar #27 Dato: August 29, 2017, 06:40:05 am »
Bemærk hans meget spidse næse og hans skællede reptilagtige hud. Jeg er i tvivl om, han er et menneske - eller et dæmon/reptil i menneskeforklædning. Læg også mærke til hans onde øjne.Hvis jeg var din bedste-kammerat, så ville jeg - omend ved brug af nødvendig magt - fratage dig alt hvad der kører på batteri eller 230 Volt i mindst 36 timer.. :hyper:

Så ville jeg herefter tage dig med ud i solen, kigge på bladene inden de får fine farver og blæser af træerne, måske se et træk af gæs på vej derned af... - jeg ville dele et par fadøl eller otte i dit selskab - slingre storgrinende, arm i arm ned af gågaden for til sidst at ta' afsked på et gadehjørne...

Men inden da ville jeg alvorligt - men venligt - tilråde dig at gå ud og få noget på 'den dumme' - i selskab med et varmt og rigtigt menneske et sted derude... :heart2:

- guderne skal vide at du trænger til det..!  :big_grin: :blum: :yes:
'Uanset hvor mørkt livet til tider kan se ud, så husk at der altid er lys i køleskabet'....

Offline Carlo

 • Hyper medlem
 • *****
 • Indlæg: 7049
 • Activity:
  31.6%
 • Country: 00
 • Køn: Mand
 • Forkyndende og missionerende ateist og kommunist
  • Vis profil
Sv: Nyt anti-Illuminati-parti ser dagens lys
« Svar #28 Dato: August 29, 2017, 07:35:23 am »
Men inden da ville jeg alvorligt - men venligt - tilråde dig at gå ud og få noget på 'den dumme' - i selskab med et varmt og rigtigt menneske et sted derude... :heart2:

- guderne skal vide at du trænger til det..!  :big_grin: :blum: :yes:

Det tænker jeg også undertiden. Og nu rang bellen. Han sidder fanme og gokker mens han skriver sine reptilean-indlæg.
Licensnægteren: "Charlottesville er ingen ting i forhold til hvad der kommer i Sverige fra NMR fremover."

Offline 12:30

 • Senior medlem
 • ****
 • Banned!
 • Indlæg: 279
 • Activity:
  0%
  • Vis profil
Sv: Nyt anti-Illuminati-parti ser dagens lys
« Svar #29 Dato: August 29, 2017, 07:41:38 am »
Men inden da ville jeg alvorligt - men venligt - tilråde dig at gå ud og få noget på 'den dumme' - i selskab med et varmt og rigtigt menneske et sted derude... :heart2:

- guderne skal vide at du trænger til det..!  :big_grin: :blum: :yes:

Det tænker jeg også undertiden. Og nu rang bellen. Han sidder fanme og gokker mens han skriver sine reptilean-indlæg.

Hvad rager det os?