Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - anti-rød.

Sider: [1] 2 3 ... 141
1


Firmaet Ørsted ejes delvist af staten der har 50,1 % af aktierne, og er derved bestemmende. Ørsted har lige købt et amerikansk vindmøllefirma, så det kan sagtens lade sig gøre, at købe firmaer der er til salg.


Du vender debatten på hovedet, fordi spørgsmålet endnu ikke har været, om det kan lade sig gøre  :smile1:Børsen skriver:

https://borsen.dk/nyheder/virksomheder/artikel/1/366927/oersted_koeber_amerikansk_landvind_for_37_mia.html

Ørsted køber amerikansk landvind for 3,7 mia.
Ørsted annoncerer nu, at man foretager et større milliardopkøb inden for landbaserede vindmøller i USA.
Selskabet køber Lincoln Clean Energy, der har en større portefølje af landmøller i USA. Købssummen er på 3,7 mia. kroner.


Jeg ved godt anklager, du gerne vil diktere sandheden, men det lader sig stadigvæk ikke gøre.

2
Anti-rød siger også, at i Anti-rød-samfundet er der ikke arbejdsløse. Det har han afskaffet. De eneste lande, der siger, at de ikke har arbejdsløse, har været de kommunistiske. Det kan man kun, hvis staten har kontrollen i alle sektorer i samfundet.
Han vil også købe udenlandske virksomheder så Danmark kan producere varerne. Det kan han ikke bestemme i en kapitalistisk markedsøkonomi.
Og som nævnt, så har han også en velfærdspolitik, som man ofte finder i lande, der økonomisk ligger et godt stykke til venstre på fordelingspolitikken.

Ja, og den politik vil medføre massiv kapitalflugt, plus at samfundets elite også vil daffe af. Det kan kun hindres på en måde, og den måde er DDR-agtig.Anti-rød kan slå sig sammen med Licensnægteren, der jo er så glad for at bygge mure. Så får han løst problemet med, at folk stikker af fra Anti-rød-paradiset.


Samtidig viser du et billede af muren i det socialistiske DDR !
Hvordan synes du selv det går.

Du propaganderer:
"Han vil også købe udenlandske virksomheder så Danmark kan producere varerne. Det kan han ikke bestemme i en kapitalistisk markedsøkonomi."


Rent vrøvl som skal forsøge at kompromittetere mig.

Firmaet Ørsted ejes delvist af staten der har 50,1 % af aktierne, og er derved bestemmende. Ørsted har lige købt et amerikansk vindmøllefirma, så det kan sagtens lade sig gøre, at købe firmaer der er til salg.
Selv DDR ejede et firma her i Danmark engang fra 40s erne. Det passer nok ikke den herre.men beklager du gamle. Det er historisk korrekt. Jeg kan anbefale dig at lære noget om det du udtaler dig om.
 :blum:


Men det er typisk for socialister, at komme med den slags løgnehistorier og progaganda.
Iøvrigt er tanken firmaer skal sælges til private eller sættes på folkeaktier, med klausul om firmaet ikke må sælges til udlandet.

Her er et eksempel på hvordan socialister gerne vil fordreje sandheden om kapitalister.

Vi ser her den heltemodige kernesunde socialistiske Homofaber arbejder med sin høje moral, afvise den fæle usunde kapitalist.
Billedet nedenunder viser sandheden. Ja sandheden om socialisme - Hr. Homofaber.
med en umenneskelig ussel moral. Det som du står for.

3
Politik / Sv: Hvad er forskellen?
« Dato: Oktober 19, 2018, 08:42:53 pm »
Under kapitalismen består socialhjælp af frivillig privat velgørenhed.

Under socialismen er socialhjælp en retsgaranti - som fattige har om at kunne modtage sociale ydelser - og staten betaler.

I virkeligheden udelukker det ene ikke helt det andet - så der er mange socialistiske træk under kapitalismen i Vesteuropa. Det gælder også gratis sundhedsvæsen.Jeg gentager hvad Phil skrev:
NEJ, - et hospital med gratis adgang til befolkningen er en social foranstaltning, - men absolut IKKE socialistisk, det ville være at give socialisterne æren for noget de hverken har opfundet eller stået for, - socialisterne prøver bare at pynte sig med stjålne fjer, men den holder ikke.

4
Politik / Sv: Hvorfor mener Brovtebanden at Anti-rød er rød og socialist?
« Dato: Oktober 19, 2018, 07:48:38 pm »
Anti-rød siger også, at i Anti-rød-samfundet er der ikke arbejdsløse. Det har han afskaffet. De eneste lande, der siger, at de ikke har arbejdsløse, har været de kommunistiske. Det kan man kun, hvis staten har kontrollen i alle sektorer i samfundet.
Han vil også købe udenlandske virksomheder så Danmark kan producere varerne. Det kan han ikke bestemme i en kapitalistisk markedsøkonomi.
Og som nævnt, så har han også en velfærdspolitik, som man ofte finder i lande, der økonomisk ligger et godt stykke til venstre på fordelingspolitikken.
Det er lidt sjovt at stikke til ham, fordi han siger, han hader socialisme, men han er selv på mange punkter mere socialist end mange andre.Det hænder jeg tager en ide op som socialisterne gerne vil have patent på, som  de ikke vil fatte
stammer fra antisocialister.5
Politik / Sv: Hvorfor mener Brovtebanden at Anti-rød er rød og socialist?
« Dato: Oktober 19, 2018, 07:47:18 pm »
Anti-rød der i sin signatur har sætningen ''Socialisme - verdens menneskefjendske ideologi'' bliver nu af alle brovterne beskyldt for at være socialist.

Anti-rød har på mange måder en socialdemokratisk politik, og det kommer til udtryk, når han gerne vil hjælpe svage grupper med skatteyderpenge - som f.eks. gamle fru Jensen.


Det har jeg da ikke noget imod, men det er altså socialistisk. Anti-rød vil også bruge statens penge til at opkøbe virksomheder, som er i fare for at blive solgt til udlandet - og det er også socialistisk (planøkonomi). Det sidste er mere socialistisk end Socialdemokratiet og SF ellers er.


Det var Estrup der indførte socialhjælp i Danmark - hvilket jeg har oplyst dig utallige gange.

Rent vrøvl. Det var socialisme at sælge Dong til Guldmand sjask
Og TDC til australierne

Anti-rød ville have sørget for profitten var blevet i Danmark til gavn for alle danskere.Det er
anti-rød kapitalisme.

6
Politik / Sv: Hvorfor mener Brovtebanden at Anti-rød er rød og socialist?
« Dato: Oktober 19, 2018, 06:54:05 pm »
Anti-rød der i sin signatur har sætningen ''Socialisme - verdens menneskefjendske ideologi'' bliver nu af alle brovterne beskyldt for at være socialist. Han har været meget kritisk til socialismen så jeg forstår ikke hvorfor brovterne mener at han er socialist. Men jeg bliver af samme brovtere beskyldt for at være islamtilhænger så det er lidt svært at tage de påstande seriøst.


Jeg er og bliver aldrig andet end modstander af socialisme. Du er noget mere klarsynet end brovtebanden.
Det hænder jeg tager en ide op som socialisterne gerne vil have patent på, som  de ikke vil fatte
stammer fra antisocialister. Som for eks. socialhjælp-

På grund af deres hjernevask-

7
Politik / Sv: Vi elsker Dansk Folkeparti
« Dato: Oktober 19, 2018, 10:19:49 am »
Tja Fedt.
Jeg forstår faktisk godt udfra de beskrivelser du gir fra hvor du bor, at du er en tilhænger af DF.
Jeg sætter også stor pris på at du skriver at du stytter partiet. De fleste tør ikke, hence jeg altid skriver lusker partiet.

Men for mig vil det altid være et parti men elsker at hade for de mange pinlige momenter i Dansk politik.

Nr1 på min vil altid være hvor Pia Kjærsgaard bliver nægtet indrejse i Østrig for at møde Jørg Haider begrundet at være for ekstremistisk.

Ingen i partiet har nogensinde ville kommentere sagen.

Dog synés jeg det forkert at skrive Vi! I indlægget..


Citat af kloven DOjo:

"Nr1 på min vil altid være hvor Pia Kjærsgaard bliver nægtet indrejse i Østrig"

Læser man artiklen,. vil man se det er løgn du kommer med som altid.
Rejs hjem til Holland, eller Timbuktu.

8
Samfund- & Kultur / Sv: Gææster
« Dato: Oktober 10, 2018, 09:27:37 am »

9
Politik / Ørsted og anti-rød
« Dato: Oktober 09, 2018, 12:07:09 pm »


Ørsted har købt amerikanske Deepwater Wind energiselskabet.
Ørsted ser ud til at blive USA’s førende udvikler af havvindmølleparker.
I en meddelelse til fondsbørsen oplyser Ørsted, at selskabet har gennemført en handel til 510 millioner dollars, 3,3 milliarder kroner.

Eftersom staten ejer 50% af Ørsted, er det altså også staten der køber udenlandske firmaer.
Angiveligt i den hensigt at tjene penge på amerikanerne.

Nu er det spændende at se Anklagerens, Homofaber, og Carlos forargelse over staten foretager sig noget der til forveksling ligner anti-rød politik.
De 3 herrer, Anklageren, Homofaber, og Carlo vil sikkert gøre grin med det, og tale om hoppegynger, og komme med hånende udtalelser, med deres sædvanlige "Klods Hans" måde.
For æde deres egne tåbelige ord i sig igen ved en total tilståelse, skal vi nok ikke forvente. De kommer til at vride sig.
 :hyper:

Hvad gør vi nu lille du.
 :blum:

10
Hvad vil man så gøre i Anti-rød samfundet, når muslimer er blevet smidt ud af landet og kriminalitet er blevet afskaffet? Der kommer vel til at være en masse arbejdsløse betjente, og så mange ænder og ællinger er der ikke, der skal over vejen og trafikken skal stoppes. Skal fængselsbetjente også bevogte alle de tomme fængselsceller?
De skal måske bringe frisk mælk og fløde ud klokken 6 sammen med Anti-rød Times.


Det er ikke så nemt at svare seriøst, når man er sat skakmat af logiske argumenter, vel Homofaber.
Jeg forstår du ikke kan se andet for dig, end der skal være masser af kriminalitet for at beskæftige betjente.

I Anti-rød samfundet kan vi nok ikke udelukke politiet må køre til ulykker og andet, stadigvæk.
Men ideen er ellers politiet skal være præventivt. Andre opgaver som udstedelse af pas og kørekort kan lægges tilbage til politiet.
Du ser. I anti-rød samfundet mangler der ikke fantasi og intelligente løsninger.

Vi ser socialister er forhippet på kriminalitet og opløsning af samfundet. Det er ikke et mål i sig selv at have mange fængsler.
Iøvrigt vil der ikke være arbejdsløshed i anti-rød samfundet.11
Det var dog en tåbelig holdning. bevares det er hvad man kan forvente fra en som dig.

Hvad kan man vente af sådan en som mig?

Citér
Nå, nu man ikke vide hvad bøden er for at køre for stærkt, før man bliver blitzet og får et girokort, eller vide man kommer i fængsel for indbrud.

Dem der kører for stærkt er nemme at få fat i. Dem med indbrud er svære at få fat i. Typisk får de fat i dem når de dummer sig, f eks ved at forsøge at sælge tyvekoster.

Og så er der ikke ret meget at få ud af indbrud i danske hjem.

Citér
I anti-rød samfundet ved man som muhammedaner, man bliver smidt ud af landet hvis man begår kriminalitet. Hvorfor skulle det være dårligt. Gad vide hvad Hr. Carlo vil svare, om noget.

Jamen sådan er det i forvejen. En udlænding der begår kriminalitet bliver udvist. Det du er inde på, er " to flog a dead horse". Du foreslår en lovgivning til noget som den allerede er i forvejen.

Vi mangler stadigt at vide hvordan du vil få fat i dem.


Jeg skrev:
I anti-rød samfundet ville der være meget mere politi.

I det nuværende Carlo system er der kronisk mangel på politi.
Nu må du ikke blive alt for overrasket - det er politiet der fanger tyvene.  :ohmy:
Selv de røde politikere taler nu, efter 11 år med den uduelige politireform, om mere nærpoliti. Det jeg har sagt hele tiden.

Carlo, du er ikke den hurtigste knallert på havnen.

12
I anti-rød samfundet ville der være meget mere politi, og straffe der ikke er sødsuppe.
Her ville et mål om en halvering af indbrud være seriøst ment, og ikke det slatne politikerne kommer med.
Indbrudstyve ville være klar over at nu er det alvor. Internering på en fængselsø i årevis ville være et af midlerne.
Førstegangsforbrydere skal have en chance, og gennemgå et kursusophold af flere års varighed, med en betinget dom på mindst 10 år ved gentagelse. Så ved de hvad de har at rette sig efter.
Desuden bedre overvågning,bedre DNA register. osv
Undervisning i skoler hvor det blev gjort tydeligt hvad konsekvenserne ved kriminalitet medfører
osv.

Få lige fat i dem først. At tale omhvordan de burde straffes, før du overhovedet har fat i dem, virker som at sælge skindet før bjørnen er skudt.


Det var dog en tåbelig holdning. bevares det er hvad man kan forvente fra en som dig.
Nå, nu man ikke vide hvad bøden er for at køre for stærkt, før man bliver blitzet og får et girokort, eller vide man kommer i fængsel for indbrud.
Jamen det skal nok afskrække folk fra at begå kriminalitet.

I anti-rød samfundet ved man som muhammedaner, man bliver smidt ud af landet hvis man begår kriminalitet. Hvorfor skulle det være dårligt. Gad vide hvad Hr. Carlo vil svare, om noget.

13
Samfund- & Kultur / Sv: Det er en ommer
« Dato: Oktober 08, 2018, 05:59:38 pm »

Det er relativt. Der er langt flere indbrud i Danmark end i vore nabolande.
Jeg synes der er alt alt for megen kriminalitet, og det mest begås af muhammedanere.Det er rigtigt, at der er mange tyverier i Danmark - men det er ikke rigtigt, at "det meste" begås af muhammedanere.

Danskerne står bag omkring 70% af kriminaliteten. Af de resterende 30% begås en hel del af østeuropæiske bander, som tager herop for at lave kriminalitet.

Det siger sig selv, at når der er 5-6 procent muslimer - som er groft set dobbelt så kriminelle som danskerne er - så kan de umuligt stå bag så meget kriminalitet, som du påstår.

Det er nærmere en tiendedel.Korrekt.
Jeg skulle have præciseret det var i forhold til antal, i sammenligning med danskere.
Men ser vi på hvor mange % muhammedanere der sidder i fængsel, er det utåleligt mange.

14
Der er heller ikke specielt meget kriminalitet i Danmark.

Derfor er det underligt, at nogen har gjort det til deres livsindhold at fremstille det, som der er masser af kriminalitet i Danmark og at kriminaliteten stiger - selvom den ikke gør det.

Derfor er det naturligt at rette opmærksomheden på de utilfredses personlighed - og hvorfor de føler, at deres liv er så mislykket.

Der bliver flere og flere af dem i takt med, at danskernes velstand stiger - og alt andet lige skulle man tro, det forholdt sig modsat.

Det handler måske om, at de ikke kan se en mening med deres liv?Citat:
"Der er heller ikke specielt meget kriminalitet i Danmark."


Det er relativt. Der er langt flere indbrud i Danmark end i vore nabolande.
Jeg synes der er alt alt for megen kriminalitet, og det mest begås af muhammedanere.

Jeg hørte Søren Pape "vatpik" Poulsen  udtale i fjernsynet om vort politi, at der skal flere til i nærområder , hvor man hærges af indbrud.
I 2007 ødelagde man nærpolitiet, nu 10 år efter, går det åbenbart op for idioterne, det var en tåbelighed.

Ufatteligt manden ikke selv forstår hvad det er han siger. De røde/anklageren gør slet ikke ser det ud til.

I anti-rød samfundet ville der være meget mere politi, og straffe der ikke er sødsuppe.
Her ville et mål om en halvering af indbrud være seriøst ment, og ikke det slatne politikerne kommer med.
Indbrudstyve ville være klar over at nu er det alvor. Internering på en fængselsø i årevis ville være et af midlerne.
Førstegangsforbrydere skal have en chance, og gennemgå et kursusophold af flere års varighed, med en betinget dom på mindst 10 år ved gentagelse. Så ved de hvad de har at rette sig efter.
Desuden bedre overvågning,bedre DNA register. osv
Undervisning i skoler hvor det blev gjort tydeligt hvad konsekvenserne ved kriminalitet medfører
osv.

Muhammedanere skulle omgående smides ud af landet. Internationale konventioner opsiges.
Når anti-rød samfundet beslutter noget, så bliver det også sådan.
Grænserne bevogtes af et gendarmeri bestående af barske Børger med motorbøssser.
Når Amalienborg kan bevogtes af soldater med motorbøsser, hvorfor så ikke beskytte grænserne.

Der opsættes advarselsskilte ved grænsen, skrevet på muhammedansk og rumænsk m.v.

Her bruges motorbøsser15
Fra medierne / Sv: Reglerne gælder for alle.
« Dato: Oktober 08, 2018, 12:49:54 pm »
Og frihed for Loke så vel som for Tor.

Endnu en af de masser af sager, hvor udlændinge der ingen problemer er med, nægtes familiesammenføring og må forlade Danmark. Her er det 13-årige Mint fra Thailand. En gruppe der ingen integrationsproblemer har.

https://sn.dk/Koege/Familie-i-sorg-Mint-udvises-til-Thailand/artikel/778834

Reglerne er så stramme for eller ville familiesammenføringer eksplodere for en bestemt gruppe, som er totalt uintegrerbar. Det nævnes sjældent hvilken gruppe det er.Hvad tror du frihed for Loke så vel som for Thor, betyder ?
Ved du i det hele taget hvad du skriver ?

Sider: [1] 2 3 ... 141