Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - dna

Sider: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 24
196
Samfund- & Kultur / Sv: Hvorfor har ingen respekt for licensnægterne?
« Dato: Oktober 26, 2017, 08:30:54 am »
I mine øjne er nasserøvene, udover selvfølgelig licensmodtagerne (hvor DR så er den absolut største), licensbetalerne som mener at andre skal være med til at betale deres eget tv-kiggeri.
Man er lidt et sørgeligt menneske hvis man har ondt i røven over at andre ikke vil dække ens udgifter til tv-kiggeri.

197
Samfund- & Kultur / Sv: I Tjekkiet må lovlydige borgere bære våben
« Dato: Oktober 26, 2017, 08:21:39 am »
I Danmark har vi valgt at gøre det til en samfundsopgave at beskytte og forsvare enkeltpersoner, betalt af vores høje skat. Vi er stort set blevet kastreret med hensyn til at forsvare os selv og vores nærmeste.
Hvis det fungerede med politiet så ville det jo i en eller anden grad være fint, men det gøre det ikke. På trods af de mange penge vi betaler i beskyttelsespenge så kan vi ikke forvente megen hjælp, hvis overhovedet nogen, i tilfælde af overfald, vold, indbrud osv.
Det taget i betragtning så burde man måske snart overveje at give befolkning lidt større beføjelser med hensyn til at forsvare sig selv. Måske ikke skydevåben, men det kunne være lovliggørelse af peberspray.

198
Fra medierne / Sv: Er I beredt angående hjemmerøverier?
« Dato: Oktober 24, 2017, 05:06:30 pm »
Ældre ægtepar i Egå blev cirka klokken 23:45 i aftes udsat for et (mislykket) hjemmerøveri. Det har til gengæld nok kostet den modige mand i huset nogle blå mærker, idet han satte sig til modværge. Han blev da slået gentagne gange af de to forbrydere med et koben.

Begge gerningsmænd talte dansk med mellemøstlig accent og bar masker og hættetrøjer.

https://24nyt.dk/mellemoestlige-maend-taesker-mand-koben-indbrud-nat-politiet-beder-hjaelp/

Det er tit - rigtig tit, vi læser om tilsvarende.
Min frue har sagt til mig flere gange, at den nat de kommer her, skal jeg ikke "til at spille Fantomet."
Men kunne godt tænke mig at spørge andre 60+ -folk, som måtte læse med herinde: Hvad gør I? Dyre alarmer? Håber naivt, at "de" går jeres dør forbi? Vagtaftaler med naboer?

Det gør jeg mig en del tanker om, dette rent jordnære, praktiske. Og misforstå mig endelig ikke derhen, at jeg skulle være bange.
Bekymret måske. Man kan jo se på de mange beretninger, der ligner det i Egå, at de går efter ældre enlige eller par - som måske bor lidt udenfor de større byer.

Jeg har da lidt forskelligt værktøj liggende som kan bruges som våben hvis det bliver aktuelt. Derudover ved jeg, hvor knivene i mit hus befinder sig.

199
AFAcister er et sammensat ord der består af AFA (også kendt som Antifa) og Facister. Denne gruppe er kendt for terrorisme i mange lande og er på FBI og Homeland Security terrorliste i USA
http://www.dailymail.co.uk/news/article-4844296/Homeland-Security-deem-antifa-domestic-terrorists.html
De er facister da de angriber alle med vold som de ikke kan lige. Derfor ordet AFAcister

Okay, hvordan definere du terror ?

USA, er kendt for at kalde gud og værd mand terrorist, og sig selv for befrigere, når de invadere andre...

Så vidt jeg har forstået ved fascismen, er det en defineret ideologi. Disse autonome, må siges ikke at have nogen defineret ideologi, og tager med sandsynlighed selv afstand fra fascisme "uanset dobbeltmoralen" i dette.

Antifa kan umuligt tage afstand fra fascisme eftersom de selv gør brug af fascismen. De tager muligvis afstand fra at folk de er uenige med skal have lov til at gøre brug af fascisme eller nogle som helst andre virkemidler.

200
Licens var brugerbetaling til at starte med og det burde det vende tilbage til.

201
Fra medierne / Sv: Venstreorienteret blad opfordrer til at slå Kurz ihjel
« Dato: Oktober 20, 2017, 10:54:57 pm »
Burde de være mere direkte med truslerne som du er, synes du?

Nej, de burde indenfor de demokratiske grænser arbejde for hvad de end ønsker og tror på, men finder de ikke flertal må de acceptere at flertallet ønsker noget andet. Deres fascisme burde de gemme væk.

202
Fra medierne / Sv: flygtning med 3 koner og 20 børn
« Dato: Oktober 20, 2017, 10:48:37 pm »
Men hvad fan, at lave børn er vel heller ikke en fornøjelse.

Jo de første 5 minutter er ofte. De næste 18 år og 9 måneder er ikke nødvendigvis  :big_grin:

203
Samfund- & Kultur / Sv: Nu frygter han for Danmarks udvikling
« Dato: Oktober 17, 2017, 11:43:21 pm »


https://www.bt.dk/blogs/19-aarige-magnus-havde-uvirkelig-oplevelse-paa-sin-ferie-nu-frygter-han-for-danmarks

19-årige Magnus havde uvirkelig oplevelse på sin ferie: Nu frygter han for Danmarks udvikling

Læs selv - jeg kan ikke tage citater...

Men godt der er nogen, der er klar over alvoren ..

Jeg tror det er en ganske fast bestanddel af islamisk kultur. Jeg har overnattet på ægyptisk hotel to gange (to forskellige) i forbindelse med arbejdet. Begge gange blev vi stoppet et stykke fra hotellet, hvor bilen blev undersøgt med hund og sikkerhedsvagter med spejle som undersøgte bunden af bilen osv. inden vi kunne køre helt op til hotellet. Den ene gang var i 2007 og den anden i 2008, altså mens Ægypten stadig var rimelig funktionsdygtigt og et godt stykke tid inden det gik helt galt i Ægypten med det arabiske forår. Hvordan det er nu kan man kun gisne om, men det er næppe blevet bedre.

204
Nej, jeg skriver, at det er en demokratisk fordel, at partier, der ikke vil demokratiet, heller ikke stiller op.

Og hvilke partier er det?

205
Det er vist meget godt, at trådstarter ikke har mulighed for at stemme på de partier, han helst vil. For det betyder, at demokratiet endnu lever i danmark.

Siger du at hvis der kun var de partier som DU syntes er gode så er det godt for demokratiet?  :JC_doubledown:

206
Politik / Sv: arve regler - faren har kræft
« Dato: Oktober 17, 2017, 11:07:07 am »
hvad fanden mener du med dety???

Mon ikke han mener at du bør begynde at tage bare en lille smule ansvar for dit liv. Han præsenterer informationen for dig (som du selv kunne have fundet med en google-søgning), men du gider ikke bruge 5 minutter på at læse det. Det er DIG, der skal bruge informationen og evt. nyder godt af en arv. Fortæl lige hvorfor vi skulle bruge så meget som ét sekund på at hjælpe dig når du ikke gider yde en minimal indsats, og endda samtidig er ubehøvlet over vedkommende der faktisk gider hjælpe?

207
Jeg kommer nok til at stemme på en kandidat fra NB men det er ikke et valg jeg er super glad for. Men resten er endnu værre og jeg kan ikke få mig selv til at stemme på DF mere

Personligt kan jeg kun se mig selv stemme på LA eller NB i øjeblikket, men du har selvfølgelig altid mulighed for at stemme blankt også.

208
NB er lidt af et wildcard da man i bund og grund ikke kender så meget til dem endnu, men indtil videre virker deres politik ret fornuftig.

209
Fri Debat / Sv: lorte jkælling
« Dato: Oktober 15, 2017, 12:27:06 am »
lige nu vor jeg i Bittens lweglighed har ikke noget andet sted så fluytter ikke

Politiet kommer vel og henter dig på et tidspunkt og så er det tilbage i fængslet.

210
Politik / Sv: Det er forkert
« Dato: Oktober 14, 2017, 12:41:20 am »
Efter stoppet for indvandringen i 1973 fortsætter antallet af udenlandske statsborgere med at stige. Det skyldes blandt andet, at indvandrerne har ret til familiesammenføring. Ifølge familiesammenføringsreglerne har en udlænding med opholdstilladelse ret til at få ægtefælle og børn under 18 år til landet. Og som bekendt var det socialdemokratiet
, der med Rit Bjerregård i spidsen, åbnede grænserne.

Det var også Jens Otto Krag, der fik os i EF (1972 ), så danskerens selvbestemmelse røg sig en tur og selv om Tyskland stoppede med indvandringen, så fortsatte de røde med familisammenføringen.

Det er forkert.

Reglerne var sådan, at udlændinge frit kunne  opholde sig i Danmark i tre måneder, og hvis de havde fået arbejde, kunne de få en ubegrænset arbejds- og opholdstilladelse, og sådan havde det været hele tiden.

Industrien sendte bud efter arbejdere i Tyrkiet, Jugoslavien, Pakistan og Marokko.

I 1971 var der 34.484 udlændinge i Danmark, og heraf var der 9.028 fra Vesttyskland, 6.073 fra Tyrkiet, 4.591 fra Jugoslavien, 4.524 fra Storbritannien og 3.685 fra USA. Andre områder med mere end 1.000 gæstearbejdere i Danmark i 1971 var Benelux, Italien, Polen, og Schweiz.

https://da.wikipedia.org/wiki/G%C3%A6stearbejdere_i_DanmarkDet var med Udlændingeloven af 8. juni 1983, at indvandrerne fik et retskrav på familiesammenføring - og det var under Schlüter regeringen.

Citat fra Danmarkshistorien dk:

Udlændingeloven trådte i kraft den 8. juni 1983. Lovens vigtigste nyskabelse var en stærkt forbedret retsstilling for asylansøgere. Udlændingeloven af 1983 er ofte blevet nævnt som en af de mest liberale udlændingelove i Europa. Blandt de lovsikrede tiltag var at:

*    Såkaldte ’de-facto-flygtninge’ fik ret til asyl (§ 7 stk. 2). ’De facto-flygtninge’ er ikke medregnet i Geneve-konventionen fra 1951, men bør af tungtvejende grunde ikke sendes tilbage til hjemlandet.
*    Familiesammenføring blev et retskrav for de personer, der var tilkendt asyl.

http://danmarkshistorien.dk/leksikon-og-kilder/vis/materiale/udlaendingeloven-af-8-juni-1983/

Det er ikke forkert at en ny liberal udlændingelov vedtages af Folketinget. -> De facto flygtninge får nu ret til asyl og familiesammenføring bliver et retskrav. I 1983 bliver en ny udlændingelov vedtaget af Folketinget uden om den borgerlige regering. Nu får de såkaldte "de facto"-flygtninge et retskrav på opholdstilladelse. "Defacto" -flygtninge er flygtninge, der ikke er anerkendt efter Genevekonventionen, men som anses som værende forfulgt i deres hjemland. Desuden får alle flygtninge med den nye lov ret til at blive i Danmark mens deres asylansøgning bliver behandlet. Familiesammenføring bliver nu et retskrav for alle udlændinge med asyl i Danmark, og gælder forældre over 60 år, ægtefæller og børn under 18 år. Danmark har en af Europas mest liberale lovgivninger.

Det er direkte løgn - for alle andre end Fremskridtspartiet stemte for loven, og det var Schlüter regeringen, som fremsatte lovforslaget for folketinget, som justitsministeren jo normalt gør.

Man har haft så travlt med at løbe fra ansvaret, men i 1980'erne var stemningen i blå lejr en anden - og bl.a. Pia Kjærsgaard og Lars Løkke Rasmussen samlede ind til en koranskole, som blev drevet af hellige krigere i Afghanistan - men alle lader som om de har glemt den tid - og flokkes om håndvasken.

"Det er de andres skyld, at vi stemte for loven" - det er latterligt at komme med den slags udsagn. Folketinget er ikke en børnehave.

Tiden var en anden (ser du f.eks. billeder fra 70'erne fra Afghanistan så var de ikke så pokkers meget anderledes end vesten i deres fremtræden). De hellige krigere var ikke en fjende, men mere en fjendes fjende eftersom de kæmpede imod den ækle ideologi, kommunisme, som var i øst og som den danske venstrefløj støttede. Efterhånden som islam har fået mere og mere magt og i tiltagende grad vender deres angreb mod vesten så er fjendebilledet et andet. Store dele af vesten er ved at få øjnene op for, hvor ækel en ideologi islam også er, og venstrefløjen har selvfølgelig kastet deres kærlighed på den (man aner en tendens).

Sider: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 24