Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - dna

Sider: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 27
196
Fri Debat / Sv: Islam er og bliver smuk
« Dato: November 30, 2017, 02:27:29 pm »
Der er tre søjler, et toiletskab og en snor med nogle krukker oppe under loftet.

Hvilket missel skal en Predator-drone være udstyret med, for at jævne den med jorden med et enkelt skud?Det lort kan vi virkeligt ikke have stående.

Så vidt jeg lige kan se er det et Hellfire-missil, der bliver affyret. Det vil være helt fint til at jævne den med jorden.

197
Politik / Sv: Det er ikke min politik der er skyld i at 30 døde
« Dato: November 28, 2017, 05:26:48 pm »
JEG personligt GYSER over din nådesløshed, og fuldstændige empati,  :girl_sad:
Byggede man fort europa var dette ikke sket.
Det skal vel gælde begge vegne så?
Så er det slut med at europæiske virksomheder opererer i Afrika og tjener styrtende med penge på at udnytte Afrikas råstoffer.

Hvis ellers afrikanerne kunne styre det så ville det da være fantastisk at de selv fik pengene for deres råstoffer. I teorien vil det kunne få kontinentet på fode igen. Et land som f.eks. Angola er rigt. Problemet er at befolkningen ikke får del i disse penge.

198
Politik / Sv: Dagens GYS. 30 velfærdsjægere er blevet ædt af hajer
« Dato: November 28, 2017, 02:19:22 pm »
Så kan de lade være med at bade i de farvande.

199
Fri Debat / Sv: Politisk korrekt
« Dato: November 27, 2017, 06:12:57 pm »
Hvad er erstatter de ordet "indianer" med?

200
Videnskab / Sv: Nogen el-bil tosser her?
« Dato: November 26, 2017, 10:03:34 pm »
Der hvor jeg ser den store miljømæssige omvæltning er når selvkørende biler i form af taxaservice erstatter bilerne (i første omgang i byerne). Altså ingen (eller ganske få) ejer en bil, men når man skal bruge en bil bestiller man via en app og 5 min efter holder den, hvor man bestiller den til. Der vil kun være behov for ca. 10% af den nuværende vognpark.

Ja, men alle skal bruge bilen samtidigt. Så vil vi få en enorm bilpark, hvoraf størstedelen kun vil køre mellem 6 og 9 og mellem 15 og 18.

Men hvad mener du om mit oplæg:

Hvad skulle der være i vejen for at indføre lavere hastigheder og accellerationer? Hvad skulle der være i vejen for lettere og mindre biler? Udformet som mere skat på de tunge, brændstofslugende biler? Hvad skulle der være i vejen med at bruge mere tog, bus, syggel og gåben?

Der vil selvfølgelig være nogle peak-perioder, men det kan afhjælpes på flere måder. F.eks. med reducerede priser ved lavpeak-perioder. Systemet vil også kunne, ved hjælp af de rette algoritmer, tage højde for, hvorfra og hvortil, der kører mange folk så man f.eks. kan optimere samkørsel. En slags intelligent minibus.

Med hensyn til dine spørgsmål så er der som sådan ikke noget i vejen for de ting. Noget af det vil kræve noget lovgivning for at få det indført så det er politiske spørgsmål. Med hensyn til at bruge mere tog, bus, cykel og gåben så er det op til folk selv. I en by som København bliver det flittigt brugt fordi det giver mening (bilforhold er blevet stærkt forringet i mange år og de andre er blevet optimeret), men som det er nu giver det ikke rigtig mening så mange andre steder.

Med hensyn til miljøhensyn så vil jeg sige at så godt som ALLE mennesker er temmelig ligeglade på dette punkt på trods af hvad de tror om sig selv.

201
Fri Debat / Sv: din favourite kristmas song
« Dato: November 25, 2017, 10:03:11 pm »
Min er helt klart denne:
https://www.youtube.com/watch?v=no61tYHsmvI

Jeg forsøger kun at høre den én gang om året. Hvis ikke jeg når at høre den i radioen op til jul plejer jeg at sætte den på lige inden jul, bare en enkelt gang.

202
Videnskab / Sv: Er religiøse dummere end ateister?
« Dato: November 25, 2017, 09:14:26 am »
Jeg tror på at stærkt religiøse mennesker er dummere end gennemsnittet. Det har jeg hørt fra flere undersøgelser, og rent logisk virker det også som om det giver god mening.

Når man nægter at se ting fra andre sider så udvikler man sig ikke i samme grad som andre, og det gør stærkt religiøse mennesker som regel. For dem er deres version altid den rette.

203
Videnskab / Sv: Nogen el-bil tosser her?
« Dato: November 25, 2017, 09:05:08 am »
Det er der ikke noget i vejen for rent teknisk. Det er kun et spørgsmål om lovgivning, altså i sidste ende hvad politikerne ønsker.

Jeg ved egentlig ikke om nutidens elbiler er mere eller mindre forurenende end nutidens brændstofbiler. Det afhænger af mange ting. Energiomkostninger i produktionen, hvor kommer strømmen fra, hvor meget energi koster det at hive olien op og gøre den klar til brændstof, afskaffelse af bilerne når de er udtjent osv.

Muligvis er elbiler ikke miljømæssige rentable nu, men de har stort potentiale til at blive det når og hvis vi får omlagt større dele af elproduktionen fra ren og stabil energi (eksempelvis Thorium-kraftværker).

Der hvor jeg ser den store miljømæssige omvæltning er når selvkørende biler i form af taxaservice erstatter bilerne (i første omgang i byerne). Altså ingen (eller ganske få) ejer en bil, men når man skal bruge en bil bestiller man via en app og 5 min efter holder den, hvor man bestiller den til. Der vil kun være behov for ca. 10% af den nuværende vognpark. Mange af disse kan være små biler med plads til 1 eller 2 personer. Man reducere vejenes arealer og eliminerer de store parkeringarealer ved indkomstcentre osv. Der er rigtig mange fordele og indenfor få år vil vi se det blive til virkelighed.

204
Alt det andet / Sv: Jeg har brug for din hjælp
« Dato: November 23, 2017, 10:32:04 am »
Tak for svar, jeg ved ikke så meget om dette her, så det er godt at få tips. Kender nogen et firma, der har gode betingelser?

Nej, du bliver plukket uanset hvad hvis du bruger disse hurtiglåns-muligheder. Du skal gøre op med dig selv om du er villig til at betale 2-3 gange mere for en vaskemaskine end butiksprisen. Hvis du er det så brug endelig disse tossede muligheder. Værner du bare en smule om dine penge så glem alt om dem.

205
Fra medierne / Sv: Red Barnet International efterforskes for menneskesmugling
« Dato: November 22, 2017, 06:22:46 pm »
Ingen kommer på den indlysende ide; Hjælp landene som folk flygter fra, til at blive steder hvor man ikke vil risikere livet for at komme ud af.

Ulandsbistand har aldrig virket. Ligegyldigt hvor mange milliarder kr. man sender derned, blive det ikke omsat til bedre levestandard. Det bliver bare omsat til flere børnefødsler og dermed flere sultne munde at mætte.

Er uenig. Levestandarden i den tredje verden er overordnet set steget markant, og ulandsbistanden har helt sikkert været medvirkende.

Har du nogen dokumentation for det. Det kan også meget vel være at ulandsbistanden holder områderne som "gidsler" og at levestandarden ikke er steget i samme forventelige grad som sammenlignelige områder, der ikke modtager store summer i nødhjælp.

Personligt tror jeg ikke på det hjælper noget særligt i at gøre folk selvhjælpende ved at gøre folk "afhængige" af penge fra andre. Det, der skal til er gode handelsaftaler og så skal korruptionen, som er allestedsnærværende, nedbringes. Jeg har personligt været i 10-12 afrikanske lande i forbindelse med arbejdet (nogle steder kun i ganske få timer) og i 100% af landene har jeg oplevet korruption.

Mange af de afrikanske lande har enorme naturressourcer, men det kommer sjældent den brede befolkning til gode.

206
Fra medierne / Sv: Iskolde Langgaard-Nielsen er blottet for empati
« Dato: November 22, 2017, 11:28:09 am »


Red Barnet er ikke altid på pletten.

Man kan diskutere, hvad man bør gøre, men man kan ikke lyve sig fra, at over 5.000 mennesker druknede på Middelhavet sidste år.

Det er altså mange. Et læserbrev som Langgaard-Nielsens, hvor man lader, som om de ikke druknede - er falsk.

http://jyllands-posten.dk/international/ECE9249344/5000-personer-er-druknet-i-middelhavet-i-aar/

Hvis vi ser bort fra Langgaard-Nielsens iskulde - så er det noget af et dilemma, vi har med at gøre her. Skal man bare lade dem drukne?

Og Red Barnet (og andre organisationer) skaber incitament til at det skal fortsætte samtidig med de er medvirkende til at skruppelløse bagmænd kan tjene millioner.

Men mon ikke de i bund og grund er glade for kriser som denne. Det giver masser af omtale og muligheder for at eksponere sig. Alt i alt fantastisk reklame, der giver penge i kassen.

207
Politik / Sv: Det blev et fornuftigt valg
« Dato: November 22, 2017, 07:08:19 am »
Ingen tvivl om at socialdemokratiets nye racistiske profil har givet pote.

208
Fra medierne / Sv: Red Barnet International efterforskes for menneskesmugling
« Dato: November 22, 2017, 07:05:17 am »
Hvis de har sejlet mennesker mellem Afrika og Italien uden de nødvendige tilladelser skal de naturligvis dømmes for menneskesmugling.

Hvis de har undladt at hjælpe skibsbrudne, træder Søloven i kraft.

Jeg snakker ikke om skibbrudne, men om sejlads mellem Afrika og Italien.

209
Fra medierne / Sv: Red Barnet International efterforskes for menneskesmugling
« Dato: November 22, 2017, 06:47:02 am »
Hvis de har sejlet mennesker mellem Afrika og Italien uden de nødvendige tilladelser skal de naturligvis dømmes for menneskesmugling.

210

Det er jeg faktisk ikke, jeg bekymrer mig bare om mine medmennesker,  :girl_smile:

Ud fra hvad du har skrevet så bekymrer du dig i hvert fald nok for dine medmennesker til at du mener at andre skal betale for at fattige kan få nogle penge.

Betyder det, at du er modstander af fælles udgifter.

Hvordan vil du så få råd til fængsler, grænsekontrol og den slags?

Næ, det mener jeg ikke, men jeg mener der skal være grænser for fælles udgifter.

Betyder det, at bare de fattige ikke får nogen, så er det i orden at bruge andres penge?

Nej.

Sider: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 27