Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - dna

Sider: [1] 2 3 ... 36
1
Det er med nærmest 100% sikkerhed penge ud af vinduet. Egentlig ret grotesk at vi er så lemfældige med vores midler.

2
Endnu en gang er vi til grin i vores eget land.

3
Fra medierne / Sv: Europas sælsomme undergang
« Dato: November 08, 2018, 12:37:46 am »
Intet er statisk. At tro det er meget historieløst. Bare fordi vi har opbygget nogle relativt gode samfund i Europa så forbliver de ikke gode, hvis vi ikke kæmper for dem og administrerer dem ordentligt. Der er mange tegn på at det går ned af bakke.

4
Politik / Sv: Så fik Trump de forventede smæk ved valget
« Dato: November 07, 2018, 01:55:14 pm »
Det kom stadig bag på alle, at han vandt præsidentposten og slog Hillary.

Trump kører ikke bare på. Tværtimod har vi set ham lave flere kovendinger, end nogen som helst anden toppolitiker og alligevel slippe godt fra dem. Han skifter mellem at rakke ned på andre landes politikere og rose dem. Selv når det drejer sig om både Putin og Kim Jong-Un. Saudierne forsøger han at beskytte, men alligevel ikke ubetinget. En god beskrivelse er også, at han elsker vindere, men vender dem ryggen omgående, når de i stedet ser ud til at være tabere.

Så det er alt-alt for forenklet bare at beskrive ham som en bølle, der bare maser på uanset hvad.

Nej, det kom ikke bag på alle. Der var mange undervejs, der sagde han havde en chance, men de blev ignoreret eller direkte latterliggjort.
Jeg mente desuden også selv at han havde en chance. Skulle jeg have satset penge havde jeg troet Clinton ville vinde, men det kom på ingen måde bag på mig at han vandt.

5
Politik / Sv: Så fik Trump de forventede smæk ved valget
« Dato: November 07, 2018, 12:41:26 pm »
Med mindre det lykkes for flertallet i senatet at afsætte Trump så har det jo ikke ændret noget.

6
Politik / Sv: Nu er jeg ét stort spørgsmålstegn ?
« Dato: November 07, 2018, 12:35:28 pm »
Jeg går ud fra Danmarks officielle holdning er at det var et terrorangreb. I hvert fald er tre iranere blevet anholdt og sigtet for at hylde angrebet.

https://ekstrabladet.dk/112/tre-iranere-anholdt-i-danmark-sigtet-for-billigelse-af-angreb-i-iran/7386241

7
Samfund- & Kultur / Sv: Hash handelen
« Dato: November 05, 2018, 07:52:15 pm »
Mon ikke hash bliver frigivet? Det er godt på vej flere steder i verden og i Danmark er der også en del debat om det. Spørgsmålet er vist mest hvornår det kommer til at ske og hvilken model man vælger. Skal jeg give et bud tror jeg det kommer til at ske indenfor 5 år.

8
1 million kroner 8000 gange er 8 milliarder kroner. Den gode nyhed er at krigen IKKE har kostet danskerne 800 milliarder kroner. Derudover tror jeg sådan set heller ikke at man kan vinde over Taleban i Afghanistan. Befolkningen virker simpelthen ikke ivrige nok til at ville have noget andet end Taleban, og så vinder man aldrig.
Det vigtigste for den vestlige verden må være at forhindre islamismen i at brede sig.

9
Historie / Sv: Bio diversity/fremtid
« Dato: November 04, 2018, 08:15:41 am »
Ja, på et eller andet tidspunkt sker det sikkert. I dyrenes verden ser man ofte at der kommer sygdomme når der bliver for mange som så udrydder en del af bestanden. Det samme sker ved mennesker. Lægevidenskaben er så blevet så god at den kan slå disse epidemier ned inden de får rigtig fat (Ebola, svineinfluenza, fugleinfluenza, AIDS osv), men på et eller andet tidspunkt skal der nok komme noget som det ikke lykkes at få stoppet og klodens befolkning bliver reduceret.

10
Helbred / Sv: Kvalernes tid
« Dato: November 03, 2018, 11:16:29 am »
God bedring

11
PC, internet og maskiner / Sv: Nu triller det igen
« Dato: November 01, 2018, 08:30:37 am »
For mig er en bærbar det helt perfekte valg. Jeg er afsted på arbejde 6 måneder om året og der VIL jeg have en bærbar til surfning og leg (ser lidt film og spiller lidt spil). Det fungerer godt når man ind imellem har lidt fritid. Hjemme kunne jeg da godt have en stationær stående, men jeg havde det på et tidspunkt og efter jeg købte en bærbar så stoppede jeg praktisk taget med at bruge den stationære selv om den ikke var særlig gammel. Ja, den stationære er måske lidt bedre som arbejdsstation, men en bærbar giver så mange flere muligheder.

12
Det kan godt være at Trump ikke er populær, men han var trods alt populær nok til at vinde over de andre kandidater, herunder Clinton ;-)
Jeg tror desuden også at det er ganske sandsynligt at han vinder valget igen om 2 år.

13
Vi er bedst til at være dårligst (jeg prøver at se det fra den positive side).
Det kan ikke komme helt bag på folk at vi klarer os så dårligt. Der er en for lallende tilgang til vidensområdet i Danmark. Derfor er det heller ikke overraskende at netop RUC er det danske universitet som klarer sig dårligst på verdensranglisten.
Henrik Dahl har skrevet en del om manglende ambitioner og andet indenfor undervisningsverdenen. Hvis man er interesseret må man selv søge på nogle af hans artikler og indlæg (han linker meget ofte til det via sin Facebook-profil).

14
Politik / Sv: Nye Borgerlige står til at komme i tinget
« Dato: Oktober 30, 2018, 05:27:50 pm »
Når alt kommer til alt så kan man jo bare se på virkeligheden. Islam forpester samfundet overalt i verden, hvor de er når de bliver mange nok.

15
Politik / Sv: Trump eller Zuckerberg?
« Dato: Oktober 29, 2018, 03:35:35 am »
Der er nu spekulationer om hvorvidt Mark Zuckerberg stiller op som modkandidat til Trump 2020.

Mr Facebook afviser rygterne, men det gjorde Trump også i sin tid.

https://www.cnbc.com/2017/08/15/mark-zuckerberg-could-be-running-for-president-in-2020.html?fbclid=IwAR25VzvbXTc5ESJqTYXT88VV-V2OVBuHe1i0rco08t2FdykToQI6eDhTt5s

USA er efterhånden i så stort demokratisk underskud, at ingen almindelige borgere vil have en jordisk chance for at blive valgt ind. Måske man skulle kalde det for et valgoligarki istedet for demokrati?  :JC_doubledown:

Hvorledes er det i demokratisk underskud?

Sider: [1] 2 3 ... 36