Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - dna

Sider: [1] 2 3 ... 15
1
Mandehørmen / Sv: Der findes ingen Gud, og Karl Marx er hans Profet
« Dato: December 10, 2017, 08:06:41 pm »
Jeg synes, du skal bures inde, fordi du skriver, at socialisme kan forenes med muslimernes Gud-styre.

Socialisterne er da i fuld sving med at eksperimentere med det. Tiden vil vise om det lykkes. Jeg tvivler dog stærkt på det.

2
Politik / Sv: Finansloven er måske den vigtigste lov
« Dato: December 10, 2017, 07:36:25 pm »
Anklager. Er det korrekt at et ja til europol også betød en rumænsk dommer kunne udstede en arrestordre som dansk politi skulle efterkomme ?

Pas nu på ikke at lyve, hvis du i det hele taget svarer.

Det lyder rigtigt.

Er det korrekt, at Dublin III-forordningen er den eneste traktat - der siger - at flygtninge skal søge asyl i det første sikre land - og at Danmark nu ikke er omfattet af Dublin II-forordningen på grund af nej-et?

Citat: Dublin III-forordningen (nr. 604/2013) blev vedtaget i juni 2013, erstatter Dublin II-forordningen og er gældende for alle medlemsstater på nær Danmark.

https://da.wikipedia.org/wiki/Dublin-forordningen

Derfor kan Danmark ikke længere udvise flygtninge til det første sikre land.

Så er det jo bare endnu vigtigere med noget ordentligt grænsekontrol så de kan stoppes inden de kommer ind i landet.

3
Politik / Sv: Skattefri telefon og internet
« Dato: December 10, 2017, 10:54:01 am »
Med lidt held får vi fjernet nogle flere skatter, men gerne nogle som alle får glæde af. Det kunne f.eks. være sænkning af de horrible skatter på el.

Så vi kan frådse endnu mere i el.

Og hvor skal der så spares? For at få regnskabet til at gå op?

Ja, så kan der blive råd til at holde lidt flere lyskæder i gang her i december. Det er ret så smukt. Det kan også være at folk bruger den el de nogenlunde har brug for stadig og så bare har lidt flere penge til at bruge på noget andet.

4
Politik / Sv: Finansloven er måske den vigtigste lov
« Dato: December 10, 2017, 10:51:11 am »
Her er jeg enig med Licensnægteren. Ja-partierne (og ja-stemmerne) prøvede i den grad at male fanden på væggen i tilfælde af et nej.

5
Fri Debat / Sv: Er verden virkelig så dyster?
« Dato: December 10, 2017, 08:21:47 am »
Jeg tror verden bliver dårligere og dårligere over de næste mange år. Om vi når at vende det inden det går helt galt vil tiden vise, men jeg tvivler på det. Indtil da vil jeg nyde livet bedst muligt.

6
Politik / Sv: Skattefri telefon og internet
« Dato: December 10, 2017, 08:17:19 am »
Med lidt held får vi fjernet nogle flere skatter, men gerne nogle som alle får glæde af. Det kunne f.eks. være sænkning af de horrible skatter på el.

7
Politik / Sv: Finansloven er måske den vigtigste lov
« Dato: December 09, 2017, 09:43:07 am »
Det er dér, en stor del af vores økonomi bliver aftalt, og det er til dels der, sådan noget som vilkårene for de gamles pleje bliver bestemt.

Alligevel er det ikke spændende, for hver gang vi har en borgerlig regering får vi et falsk drama med DF - og det har vi jo tit.

Om der kommer en skatte aftale sammen med finansloven - eller ej - kan den almindelige borger jo være ligeglad med.

Indholdet i finansloven får vi ikke meget at vide om i pressen, så det er svært at bedømme, om borgernes skattekroner bliver givet bedre ud. Selve finanslovsforslaget er jo tung læsning.

Politik bliver værre og værre, for førhen handlede det mere om politik. Jeg ved ikke, om det bare er en fornemmelse, jeg har - men det har jeg altså.

Jeg har helt samme fornemmelse. Ofte er det faktisk ikke nemt at sætte sig ind i hvad det er der bliver forhandlet om/vedtaget for den almindelige borger. Pressen fortæller det ikke og politikerne fortæller det ikke. Hvis man finder noget om det er det ofte på små "obscure" hjemmesider som er nemme for dem, der er uenige, at skyde ned som "utroværdige". Faktisk er det nok bare at sige at den eller den side er utroværdig og så ødelægger det enhver debat.

Et klasseeksempel på at politikerne i stor grad forsøger at holde pøblen i mørket er sidste EU-valg (hvor det dog lykkedes at afdække noget af sandheden til stor ærgrelse for mange af politikerne). De fik det i lang tid til at lyde som om det kun handlede om politi- og retssamarbejde og det var faktisk hvad rigtig mange troede. Men i virkeligheden var det meget mere (mener det var 22 områder i alt).

8
Fri Debat / Sv: Bizart
« Dato: December 07, 2017, 03:00:42 pm »
Jeg hørte godt hun var blevet valgt, men har ikke læst begrundelsen. Men bekendt er kåringen af Årets Dansker en person som har gjort det godt for Danmark i det indeværende år og det må man jo sige hun har gjort. De gange jeg har hørt hende udtale sig i medierne kan jeg heller ikke rigtig høre at hun ikke skulle være dansker. Hun lyder vældig dansk (både sprog og retorik).
Jeg vil lige slutte af med at ønske hende et stort tillykke og fortsæt endelig det gode arbejde.


Og her har vi et godt dansk flag - hvorfor ikke?
Når afghanere kan være danskere. Det vil du sikkert også gå ind for.
Hun har dansk statsborgerskab, efter alt hvad jeg har set, hørt og læst om hende opfører hun sig meget dansk (gymnasie, spiller fodbold osv) og hun snakker flydende dansk. Alt i alt er jeg ikke i tvivl om hun er dansker.

At hun er så vellykket integreret som kunne jeg nemt forestille mig skyldes manglen på mandlig islamisk indflydelse på hende. Hendes far blev henrettet i Afghanistan af Taliban og hun har ingen brødre som forsøger at få hende til at opføre sig efter islamiske love/skikke. Derudover havde hun heller ikke onkler osv i Danmark da de kom hertil (om det sidenhen har ændret sig ved jeg ikke).
Hun er et skolebogseksempel på hvor godt man kan blive en del af et nyt land hvis man får chancen og griber den og det synes jeg bestemt man skal anerkende.

9
Fri Debat / Sv: Bitcoin?
« Dato: December 07, 2017, 10:08:39 am »
Penge er vel som udgangspunkt værdiløse som vi mennesker så går ind og tillægger en værdi. Det er ikke anderledes for bitcoins. Min mening er at det er en farlig valuta som investering for folk, der ikke sætter sig virkelig godt ind i den (man kan både tjene meget og miste meget på den på meget kort tid). Det er den af flere grunde. Det er en ny kurs. Den tilhører ikke rigtig noget land som f.eks. svenske kroner hvor det så er tilstandene i Sverige som er med til at afgøre værdien og som er med til at give en vis stabilitet.
Så vidt jeg kan se er det eneste, der styrer værdien på bitcoins, en trendy efterspørgsel på dem.

10
Fri Debat / Sv: Bizart
« Dato: December 07, 2017, 09:58:09 am »
Jeg hørte godt hun var blevet valgt, men har ikke læst begrundelsen. Men bekendt er kåringen af Årets Dansker en person som har gjort det godt for Danmark i det indeværende år og det må man jo sige hun har gjort. De gange jeg har hørt hende udtale sig i medierne kan jeg heller ikke rigtig høre at hun ikke skulle være dansker. Hun lyder vældig dansk (både sprog og retorik).
Jeg vil lige slutte af med at ønske hende et stort tillykke og fortsæt endelig det gode arbejde.

11
Politik / Sv: Tror du briterne kommer ud af EU?
« Dato: December 01, 2017, 03:31:49 pm »
Jeg håber de kommer ud.

12
Samfund- & Kultur / Sv: Og?
« Dato: December 01, 2017, 03:27:36 pm »
Generelt går islamofobers påstande ind af det ene øre - og ud af det andet øre hos almindelige danskere fordi det er så åbenlyst, at islamofober konkurrerer om at få så skrækkelige tal på bordet som muligt.

Ja, det forklarer jo meget godt, hvorfor de mange advarsler gennem tiden ikke bliver taget alvorligt.

13
Fri Debat / Sv: Islam er og bliver smuk
« Dato: November 30, 2017, 02:27:29 pm »
Der er tre søjler, et toiletskab og en snor med nogle krukker oppe under loftet.

Hvilket missel skal en Predator-drone være udstyret med, for at jævne den med jorden med et enkelt skud?Det lort kan vi virkeligt ikke have stående.

Så vidt jeg lige kan se er det et Hellfire-missil, der bliver affyret. Det vil være helt fint til at jævne den med jorden.

14
Politik / Sv: Det er ikke min politik der er skyld i at 30 døde
« Dato: November 28, 2017, 05:26:48 pm »
JEG personligt GYSER over din nådesløshed, og fuldstændige empati,  :girl_sad:
Byggede man fort europa var dette ikke sket.
Det skal vel gælde begge vegne så?
Så er det slut med at europæiske virksomheder opererer i Afrika og tjener styrtende med penge på at udnytte Afrikas råstoffer.

Hvis ellers afrikanerne kunne styre det så ville det da være fantastisk at de selv fik pengene for deres råstoffer. I teorien vil det kunne få kontinentet på fode igen. Et land som f.eks. Angola er rigt. Problemet er at befolkningen ikke får del i disse penge.

15
Politik / Sv: Dagens GYS. 30 velfærdsjægere er blevet ædt af hajer
« Dato: November 28, 2017, 02:19:22 pm »
Så kan de lade være med at bade i de farvande.

Sider: [1] 2 3 ... 15