Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - dna

Sider: [1] 2 3 ... 27
1
Fri Debat / Sv: Kan vi stole på Socialdemokratiets nye politiske vej?
« Dato: Juli 16, 2018, 08:54:37 am »
Selvfølgelig kan man ikke stole på socialdemokraterne. Man kan som udgangspunkt ikke stole på politikere (uanset farve og parti).

2
Samfund- & Kultur / Sv: Min familie er en undtagelse
« Dato: Juli 11, 2018, 06:25:09 am »
Vi har jo desværre i Vesteuropa (især på venstrefløjen, men ikke becrænset hertil) valgt at Europas kultur og sikkerhed er en acceptabel pris at betale for at migranter kan komme hertil og udnytte vore samfund. Vi er villige til at lade vores piger blive massevoldtaget, lade vores byer blive udsat for terror osv for at vi kan klappe os selv lidt på ryggen og sige at vi har gjort en god gerning.
Dette kommer ikke til at ændre sig før Europa for alvor står i flammer.Danmark er et frit land, så vi lever som vi plejede at leve, før der kom indvandring  :smile1:

Sikke da noget sludder. Meget har ændret sig. Du har vist levet på en isflage for længe.

3
De giver have 6/4 odds eller 7/4 odds. Alle andre kandidater har lorteodds https://www.oddschecker.com/politics/us-politics/us-presidential-election-2020/winner


Glæder mig til fire år til med Trump  :blum:

Det virker troligt. USA er et galehus, så enten bliver det Trump eller der kommer en der er endnu værre.

Nej, USA er ikke et galehus (mit gæt er at din viden om USA stammer tv, nettet o.lign. og at du ikke selv har opholdt dig i landet i længere tid). De har bare en anden kultur og historie end os, men det er et fantastisk land på mange punkter.

4
Samfund- & Kultur / Sv: 31-årig kvinde overfaldet af 6-8 udlændinge
« Dato: Juli 10, 2018, 06:56:57 am »
Vi har jo desværre i Vesteuropa (især på venstrefløjen, men ikke becrænset hertil) valgt at Europas kultur og sikkerhed er en acceptabel pris at betale for at migranter kan komme hertil og udnytte vore samfund. Vi er villige til at lade vores piger blive massevoldtaget, lade vores byer blive udsat for terror osv for at vi kan klappe os selv lidt på ryggen og sige at vi har gjort en god gerning.
Dette kommer ikke til at ændre sig før Europa for alvor står i flammer.

5
Som Anklageren skriver så vil den siddende præsident altid have lavere odds da der reelt ikke er nogle sikre kandidater endnu.
Personligt tror jeg ikke Clinton bliver demokraternes kandidat. Jeg har svært ved at tro hun stiller op.
Når det er sagt så sagde jeg faktisk til en ven for nogle dage siden at jeg tror Trump har en ret reel chance for at blive genvalgt.

6
Politik / Sv: Kattegatforbindelse
« Dato: Juni 28, 2018, 08:11:44 am »
#8 Anklageren

Enig her - det kræver en stram styring samt viljen at skåne naturen.

Ikke bare ved bro/tunnelarbejde, men generelt...

//

Stram styring har vi i nogen grad her i Danmark, men viljen mangler bestemt på klima/miljø området.

7
Politik / Sv: Duterte sparker røv endnu en gang
« Dato: Juni 27, 2018, 10:04:28 am »
Duterte sparker røv på Gud Himself.

https://slate.com/news-and-politics/2018/06/rodrigo-duterte-calls-god-stupid.html

Det var efter min mening ikke ret smart. Han risikerer at miste opbakning blandt befolkningen da fillippinerne er ret troende.

8
Politik / Sv: Hvordan overbeviser man jer om fordelen ved demokratiet?
« Dato: Juni 27, 2018, 09:49:14 am »
Hvorfor er du egentlig så bange? Hvis DR er så godt som du forsøger at give udtryk for så skal de nok klare sig. Også selvom man giver folk det frie valg.

Du kan ikke bestemme, om jeg er bange.

Nu har jeg hørt det udtryk rigtig mange gange når snakken f.eks. falder på udlændingestramninger. Det virker til at være et af venstrefløjens bedste "argumenter". Men jeg beklager, jeg vidste ikke at man kun kunne bruge det fra venstre mod højre og ikke omvendt ;-)

Men derudover så mener jeg stadig at hvis DR er så godt som du giver udtryk for så kan DR vel sagtens klare sig på et frit marked. Jeg kan ikke se faren i det.

9
Fritid / Sv: Fodbold?
« Dato: Juni 27, 2018, 09:34:05 am »
Personligt mener jeg livet er for kort til at se fodbold. Generelt synes jeg at sport er ret uinteressant at se på i mere end et par minutter og fodbold er en af de mest uinteressante sportsgrene.

10
Politik / Sv: Hvordan overbeviser man jer om fordelen ved demokratiet?
« Dato: Juni 26, 2018, 03:15:59 am »
Licens er noget vi giver til hinanden, så alle tvinges at betale for tvangs-kulturmarxistisk propaganda.

 :bad: :bad: :bad: :bad: :bad: :bad: :bad: :bad: :bad: :bad: :bad: :bad: :bad: :bad: :bad: :bad: :bad: :bad:

I sidste

I sidste uge havde TV2 det mest sete program med 1.212.000 seere, fordi TV2 sendte PERU-DANMARK - men de fleste uger er DR 1 den mest sete TV kanal.

Det er I fast besluttet på at ødelægge, fordi I vil styrke amerikanskheden i "dansk" TV  :bad:

Hvorfor er du egentlig så bange? Hvis DR er så godt som du forsøger at give udtryk for så skal de nok klare sig. Også selvom man giver folk det frie valg.

11
SF Ungdom agerer nu engang bare som socialister ofte gør. De er ligeglade med om folket er fattige, bare de er lige fattige. Det har de f.eks. lært på den hårde måde i Venezuela.

12
Jeg synes det er racistisk af Radio24Syv at de går ud og rapporterer fra virkeligheden. De må lære at holde deres mund, rette ind og ellers bare fortælle hvor fedt der ALTID er på det hippe Nørrebro.

13
Fra medierne / Sv: Høj, Højere, Højest.
« Dato: Juni 23, 2018, 05:42:25 pm »
I en by som København virker det lidt hyklerisk at man vil have flere centralt beliggende boliger, men ingen vil have at man indtager ubebyggede områder ej heller at man bygger i højden. Det er mig lidt af en gåde, hvordan man så vil få flere boliger.

Med hensyn til at bygge i højden så har jeg intet imod det, men man skal tænke på omgivelserne og arkitekturen af det man bygger. Her er et eksempel på noget jeg finder virkelig gennemtænkt og jeg glæder mig til det står færdigt.
https://ekstrabladet.dk/ferie/ferie-i-danmark/vildt-trae-taarn-opfoeres-midt-i-dansk-skov/6712217

14
Her er hvad han selv har skrevet på FB:

"Jeg kan forstå, der i visse kredse cirkulerer påstande om, at jeg skulle have stemt imod en styrkelse af EUs beføjelser mod svig og svindel. Det er løgn. Den afstemning, der er tale om, er årsrapporten fra EU's antisvindelenhed, Olaf. Her opregnes en række betragtninger og anbefalinger, men intet med lovgivende eller bevilgende betydning. Uanset om rapporten blev vedtaget eller faldt, ville det altså ikke have medført hverken færre eller flere midler til hverken Olaf eller andre EU-institutioner.
Vi stemmer hvert år om denne årsrapport. Og det er altid en konkret vurdering af indholdet, der afgør, hvordan jeg stemmer. Nogle år har jeg stemt for. Andre år imod. Og atter andre har jeg undladt at stemme. I år stemte jeg imod, fordi rapporten flere steder hylder oprettelsen af en fælles europæisk anklagemyndighed. Det bryder jeg mig ikke om. Jeg mener, at den udøvende magt hører til i nationalstaten. Hos politiet og de øvrige myndigheder. Derfor stemte jeg nej.
Men min begrundelse synes dog ikke at interessere de journalister, der ivrigt viderebringer løgnehistorien. Formålet med at konstruere den historie vil jeg overlade til hver enkelt af jer at vurdere.
Afstemningen har altså ingen betydning for, hvilke ressourcer eller beføjelser EU har til at bekæmpe svindel. Men sagen tjener til at illustrere, hvem der egentlig her i landet har mest magt. For mens de fleste politikere forsøger at tjene den sag, vi er valgt til, så står der efterhånden uklart for mig, hvilken sag journalisterne hertillands tjener. Demokratiets? Sandhedens? Eller deres egen?"

15
Ikke noget overraskende der.

Sider: [1] 2 3 ... 27