Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - dna

Sider: [1] 2 3 ... 20
1
De skal straffes og er det folk, der kan udvises skal de udvises.

2
Fri Debat / Sv: Hvor mange huller?
« Dato: I dag ved 09:19:52 am »
Jeg havde faktisk rigtig svar på alle tre inden jeg læste svarene, men jeg har nu også altid været god til den type opgaver.

Så ligger du noget over gennemsnittet.

Ja, i den type opgaver. I den test Mensa har på deres hjemmeside fik jeg lige omkring en iq på lige omkring 130 da jeg tog den for en del år siden. Det er lige omkring hvad der var nok til at blive optaget så omkring de "klogeste" to procent.

Men som sagt så er det jo bare en type opgaver. De opererer med flere typer intelligens og flere af dem ville jeg nok score meget lavt i. Min musikalske intelligens for eksempel begrænser sig nogenlunde til at jeg er i stand til at tage stilling til om jeg kan lide det jeg hører eller ej  :big_grin:

3
Fri Debat / Sv: Hvor mange huller?
« Dato: I dag ved 02:20:42 am »
Jeg havde faktisk rigtig svar på alle tre inden jeg læste svarene, men jeg har nu også altid været god til den type opgaver.

4
Politik / Sv: Det passer også godt til dig
« Dato: Januar 21, 2018, 08:35:12 pm »
Der er intet alternativ.

Man kan da forsøge på at være realistisk.

Du har i det mindste indset, at indvandrerne ikke bliver smidt ud alle sammen.

Socialdemokraterne har da gjort mange forsøg gennem tiden  :big_grin:

Sjov formulering fra en der vil stemme S.

5
I skulle sq se en shrink alle her - I er sq da syge i bolden !!!

Hvorfor?

6
Det er jo bare endnu en situation, hvor islamister forsøger at påtage sig en offerrolle.

7
Samfund- & Kultur / Sv: Dit Shit Hole-o-meter.
« Dato: Januar 19, 2018, 04:23:56 pm »
Hvor velfungerende et land er må kunne måles på hvor længe folk lever i landet. Og lande hvor folk lever kortest, må betegnes som Shit Holes. Bortset fra at tallet ikke fortæller noget om folks livskvalitet. Vi kender jo alle den lykkelige ryger.

Her er dit Shit Hole-o-meter

https://en.m.wikipedia.org/wiki/List_of_countries_by_life_expectancy

USAs præsident omtalte fornylig andre lande som Shit Holes. Mon han ikke har lavet et selvmål, når USA ligger som nummer 31. Hahaha, og Cuba ligger son nummer 32. Cuba har et udmærket frit og gratis sundhedssystem. Som det eneste land i 3.-verden.

I Europa ligger Ungarn som den absolute dumper. De ryger og drikker sig ihjel.

For dem der behersker Europas kultursprog nummer 1, så er her noget baggrund om det ungarske Shit Hole.

http://www.sueddeutsche.de/politik/ungarn-in-ungarn-ist-alles-kaputt-1.3794823

Ungarn er det land i EU, der modtager mest EU-støtte. En lille overklasse rager alt til sig. Rigtigt kapitalistisk.

Forventet levetid er en indikation på, hvor godt livet er i et land, men man kan ikke sætte det lig med. Der er mange andre faktorer også.

Derudover så er det faktum at rigtig mange cubanere er villige til at sætte liv og lemmer på spil for at slippe væk fra Cuba en ret så stor indikation på at livet ikke er så pokkers fantastisk i Cuba når det kommer til stykket.

Et andet eksempel er Japan med højeste levealder. Men samtidig har de også en meget høj rate af selvmord.

8
Almen / Sv: Ad, du har sperm i ansigtet, hold dig væk.....
« Dato: Januar 18, 2018, 06:40:27 pm »
.....sagde de til kvinden. Hun var netop blevet voldtaget af op mod tyve muslimske mænd i en trappeopgang i Fittja, en forstad til den svenske hovedstad Stockholm.

Under voldtægten var kvinden blevet sparket, slået, truet med en kniv og hendes hoved var blevet banket så hårdt mod gulvet, at hun mistede bevidstheden. Den grove gruppevoldtægt stod på i fire timer. Mændene stod i kø med bukserne nede.

https://newspeek.info/ingen-ville-hjaelpe-gruppevoldtaget-kvinde-ad-du-har-sperm-i-ansigtet/

Det er noget muslimleflerne elsker at læse - der drypper nok et eller andet hos Anklageren og de radigale!

 :hyper:

Ufatteligt at nogle "mennesker" kan få sig selv til at gøre sådan noget. Jeg kan da kun være enig i at det er ekstremt moralsk forfald.

9
Samfund- & Kultur / Sv: AFSTEMNING: Ville du købe en øl til en 13 årig?
« Dato: Januar 18, 2018, 05:07:12 pm »
Helt ærligt. De 13-årige kan vel bare selv købe øl'ene. Det er ikke det store problem i Danmark.

10
Stort set samme politik fører andre østeuropæiske lande. Især Tjekkiet, slovakiet og Polen.

Kan du så lære at det ikke hedder østeuropæiske lande, men "Centraleuropæiske". At kalde dem østeuropæiske virker som at opfatte dem som tilbagestående. Og at "vi" skulle være verdens navle. Det tror folk der aldrig har været der.

Polen havde en moderne forfatning, da danskerne gik og krattede rundt i godsejernes mudder.

Underligt. Jeg opfatter "østeuropæere" som de lande, der i sin tid var med under Sovjetunionen, altså de gamle europæiske kommunistlande. Hvis du opfatter det som tilbagestående må det stå for din regning.

Vi andre er ikke verdens navle, men blot vesteuropæere  :smile1:

11
Fri Debat / Sv: Ikke ligefrem på grædende knæ,
« Dato: Januar 14, 2018, 05:14:55 pm »
Pjat! Hvis ikke socialdemokraterne var kommet til magten havde det hele jo kørt i samme skure med lav løn almisse og 14 timers arbejde,

Du kan jo bare se på fakta fremfor at holde dig til gætværk. For det første ved du ikke, hvordan det ville være uden socialdemokratiet. For det andet kan du jo bare se på at HELE den kapitalistiske verden oplevede kæmpe fremgang i levestandaden. Om Stauning havde været her eller ej så havde vi stadig oplevet meget stor fremgang.
Hvis du helt alvorligt tror på at det hele kan tillægges Staunings ære så er du meget naiv.

12
Fri Debat / Sv: Ligefrem på grædende knæ behøver du vel ikke, :)
« Dato: Januar 14, 2018, 02:05:02 pm »
Såså, anti nu ikk et ondt ord om Stauning som sørgede for at arbejderklassen blev løftet op i en levestandard der var tålelig, arbejdsgiverne var jo ligeglade med dem for dem var arbejderne KUN kvæg de kunne udnytte,  :girl_sad:

Den fattige immigrant du skriver om tjente sikkert styrtene med penge som han ikke delte ud af, det var nok kun smulerne de fattige fik,

Stauning havde ikke meget med det at gøre. Alle vestlige lande aka kapitalistiske lande oplevede stor fremgang i den periode. Det er først og fremmest pga kapitalismen og kapitalismens driftige folk at vi har så høj levestandard som vi har.
Stauning er en ret ligegyldig figur i den sammenhæng.

13
Helbred / Sv: Hvilken alder ville du helst have, hvis du kunne bestemme?
« Dato: Januar 13, 2018, 11:30:15 pm »
Jeg håber at når jeg bliver pensionist at jeg så er lige så frisk, rig og viril som Albert Johansen.  :smile1:

Hvis helbredet er ok, så kan pensionsalderen godt være en rigtig god tid hvor man har både tid og penge til at gøre hvad man har lyst til.Der er noget rigtigt over det billede, men jeg synes nu det er lykkedes mig at skabe et liv, hvor jeg rimeligvis har alle 3 dele så det er jeg godt tilfreds med.

14
Helbred / Sv: Hvilken alder ville du helst have, hvis du kunne bestemme?
« Dato: Januar 13, 2018, 10:36:58 pm »
Sidste halvdel af 20'erne. Der er stadig masser af fest og glade dage og man har fået aflagt en del af ungdommens "kluntethed".

15

Ikke godt at vide, - men det med skønheden forklarer jo meget godt hvorfor Trump vandt over Clinton.

Nej! Trumpen vandt fordi Hillery blev dårlig under et vælgermøde og måtte hjælpes ind i hendes bil, det blev vist på landsdækkende tv - amerikanerne har altid villet ha stærke mænd på præsident posten, de er lissom flokdyr der følger føreren - nej! (ikke den fører)  :girl_smile:

Hvis det nu havde været Trump der var faldet om på tv ville han heller aldrig ha vundet,

og så havde vi haft en bedre verden i dag,  :girl_smile:

Hans seneste stunt har været at kalde afrikanske lande for shitholes (lorte huller) til et privat møde, men en deltager (demokrat) lækkede det til pressen og så rullede lavinen,

Trumpen nægtede naturligvis alt,   :girl_mad:

Nej, Trump vandt ikke pga Clinton fik et ildebefindende. Det var selvfølgelig med til at flytte nogle stemmer, men Trump vandt af flere grunde. Blandt andet fordi rigtig mange var utilfredse med Obama som de ikke mente gjorde et særlig godt stykke arbejde. Derudover så er der ikke mange, der faktisk bryder sig om Clinton samtidig med at hun bare var et billede på uændret politik (som mange netop ville have et opgør med). Man vil som europæer have svært ved at forstå amerikanernes valg. Man bliver simpelthen nødt til at se det fra amerikanernes side.

Sider: [1] 2 3 ... 20