Politik- & Samfund > Samfund- & Kultur

Alderdomshjem for muslimer

(1/9) > >>

Debatsvinet:
Nu bliver der oprettet alderdomshjem for ældre muslimer ... Dem der kom i 70´erne ... Selvfølgelig med adskillelse for mænd og kvinder ...

 De har åbenbart intet lært ... Så det på News ... Kig selv ...

Landboen:
Og?
Du kan sgu da være lige glad.
Du vile også brokke dig hvis de "forfærdelige" mennesker skulle bo på samme adresse som dine forældre (som du ikke gider have boende selv).

Floridor:
Tjae..-bum... - Jeg ved sgu ikke.... - alle gamle mennesker fortjener vel at leve deres sidste tid så trygt og godt som muligt..

- alternativet kunne jo let blive til at gamle Alfred og Alvilda ville blive snydt for karbonader, kamsteg og kølig brændevin til søndagsfrokosten.. - den slags er jo set i andre sammenhænge... :bye:

De ældste af de tidlige muslimske indvandrere har nok været (endnu) dårligere til at omstille sig til dansk sprog, skik og brug - og vil sikkert have mindst lige så stor glæde af at være omgivet af deres gamle velkendte skikke og tungemål - som gamle danske mennesker sikkert har det med at blive fri for samme..!

Det er såmænd ikke noget nyt fænomen med trosrettede plejehjem - feks. har et jødisk plejehjem eksisteret i årevis uden de store sværdslag af den grund...

http://jyllands-posten.dk/indland/kbh/ECE3882671/%C3%85bner+j%C3%B8disk+plejehjem+i+K%C3%B8benhavn/

- af indlysende grunde bør man dog nok ikke påtænke at lægge de to plejehjem i tættere indbyrdes afstand end man kan kaste en stok eller en guldspækket tandprotese... :rabbi: vs. :morpheus:


 :Laie_48:

 

Debatsvinet:
Det er da også fint med det ... Ingen har da noget i mod at gamle mennesker lever deres sidst otium i tryghed men min pointe er at det beviser vel for pokker at "Integrationen" og " assimileringen"  har spillet totalt fallit de sidste mange år ...  :pinch:

Der findes medborgere der har befundet sig her i landet over 40 år ( IKKE bare Prins Vom jeg mener) der ikke kan tale og fatte et forståeligt Dansk og vi har bare accepteret det fordi vi har været så leflende og skide berøringsangste ...  :pleasantry:

Og så bliver man bare ved og ved og ved med at tale om Integration ...  :sad:


Når de så endelig er døde kan de heller ikke ligge i samme jord Pga. af den sindssyge tro ...  :sick:

Desdicardo:
My Godness ja det har været et problem i mange år men det er med den smule plads der er på kirkegårde rundt omkring. Nu bliver de fleste døde brændt men alligevel.

Nu nævnte landboen at du fik problemer hvis dine forældre skulle bo dør om dør med muslimer?
Hvad kommer det egentligt sagen ved? vi andre bekymrer os da også lidt om hvordan  hele polimikken ender.

Javist, jøderne har deres egne plejehjem og kirkegårde men de går lidt mere stille med det man mærker det ikke måske fordi de har været her i landet i århundreder uden at Danskerne er blevet smidt ud af reden.

Måske det samme sker med muslimske plejehjem ingen grund til uro.

Mvh. DB. :)

Navigering

[0] Emneindeks

[#] Næste side

Skift til fuld version