Politik- & Samfund > Samfund- & Kultur

Det kongelige teater

(1/3) > >>

Abdullah:
Jeg vil gerne invitere min kone med en tur i teateret på hendes fødselsdag her senere i februar. Er der nogen, der har gode forslag til en forstilling? Vi bor på Frederiksberg i København, så jeg tænkte selv på opsætningen af Dostovjefskis Kældermennesket, som man kan se på Skuespilhuset. Er der nogen, der måske kan anbefale stykket eller komme med et par anmeldelser eller sådan noget? Er det en god forstilling, eller er der andre, der er mere oplagte?

popov:

--- Citat fra: Abdullah efter Februar 04, 2015, 07:30:08 pm ---Jeg vil gerne invitere min kone med en tur i teateret på hendes fødselsdag her senere i februar. Er der nogen, der har gode forslag til en forstilling? Vi bor på Frederiksberg i København, så jeg tænkte selv på opsætningen af Dostovjefskis Kældermennesket, som man kan se på Skuespilhuset. Er der nogen, der måske kan anbefale stykket eller komme med et par anmeldelser eller sådan noget? Er det en god forstilling, eller er der andre, der er mere oplagte?

--- Afslutning på citat ---

Pinocchio fra Machiavelli opført i karnappen  er måske mere oplagt, passer bedre til din humor tror jeg

Abdullah:
Tak for det. Det teater kender jeg ikke, men det lyder da sjovt med Pinocchio. Hvor ligger det henne, er det København? Er det som skuespil eller sat op som en musical eller hvad er det? :)

popov:

--- Citat fra: Abdullah efter Februar 04, 2015, 07:43:26 pm ---Tak for det. Det teater kender jeg ikke, men det lyder da sjovt med Pinocchio. Hvor ligger det henne, er det København? Er det som skuespil eller sat op som en musical eller hvad er det? :)

--- Afslutning på citat ---

Jeg ved ikke hvor det spilles, men Sjostakovitj er måske bedre, Grieg spilles i den her måned, prøv google

Abdullah:
Hej igen,Popov, jeg er ked af, hvis jeg misforstod, hvad du skrev som forslag til mig. Men jeg troede, du forslog en opsætning af Pinocchio fra Machiavelli i et teater, der hedder Karnappen. Men nu skriver du, at du ikke ved, hvor det spiller. Det forvirer mig nu lidt, men jeg ved ikke, om det bare er mig, der misforstår, hvad det er du mener? Nå, men jeg må igang med at kigge de forskellige oversigter igennem så. Jeg synes bare, det tager så lang tid at læse alle de anmeldelser for at finde en god forstilling, og så var det, jeg tænkte, at jeg ville spørge her. :)

Navigering

[0] Emneindeks

[#] Næste side

Skift til fuld version