Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Emner - Licensnægteren

Sider: 1 ... 29 30 [31] 32 33 ... 42
451

Flere ældre udsat for tricktyverier

Torsdag modtog politiet tre anmeldelser om tricktyveri mod ældre borgere.

Den første indløb klokken 10.12 og var fra en 90-årig kvinde, der anmeldte, at hun om onsdagen havde haft uønsket besøg af en kvinde, som ringede på hos den 90-årige på Parkbrynet i Mogenstrup. Kvinden talte gebrokkent dansk og fik ind i den 90-åriges entre, men hun anede hurtigt uråd og fik gennet den udenlandske kvinde ud af døren, inden hun kunne nå at stjæle noget.

Torsdag klokken 12.45 var det en 91-årig kvinde fra Møllegårdsvej i Nørre Alslev, som var udsat for et forsøg på tricktyveri. Også her ringede en udenlandsk kvinde på døren, og det lykkedes hende at komme ind i stuen, inden den 91-årige fik sendt hende ud af huset – uden at der blev stjålet noget.

En 89-årig kvinde fra Kirkevej i Idestrup anmeldte, at hun havde været udsat for et tricktyveri. En kvinde ringede på hos den 89-årige og udgav sig for at være fra hjemmeplejen og fik den 89-årige ud på toilettet. Derefter havde tyven frit spil og stjal et guldsmykke og kontanter, inden hun forsvandt fra stedet. Tyven beskrives som en 20-25-årig kvinde, almindelig af bygning, mørk i huden og med sort, glat, mellemlangt hår. Hun talte et ukendt sprog.

http://www.mynewsdesk.com/dk/sydsjaellands-og-lolland-falsters-politi/news/uddrag-fra-torsdagens-doegnrapport-268796


452

"DRs danmarkshistorie er ren socialdemokratisk skønmaleri og renvaskning af kommunister. Ikke en eneste borgerlig frihedskæmper eller politiker er nævnt. Kun kommunister og socialdemokrater er fremhævet. Borgerlige politikere med historisk bevidsthed og kampmod bør protestere."
 
Sådan skriver Bent Blüdnikow i en kronik i Berlingske, hvor han giver TV-serien 1 stjerne.

Jeg er helt enig
https://www.180grader.dk/Politik/dr-favoriserer-og-fremhaever-socialisme-og-kommunisme-i-danmarkshistorien?utm_source=toplist
https://www.b.dk/film/usandheder-og-manipulation-i-drs-historieserie

453
Politik / Nu er Politisk Ukorrekt glad. JFKfilerne bliver nu åbent af Trump
« Dato: Oktober 22, 2017, 02:25:18 pm »
Subject to the receipt of further information, I will be allowing, as President, the long blocked and classified JFK FILES to be opened.
https://twitter.com/realDonaldTrump/status/921716470140325889

Jeg har ikke sat mig ind i terorierne men jeg er overbevist om at Politisk Ukorrekt er glad nu.

454
Samfund- & Kultur / Hvorfor har ingen respekt for licensbetalere?
« Dato: Oktober 22, 2017, 01:44:22 pm »
Er der nogen der har respekt for dem der bevist betaler licens selvom det er meget nemt at undgå at betale licens? Det er nemt at finde folk der har respekt for licensnægtere men hvem har respekt for licensbetalere?

455
Når Ankagleren mener at jeg skal betale licens så er det vigtigt at forklare hvor ræverødt DR er. Denne artikel er to år gammel men stadigvæk relevant i dag

AFA-hangaround er ansat som ’social media-manager’ for DR Nyheder: Modererer Facebook-debatten

Kort før jul 2014 ansatte DR Nyheder Stine Bødker Nielsen som ’social media-manager’, og en af de første artikler blev en henvisning til amerikanske ‘Racists Getting Fired’, en blog fra det yderste overdrev, der gengiver kommentarer fra sociale medier, med det eneste mål at få navngivne debattører gjort arbejdsløse. Et anonymt forsøg på at lave en form for berufsverbot. Artiklen var blottet for kritik, og sågar vinklet som en trussel: Jagten går ind på de sociale medier: Racisme skal have konsekvenser.

“Bloggen afslører identiteten på brugerne og deler deres navn og arbejdsplads på bloggen i håb om, at nogen vil gøre en sag ud af det, så det i sidste ende koster vedkommende jobbet.”
Teoretisk set kunne Stine Bødker Nielsen blot være en naiv skolet journalist, men sådan er det langt fra. Hun er en del af kredsen omkring Rabotnik, et lille grafisk kooperativ der betjener den yderste venstrefløj. Det være sig blandt andet Dagbladet Arbejderen, Kommunistisk Parti, Mediebureauet Monsun (Reseachkollektivet Redox), Antifascistisk Aktion, Revolutionære Antifascister, fagforeninger, Refugees Welcome og den slags.

Tjekker man firmaets Facebook-profil, så flyder det med kendte venstreradikale. Det gælder Rune Bødker (Nielsen), Freja Wedenborg, Vidir Valberg Gudmundsson, Sesil Knage, Aslak Ransby og Rasmus Preston. Kilde fortæller, at Calle Scott fra Antifascistisk Aktion Helsingborg også har haft sin daglige gang i bureauet.

https://www.document.dk/2016/02/02/3884/

Jeg venter spændt på et svar fra Ankagleren om at DR ikke er ræverødt og at alle skal betale licens efter hans mening (også de nationalsindede)

456
AFAcisterne er en kæmpe fjende for samfundet. De skal staffes på lige fod med ISIS da begge grupper er terrorister


Nørrebro: Stram Kurs-politikere angrebet af 10-15 maskerede venstreradikale, trods politibeskyttelse
Rasmus Paludan og Ronnie Haakansson fra Stram Kurs blev i dag overfaldet, i forbindelse med brochureuddeling på Nørrebros Runddel. Da det ikke lykkedes 10-15 sortklædte venstreradikale at stresse de vordende kommunalpolitikere væk med tilråb og intimidering, angreb de dem fysisk. To udstationerede betjente forsvarede dem efter bedste evne, men var i undertal, i det der ligner et koordineret angreb. Umiddelbart efter kom cirka 50 betjente til stedet. Ingen blev anholdt. Overfaldet er anmeldt til politiet.

“Vi har annonceret, at vi vil være her fra 16 til 17. Og det vil sige, at så er vi her fra 16 til 17.” (Rasmus Paludan, Facebook Live, 20. oktober 2017)

“10-15 autonome prøvede at overfalde mig, og det lykkedes, fordi de 2 politifolk ikke havde hænder nok til at holde alle de autonome væk. Ronnie og jeg blev slået og min mobiltelefon blev mig midlertidigt frarøvet.” (Rasmus Paludan, Pressemeddelelse, 20. oktober 2017)

http://www.uriasposten.net/archives/89071

457
Politik / Killary fik hjælp af James Comey omkring emailsagen
« Dato: Oktober 19, 2017, 10:02:16 pm »
Jeg husker godt hvordan Ankagleren sagde at Comey ikke bare var uskyldig, men endda en der arbejede IMOD Killary. Som det tit gælder med denne brovtedebattør så var det en kæmpe løgn.
http://www.newsweek.com/james-comey-fbi-clinton-emails-drafted-statement-686140

COMEY DRAFTED STATEMENT ENDING CLINTON EMAIL INVESTIGATION MONTHS BEFORE INTERVIEWING HER, FBI CONFIRMS

In documents it released on Monday, the FBI confirmed that former FBI Director James Comey drafted a statement about the conclusion of the Hillary Clinton email investigation months before interviewing Clinton.

The records show that on May 2, 2016, Comey emailed Deputy Director Andrew McCabe, general counsel James Baker and chief of staff and senior counselor James Rybicki. The subject of the email was "midyear exam," and though the email says its contents are unclassified, the body of the email is redacted in the release.

Hvad mon Ankagleren siger nu. Læs resten her
http://www.newsweek.com/james-comey-fbi-clinton-emails-drafted-statement-686140

458
DF og Venstre gør næsten ikke en skid for at stoppe invasionen. Der skal andre partier på tinget hvis invasionen skal stoppes.

Hvis visse medier taler om at “flygtningestrømmen” er aftaget m.m. skal man ikke lade sig føre på vildspor af sådanne udtalelser. Som bekendt forsøger utallige muslimer og negre at invadere Europa hver eneste dag, om det så er på både som sejler fra Libyen til Italien eller på anden vis. De sidste tal fra Udlændingestyrelsen viser at i perioden fra 1. januar 2017 til 31. juli 2017 har 1.948 personer fået opholdstilladelse pga. asyl i Danmark. Desuden har 4.267 personer fået familiesammenføringstilladelse.
Danmark er særligt populært blandt folk som kommer fra Syrien, Afghanistan, Marokko og Eritrea.

Hvis indvandringsstrømmen fortsætter i samme tempo må vi forvente at der kommer over 10.000 asylansøgere og familiesammenførte til Danmark i løbet af 2017.
Den eneste fornuftige løsning på dette er naturligvis at afskaffe asylretten for ikke-europæere i Danmark.

Kilde: Udlændingestyrelsen

http://www.danmarksnationalefront.dk/artikler/invasionen-fortsaetter-6-215-asylansoegere-og-familiesammenfoerte-fra-januar-til-juli
https://www.nyidanmark.dk/NR/rdonlyres/E3C50EA0-BD36-4DDD-9C8D-7AAF44DE1F12/0/seneste_tal_udlaendingeeomraadet.pdf

459
Politik / Mads Palsvig med masser af god kritik af løgnemedierne
« Dato: Oktober 15, 2017, 07:57:46 am »
Fake news mainstream medier arbejder intenst på censur af alternative medier. Den er allerede i gang i Danmark.
Vores facebook side (denne side) er ghost banned, dvs den er meget svær at finde. Og JFK har kun været i medierne een gang på 15 måneder, mens feks pernille vermund var i medierne. DAGLIGT, fordi hun er en del af det rød/blå kontrolsystem magthaverne bruger.

Det er ironisk, at fake news mainstream medier vil censurere alternative medier som værende “fake news”, når de selv bliver taget i enorme løgne dagligt. Og når størstedelen af de nyheder og rapporter på alternative medier, der er fake, er produceret af government trolls, for at gøre det sværere for almindelige mennesker at finde ud af hvad der er rigtigt og forkert. Kort sagt hvad er nyhederne. Og hvad er sandt og falsk.

JFK’s mediePolitik:
Eftersom alternative medier repræsenterer “Freedom of speech”/ytringsfrihed, så skal alternative medier naturligvis IKKE censureres, undtagen regeringers Operation Mockingbird og MK-Ultra programmer. Regeringer og offentlige myndigheder skal IKKE have lov at sprede fake news på internettet. Det skal vær strafbart for offentligt ansatte at sprede fake news.

Derimod har mainstream medier et “public service”-ansvar, det vil sige de SKAL FORTÆLLE SANDHEDEN. Altså er det forbudt for DR og TV2 at sprede fake news/falske nyheder.
Ledelsen på DR og TV2 skal gå af øjeblikkeligt. Jeg vil mene nedsat straf, evt betinget, hvis de går af inden 31. december evt kunne komme på tale. Gør som Ulrik der gik af som nyhedschef i 10år i januar pludseligt uden et andet job. Klog mand Ulrik.

Hvis du også mener, det er groft vores tvungne licens finansierede TV-kanaler spreder fake news, så send en vælgererklæring til JFK.
Send en tom e-mail til folketingsvalg@jfk21.dk

Og husk at aktiver linket du modtager en uge senere. Jeg ved det er en pain/besværligt for dig, men systemet er designet til at begrænse dine demokratiske rettigheder, så gør dig stærk og lad JFK komme til. Husk vi har det på programmet at alle der stemmer imod sine valgløfter skal ekskluderes. Flere der undergravede JFK er allerede ekskluderet.
Mads Palsvig, formand
Jeg er helt enig. Fake news fra løgnemedierne er et kæmpe problem i Danmark og jeg er rigtig glad for at Mads Palsvig vil gøre noget med det problem. NWOglobalisterne er bange for at Mads Palsvig kommer til orde derfor censurer de ham

460
Så hvad fuck skal jeg så stemme på? Tænk at der ikke er noget nationalt man kan stemme på i min kommune, det er jeg meget ked af. Det går meget ondt at stemme DF når de som helhed har svigtet pænt stort så jeg må læse om de kandidater der er fra NB.


461
Det er valg i Østrig i morgen og det ser ud til at Socialdemokraterne kommer til at få en kæmpe vælgerlussing. Nu hvor brovtebanden snakker om de få stillere SK/DS/JFK har så vil jeg så snakke om denne lussing. Den kommer til at gå ondt. Det står ret tæt mellem OVP (konservative) og FPO (Frihedspartiet)

https://en.wikipedia.org/wiki/Opinion_polling_for_the_Austrian_legislative_election,_2017#January_2017_to_18_August_2017


462
Politik / Løgnemedierne i USA har rekordlav troværdighed
« Dato: Oktober 14, 2017, 06:18:02 pm »
Trust in the media is at the lowest level in all of U.S. history. The American people see through the liberal media's lies!
https://twitter.com/RightlyNews/status/919014295895240704

Dejligt at amerikanerne er mere skeptiske overfor løgnemedierne nu

https://twitter.com/realDonaldTrump/status/918796079243677696

Også fra Trump
Sadly, they and others are Fake News, and the public is just beginning to figure it out!
https://twitter.com/realDonaldTrump/status/918796079243677696464
Det kunne nu være meget sjovt som et wake-up call hvis NMR kommer over spærregrænsen på 4%. Jeg tror ikke selv på at det kommer til at ske men det kunne være sjovt hvis det skete. Så kan de måske være at de svenske forræderpolitikkere vågner op

https://www.nordfront.se/det-blir-ett-spannande-val.smr

Sentios nya undersökning visar att 8 procent av befolkningen kan tänka sig att rösta på Nordiska motståndsrörelsen i valet 2018. Själv är jag inte förvånad.

Det är tidningen Nyheter Idag som anlitat opinionsinstitutet Sentio för att undersöka svenskars åsikter om nationalsocialism.
I undersökningen framgår bland annat att 6 procent av befolkningen har en bekant, släkting eller arbetskamrat som är nationalsocialist. Den allmänna uppfattningen bland vanligt folk (56,9 procent av de tillfrågade) är att mellan 1 och 10 procent sympatiserar med nationalsocialismen och nästan 30 procent av de tillfrågade tror att tillräckligt många svenskar sympatiserar med nationalsocialismen för att ett parti med sådana värderingar idag skulle kunna ta sig in i riksdagen.

Uppemot 8 procent kan tänka sig rösta på Motståndsrörelsen
Det som många ser som mest anmärkningsvärt är att 2,9 procent har svarat ja på frågan ”kan du tänka dig att rösta på ett nazistiskt parti?”. Ytterligare 5,1 procent har svarat ”vet ej” på frågan, vilket innebär att det i praktiken är 8 procent som kan tänka sig att rösta på Motståndsrörelsen i valet 2018.
Jag tolkar själv svaren ”kan tänka sig” som ett förmodligen och ”vet ej” som ett kanske. Sannolikt är flera av de som svarat vet ej egentligen är sådana som skulle ha svarat kan tänka sig, men att de kanske inte gärna uppger detta när


Nu vil Ankagleren sikkert snakke om Svenskernes Partis fiasko men som NMR skriver i artiklen ''Om det räcker för oss att ta oss in i riksdagen återstår att se, men det kommer i alla fall inte bli några SvP-siffror. Oppositionen är för stark idag och det är samtidigt helt andra tider.'' og det er jeg helt enig i

465
Er der noget mere idiotisk end AFAcister?

https://www.youtube.com/watch?v=qNMAp8kXWrc

Sider: 1 ... 29 30 [31] 32 33 ... 42