Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Emner - Licensnægteren

Sider: 1 ... 29 30 [31] 32 33 ... 46
451
Politik / Nu bliver prototyperne af muren testet nu
« Dato: December 07, 2017, 08:41:26 am »
Det bliver så fedt når den mur kommer. Dette er næste skridt på vej til at der kommer en YUGE mur ved grænsen til Mexico

http://abcnews.go.com/US/trump-administration-begins-testing-border-wall-prototypes-prevent/story?id=51607378U.S.

Customs and Border Protection (CBP) began physically testing southwestern border wall prototypes this week, according to a spokesman for the department.

 The start of the testing period was Nov. 27, and physical tests began Monday, said Carlos Diaz, CBP's public affairs branch chief for the southwestern border.

Construction of eight wall prototypes in the San Diego sector were completed on Oct. 26. Six companies were chosen to build eight sample walls — four made of concrete and four of other materials.

President Donald Trump made a border wall between Mexico and the United States a calling card of his presidential campaign. "Build the wall" became a familiar chant at all his campaign rallies, and stopping illegal immigration was one of his top promises.


Jeg kan dårligt nok vente til at den mur bliver bygget.

452
Samfund- & Kultur / Dagens kulturberigelse på fyn fra politiets døgnreport
« Dato: December 06, 2017, 10:41:41 am »
Tricktyveri
5600 Faaborg - Havnegade
Anmeldt: 05/12/2017 13:22
Sket: 05/12/2017 12:30
Forurettede havde sin taske i sin rollator. Forurettede blev antruffet af to personer, en mand og en kvinde som ikke snakkede dansk. De spurgte om vej til en tandlæge. Forurettede vendte sig kort for at pege i retningen de skulle gå. Kort efter opdagede forurettede at tasken stod åben og hendes pung var væk.


Tyveri fra lomme/taske/bagage
5000 Odense C - Østre Stationsvej
Anmeldt: 05/12/2017 17:23
Sket: 05/12/2017 16:30
Forurettede kom gående sammen med sine to søstre, hvorunder to mænd kom gående bagved hende og stjal - fra hendes sorte skuldertaske - en pengepung. A: Mand, Østeuropæisk af udseende, 30-35 år, 170-175 cm, Kropsbygning: Almindelig, Hårlængde: Kort, Yderligere kendetegn: Bar en overcross taske med sort rem., Talte: Engelsk, Iført: Brunlig hoftelang jakke, blå jeans og B: Mand, Østeuropæisk af udseende, 35-40 år, 161-164 cm, Kropsbygning: Almindelig, Hårfarve: Brun, Hårlængde: Kort, Talte: Engelsk, Iført: jakke.


Tyveri fra lomme/taske/bagage
5000 Odense C - Banegårdscenter
Anmeldt: 05/12/2017 18:07
Sket: 05/12/2017 17:50
Fra taske havde A stjålet lille sort Chanel skuldertaske. A: Mand, afrikansk af udseende, 34-35 år, 170 cm, Kropsbygning: Spinkel, Iført: Grå stor jakke + jakke i hånden.


https://www.politi.dk/Fyn/da/lokalnyt/Doegnrapporter/Uddrag+af+d%C3%B8gnrapporten+for+tirsdag+den+5.+december+2017.htm

453
Fra medierne / Masser af grimme koranklodser i et julemarked i Tyskland
« Dato: December 04, 2017, 11:18:36 pm »
De grimme koranklodser/Merkellego forsætter med at dukke op i Vesteuropa. Her er nogle koranklodser fra et Tysk julemarked

https://www.thueringen24.de/img/erfurt/crop212716447/6783838475-w960-cv16_9-q85/Betonsperren.jpg

https://www.thueringen24.de/erfurt/article212716471/Kreative-Nacht-und-Nebelaktion-Betonssperren-mit-Herz-fuer-Erfurt-und-Weihnachten.html

Før velfærdsjægerne og korandyrkerne blev lukket ind i europa var der ingen koranklodser.

454
Overfald i nat i Rosenkrantzgade i Aarhus

En mand på 19 år blev natten til lørdag overfaldet af to unge mænd i Rosenkrantzgade i Aarhus.

Det skete klokken 02.28, hvor den 19-årige ifølge Østjyllands Politi umotiveret blev slået med et knytnæveslag på munden.

Slaget knækkede en tand og gav lettere skader på fire andre tænder.

Politiet oplyser, at det var to unge mænd med anden etnisk herkomst end dansk, der overfaldt den 19-årige mand.

http://www.lokalavisen.dk/19-aarig-fik-umotiveret-slag-og-knaekkede-tand-/20171203/artikler/171209918

455
Politik / Orban vil bekæmpe NWO-globalisten Soros
« Dato: December 02, 2017, 04:09:03 pm »
Dejligt at der er nogen der tør at bekæmpe NWO-globalisterne. Ros til Orban herfra

BUDAPEST (Reuters) - Hungarian Prime Minister Viktor Orban said on Friday he would use all means necessary, including secret services, to combat what he called efforts to undermine him by U.S. financier George Soros.

Soros said in a video that Hungary under Orban was more oppressive than it was during the Cold War Soviet occupation. “He cannot reach me, but he exploits and oppresses the people who are in opposition in Hungary.”

https://www.reuters.com/article/us-hungary-soros/hungary-pm-orban-u-s-financier-soros-clash-as-elections-loom-idUSKBN1DV4XP

456
Politik / Roy Moore stormer frem i meningsmålingerne igen
« Dato: December 02, 2017, 03:24:51 pm »
Efter at fake news medierne har kørt en hetz imod Roy Moore med den ene løgn efter den anden så stormer Roy Moore frem i meningsmålingerne igen. Han fører nemlig over Drug Jones med 2,5%. Surt for løgnemedierne

https://www.realclearpolitics.com/epolls/2017/senate/al/alabama_senate_special_election_moore_vs_jones-6271.html

457
Politik / NWO-globalisterne har forbudt NMR i Finland
« Dato: December 01, 2017, 11:10:43 pm »
NWO-globalisterne ønsker et NWOdiktatur hvor alt og alle der kæmper imod NWO-globalisterne skal forbydes. Sådanne ting sker ikke i Syrien som er langt mere demokratisk end NWO-regimet i Finland. Da NMR er den største anti NWO bevægelse i Norden så starter de med dem. Heldigvis har de en plan B, C og D. NWO-globalisterne er bange nu derfor tager de sådanne metoder i brug.
 
Idag föll domen i fallet där den finska Polisstyrelsen yrkat på att Nordiska motståndsrörelsen ska förbjudas i Finland. Rätten följer polisens uppmaning och menar alltså att organisationens verksamhet ska kriminaliseras och upphöra. Enligt Svenska Yle menar rätten att Motståndsrörelsen ”uppmanar till och belönar våld”.

Enligt uppgifter som Nordfront tagit del av så kommer domen att överklagas. Det är dock oklart ifall domen inte vinner laga kraft för än den prövats av en högre instans, eller ifall den högre instansen kan upphäva förbudet.

Under årets aktivistdagar talade den finske aktivisten Antti Niemi om vad som skulle hända vid ett eventuellt förbud:

— Personligen tror jag inte att systemet kommer att lyckas, men om detta mot förmodan skulle hända så har vi redan uttänkta strategier för hur vi ska fortsätta verksamheten. Vi har en plan B, en plan C och en plan D. Allt beror på varför de förbjuder oss och vilka straff vi då skulle få, men även om de slänger oss alla i fängelse i tio år kommer vi inte ge upp utan hitta ett sätt att fortsätta kampen.

I nuläget finns endast domen att ta del av på finska och trots att svenska är ett officiellt språk i Finland så meddelar Birkalands tingsrätt till Nordfront att just deras region är enspråkig, varför de inte vill översätta domen.


https://www.nordfront.se/nordiska-motstandsrorelsen-forbjuds-finland.smr


 Det er meget åbenlyst nu at der findes en NWO elite

458
Politik / Er kommunismen virkelig klasseløs?
« Dato: November 29, 2017, 10:52:09 pm »
En af de få ting som mig, Politisk Ukorrekt og Anti-Rød er enige i og som nok var en af de bedste debatindlæg jeg har skrevet var dette

''Det er også et kæmpe problem med kommunismen. Jeg kan komme med rigtig meget kritik af Løkke, Thorning og andre statsministere men lønnen i sig selv er ikke en af dem. I forhold til kommunistiske ledere så tjener Løkke ikke en skid. Det er derfor en kæmpe løgn at et kommunistisk samfund er et klasseløst samfund, der er en herskerklasse der har rigtig mange penge og en arbejderklasse der ikke har ret mange penge. Dette er sandheden i alle kommunistiske samfund i hele verdenen uden undtagelser''

http://www.din-debat.dk/index.php?topic=6396.msg85058#msg85058

Og det holder jeg fast i. I Kina som Carlo er tilhænger af og som nok er det mindst ringe kommunistiske samfund i verdenen (hvis man samligner det med Soviet, DDR og Nord Korea) er de fattige meget fattigere end i meget mere kapitalistiske lande som Danmark, Norge, Finland, USA, Tyskland, Canada osv. Det kan man se på arbejdsforholdene og lønforholdene i lavlønjobsene i Danmark og i Kina. Samtidig så har personer som Xi Jinping mange flere penge end Thorning og Løkke. Ser man på lande der er endnu mere lort som Nord Korea så vil du se at Kim også tjener mange flere penge end nogen vestlig præsident/leder osv. Derfor er kommunismen ikke klasseløs da der sjovt nok er større forskel på rig og fattig i et kommunistisk styre end i et styre som ikke er kommunistisk. Så er kommunisme virkelig klasseløst som kommunisterne siger det er når de taler om klassekamp?

459
Politik / Trump tror måske stadigvæk på at Obongo er født i Kenya
« Dato: November 29, 2017, 09:23:40 pm »
Håber at det er sandt, men da det nyheden kommer fra CNN så er jeg meget skeptisk. Men jeg håber det er en sand nyhed da det er rigtigt
http://edition.cnn.com/2017/11/28/politics/donald-trump-barack-obama-birth-certificate-nyt/index.html


460
Super god artikel på DKA der viser hvordan TV2 Fake News hjernevasker folk med rød propaganda

Mandag blev Dansk Folkepartis gruppeformand Peter Skaarup interviewet af TV2 News. Anledningen var de politiske forhandlinger om finanslov og skattereform.
Peter Skaarup lagde vægt på de enorme udgifter, som det danske samfund har til ikke-vestlige indvandrere.
 
Finansministeriet har beregnet samfundets direkte merudgift i den forbindelse til 33 mia. kr. om året. Tager man de samlede merudgifter, er beløbet langt højere.
 
DF og finansloven
Skaarup påpegede, at der var mange penge at gøre godt med på finansloven, hvis man fik nedbragt udgiften på 33 mia. kr. væsentligt.
 
Dermed forsøgte han at servere en nyhed for journalisten. Nemlig at Dansk Folkeparti vil have udlændingepolitikken koblet direkte sammen med forhandlingerne om finansloven.
 
Partiet vil gøre det til et hovedtema i forhandlingerne, hvordan man får nedbragt udgifterne til asyl m.m., blandt andet ved at gøre mere for at sende folk tilbage til hjemlandet.


 
Men den nyhed var journalisten tydeligvis ikke interesseret i.
 
En myte
Det er en myte, at journalister interesserer sig for nyheder. De interesserer sig ikke meget for nyheder, der kan forstyrre deres eget venstreorienterede og politisk korrekte verdensbillede.
 
For eksempel nyheden om, at udgifterne til indvandring skal gøres til en central del af den økonomiske politik. Det vil de helst ikke tale om.
 
TV2-journalisten ignorerede simpelt hen Skaarups udtalelser og tog i stedet endnu en tur med debatten om skattelettelser i toppen eller i bunden.
 

Læs resten her
https://denkorteavis.dk/2017/journalister-bekaemper-befolkningens-kritiske-holdning-til-den-ikke-vestlige-indvandring/


461
Nok en af de bedste tweets fra Trump

We should have a contest as to which of the Networks, plus CNN and not including Fox, is the most dishonest, corrupt and/or distorted in its political coverage of your favorite President (me). They are all bad. Winner to receive the FAKE NEWS TROPHY!
https://twitter.com/realDonaldTrump/status/935147410472480769

Jeg tror nu at CNN vil vinde. Men der er en hård kamp om førstepladsen hos det løgnemedie der lyver mest i USA.

462
Politik / Dagens GYS. 30 velfærdsjægere er blevet ædt af hajer
« Dato: November 27, 2017, 10:54:22 pm »
Er i klar til at GYSE?

Migrants are eaten by SHARKS during rescue operation in the Mediterranean after their boats sank, claiming 31 lives
At least 31 migrants died and 200 were rescued by the Libyan coastguard
When the Libyan navy arrived, they spotted 'four or five' large blue sharks
Some of the bodies had been bitten when they brought the bodies on board

http://www.dailymail.co.uk/news/article-5120909/Migrants-eaten-SHARKS-rescue-operation.html#ixzz4zfhVa5AX

GYSER i nu? Personligt rager det mig nada hvad der sker med velfærdsjægerne.

463
Carlo elsker jo at se vold. Her er noget dejlig vold som jeg tror at du vil elske
https://www.youtube.com/watch?v=S6Yev7pApFU
https://www.youtube.com/watch?v=d8eLaoiY_Ug

Her er noget context
https://www.rt.com/news/411018-athens-violence-hooligans-pakistani/

Riot police in Athens had to intervene in clashes between Greek soccer club fans heading for a game and the Pakistani community celebrating a religious holiday marking the Prophet Mohammed’s birthday. Tear gas and stun grenades have been deployed.
Brief but ferocious clashes happened in the center of the Greek capital on Sunday, AP reported. While there have been no serious injuries or arrests, law enforcement had to use tough anti-riot methods to stop the violence. A video from the scene shows utter mayhem in the street as hooligans trampled on Islamic flags, while Pakistanis try to defend themselves, with some fighting back.

464
Historie / Lidt mere historie om nogen andre fra 1892 der brugte romerhilsenen
« Dato: November 27, 2017, 02:20:50 pm »
Mange forbinder den klassiske romerhilsen med Hitler. Men viste i at romerhilsenen slet ikke er skabt af Hitler? 

Her er et foto af nogle nazister taget i 1915
https://en.wikipedia.org/wiki/Bellamy_salute#/media/File:Bellamy_salute_1915.jpg

The Bellamy salute is a palm-up salute described by Francis Bellamy, the author of the American Pledge of Allegiance, as the gesture which was to accompany the pledge. During the period when it was used with the Pledge of Allegiance, it was sometimes known as the "flag salute". Both the Pledge and its salute originated in 1892. Later, during the 1920s and 1930s, Italian fascists and Nazis adopted a salute which was very similar, and which was derived from the Roman salute, a gesture that was popularly (albeit erroneously) believed to have been used in ancient Rome.[1] This resulted in controversy over the use of the Bellamy salute in the United States. It was officially replaced by the hand-over-heart salute when Congress amended the Flag Code on December 22, 1942.

https://en.wikipedia.org/wiki/Bellamy_salute

Så hvis i tror at Hitler opfandt romerhilsenen så tager i fejl.465
Det har brovtebanden ikke forstået. Man stemmer ikke på et parti fordi at man tror at det parti man stemmer på kommer til at vinde, men fordi at man er mest enig med det parti man stemmer på. Brovtebanden (det er alle brovterne her) får det til at lyde som om at man kun stemmer fordi at man regner med at det parti man stemmer på kommer til at vinde og ikke at man stemmer på parti X fordi at det er det parti man er mest enig i. Dette er modsat at spille penge på en fodboldkamp hvor man kun spiller på det hold som man tror kommer til at vinde.

Sider: 1 ... 29 30 [31] 32 33 ... 46