Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Emner - Licensnægteren

Sider: 1 2 3 [4] 5 6 ... 34
46
Kulturberigelsen stopper aldrig så længe der ikke kommer gang i massehjemsendelserne


Fem politikredse har arbejdet sammen i en sag om hjemmerøverier, hvor de nu er blevet rejst sigtelse mod fem.
Politiet mener at have fundet gerningsmændene bag hele 25 hjemmerøverier rundt om i landet.

Det oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi i en pressemeddelelse.

Det drejer sig om en familie på fire mænd og en kvinde. De er alle herboende kroatiske statsborgere, og de er sigtet for deltagelse og medvirken i hjemmerøverierne.

Ifølge politiet drejer det sig om hjemmerøverier, der blev begået fra november 2016 og et år frem.

Gerningsmændene har været i gang over hele landet. Sigtelserne er blevet rejst efter et samarbejde med Nordsjællands Politi, Københavns Politi, Midt- og Vestsjællands Politi og Sydøstjyllands Politi.

Læs resten her https://www.jv.dk/krimi/Politi-Udlaendinge-staar-bag-25-hjemmeroeverier/artikel/2610982

47
Det er positivt at svinet bliver udvist. Men han burde slet ikke være i landet til at begynde medEn 24-årig mand skal 21 måneder i fængsel for seksuelt overgreb på en kvinde i Ringkøbing. Efterfølgende bliver han udvist.

En 24-årig mand fra Eritrea er mandag blevet idømt ét år og ni måneders fængsel. Årsagen er ifølge dommen, at han i marts tvang en yngre kvinde til blandt andet oralsex, oplyser anklager Iben Ernst Bøttker fra Midt- og Vestjyllands Politi til TV MIDTVEST.

Det var den 19. marts, de to personer havde aftalt at mødes i kvindens lejlighed. Da hun åbnede døren, begyndte manden straks at kysse hende. Herefter holdt han hende om halsen, truede med at slå hende ihjel og udsatte hende for forskellige seksuelle krænkelser.

- Det, at det foregår på bopælen, hvor man skal føle sig tryg, er skærpende. Og så er det ikke bare trusler, han har brugt, men også vold, siger anklageren.

Læs resten her https://www.tvmidtvest.dk/artikel/tvang-kvinde-til-oralsex-nu-skal-24-aarig-i-faengsel-og-udvises

48
Generation Identitær slog i dag til mod VUC Lyngbys seneste kampagne. Under billedet af en konvertit, står der "din uddannelse, din fremtid". Men den fremtid VUC illustrerer, er ikke en fremtid vi ønsker.
Vi skal ikke acceptere islamisk symbolik i det offentlige rum. Vi skal ikke tillade, at en statslig uddannelsesinstitution underkaster sig islamismen.
Kampagnen som er lavet af tidligere kandidat til byrådet for Enhedslisten, Karina Vestergård Madsen, Borgerrepræsentant hos Enhedslisten, forsøger at ændre forståelsen af islamisme, som det nye normale i Danmark. Det er det ikke. Uanset hvor diskret det forsøges, skal vi nok være der til at hjælpe dem på rette vej.

Derfor har vi hjulpet dem, og rettet teksten til billedet:
”Islamisering - din fremtid?”

Det er ikke vores fremtid der bliver vist på det billede - Er det din?

Generation Identitær ønsker:

Dansk kultur som den ledende kultur i Danmark
En de-islamisering af Danmark
Remigration i stedet for forfejlet integration

Kom op af sofaen og bliv aktiv for Europa: https://identitaer.dk/bliv-aktiv

Aktivisme er ikke gratis. Støt vores arbejde: https://identitaer.dk/donation

Undgå censuren, meld dig til vores nyhedsbrev: https://identitaer.dk/nyhedsbrevSe de tre fotos fra GI her https://www.facebook.com/identitaerNu vil Anklageren og resten af brovtebanden (minus Carlo) snakke meget om islamofobien nu? Jeg bakker op om aktivismen.

49
Kassen er tom: Flere butikker vil være kontantløse om aftenen
150 butikker har tilkendegivet, at de ikke vil tage imod kontanter efter klokken 20.


Da det den 1. januar 2018 blev lovligt for butikker at nægte kontanter som betaling efter klokken 20 om aftenen, var der fem butikker, der tilkendegav det ønske over for Finanstilsynet. Nu har 150 tilkendegivet det ønske.

En af de butikker er Rema 1000 i Aalborg Øst. Ifølge købmand Jacob Dalgaard er der én årsag til, at butikken ikke længere tager imod kontanter om aftenen.

- Vi gør det udelukkende for at passe på vores medarbejdere. Når der er kontanter i butikken om aftenen, så er risikoen større for, at der sker røverier, siger Jacob Dalgaard, købmand i Rema 1000 i Aalborg Øst.

For halvandet år siden var der et røveriforsøg i butikken.

- For halvandet år siden kom der en til lukketid, der ville have udleveret kassebeholdningen. Det vil vi ikke have, at vores medarbejdere skal udsættes for, siger Jacob Dalgaard.
https://www.dr.dk/nyheder/regionale/nordjylland/kassen-er-tom-flere-butikker-vil-vaere-kontantloese-om-aftenen


NWO-eliten ønsker et kontantløst samfund da det giver NWO-eliten meget mere kontrol over borgerne. https://dailystormer.name/scandinavian-dissidents-are-not-going-to-be-allowed-to-buy-anything-in-cashless-society/
Hvis Dailystormer er for extremt for dig så har ronpaullibertyreport.com nogle fine artikler om dette emme http://www.ronpaullibertyreport.com/archives/the-worlds-first-cashless-society-is-here-a-totalitarians-dream-come-true
http://www.ronpaullibertyreport.com/archives/why-government-hates-cash
Og her hvor både Visa og Mastercard ønsker et NWO-samfund uden kontanter

https://www.zerohedge.com/news/2017-08-16/why-elites-are-winning-war-cash

Læs også
https://www.zerohedge.com/news/2018-05-09/australia-bans-cash-payments-over-10000-deploys-strike-teams-while-asking-citizens
https://www.zerohedge.com/news/2018-02-25/silicon-valley-joins-war-cash-tim-cook-seeks-elimination-money

Det er hele NWO-eliten der ønsker et NWO-samfund uden kontanter.

50
Politik / Duterte sparker røv endnu en gang
« Dato: Maj 13, 2018, 07:31:38 am »
Trump kan lære meget af Duterte hvordan man bekæmper forræderiske NWO-dommere.
Philippine Supreme Court removes Duterte 'enemy' judge

MANILA (Reuters) - The Philippine Supreme Court voted on Friday to remove its top judge, whom President Rodrigo Duterte called an “enemy” for voting against controversial government proposals, citing violations in the way she was appointed.


One opposition party said the ouster of Maria Lourdes Sereno, the country’s first woman chief justice, removed a shield against abuse of power in government and left behind a “puppet Supreme Court”.

By a vote of 8-6, the court granted the government’s petition to cancel Sereno’s appointment on the grounds of alleged violations in the appointment process.

“Maria Lourdes Sereno is found disqualified from, and hereby adjudged guilty of unlawfully holding and exercising, the office of the chief justice,” said court spokesman Theodore Te, who read out the decision.

Sereno is the first chief justice to be removed by her peers and the second top judge to lose the position after her predecessor was impeached for non-disclosure of wealth.

The court declared Sereno’s position vacant with immediate effect and ordered the judicial and bar council to begin a new selection process, Te said.


Der er en fin artikel til det på Den Daglige Storm

https://dailystormer.name/philippines-this-is-how-you-deal-with-uppity-judges/

51
Det er altid rart at blive klogere på kulturmaxisme


Martin Kasler gæster her Nordens Grænse i en liveoptagelse. Samtalens primære fokus er kulturmarxisme, men samtalen kommer også ind på andre relateret emner såsom sociale medier, vores nuværende politikere, krænkelseskultur, medierne, islam og den igangværende Danske debat om omskæring.


https://www.youtube.com/watch?v=RgY5mH_YQbU

52
Fra medierne / Den Evige Inuit
« Dato: Maj 13, 2018, 05:59:24 am »
Nyt flot foto på Blæseren
 


Vi modtog på redaktionen et spændende bidrag fra en ukendt dansk kunstner med navnet “Spækrister”. Formentlig på baggrund af vores intensive dækning af det grønlandske g̶r̶o̶t̶e̶s̶k̶e̶ ̶ø̶t̶y̶v̶e̶r̶i̶ valg til inuitselvstyret, er denne kunstner blevet inspireret til at spidde vores håbløse modstandere oppe på vort Grønland.

Da denne kulturelle og territorielle krig er følelsesladet og historisk, så tillader vi naturligvis at man malende beskriver virkeligheden og går på barrikaderne for Godthåbs hellige jord. Stort tak til Spækrister lyder det fra en samlet redaktion


Se det super flotte kunstværk her https://dagensblaeser.net/2018/05/12/spaekrister/

53
Den daglige kulturberigelse forsætterFem års fængsel og udvisning for bestandig. Sådan lød dommen i Retten i Holbæk over 24-årig mand, der ikke er dansk statsborger. Han blev dømt for fire forhold af voldtægt, oplyser Sn.dk.

Den 24-årige var tiltalt for voldtægt af en jævnaldrende kvinde, som han havde truffet på en net-datingside sidste år. Gennem flere måneder havde han truet kvinden med at offentliggøre nøgenbilleder og videoer af hende, hvis hun ikke gik med til at mødes og have sex.

Manden har under hele sagen nægtet sig skyldig. Han valgte at anke dommen til landsretten med krav om frifindelse, skriver Sn.dk.
http://www.lokalavisen.dk/112/2018-05-10/Afpressede-sig-til-sex-Udl%C3%A6nding-d%C3%B8mt-for-fire-voldt%C3%A6gter-2145362.html
https://sn.dk/Odsherred/Skyldig-Fem-aars-faengsel-for-voldtaegt/artikel/744844

54
Politik / Rasmus Paludan sparker røv på Twitter nu
« Dato: Maj 10, 2018, 10:18:57 am »
Masse af fede Tweets fra Paludan her på de seneste par døgn


Det er utroligt positivt, at familien viser, hvor afdøde og de selv hører hjemme: "Tirsdag eftermiddag er Servet Abdija blevet begravet i landsbyen Xhepcishte i Makedonien."
https://twitter.com/RasmusPaludan/status/993809761203359744


Jeg har løsningen, som jeg har tilbudt mange gange: #DeSkalUd!
https://twitter.com/RasmusPaludan/status/993819313155997696

Sjovt, at den #fremmedefjende #løgneren og #kurderen @cekicozlem prøver at gøre vores sprogbrug til et problem, når faktum er, at hun bare kan skride hjem til Tyrkiet! 🇹🇷☪️#dkpol #dkmedier #Væmmelse #DeSkalUd #StramKurs
https://twitter.com/RasmusPaludan/status/993825825446354945
 

En eller anden #mongol forklarede mig, at Danmark vil gå under, hvis vi lukker grænserne og smider folk ud, som jeg vil have. Så jeg lagde mig fladt ned og overgav mig. #dkpol
https://twitter.com/RasmusPaludan/status/993881349885976577


This is not a novel idea. Danish males have been completely feminized and neutered, and so many Danish girls seek out relationships with primitive Muslim males who will gladly treat them like sluts. After all: to any Muslim man a non-Muslim female is a whore! #dkpol #sex #IslamRasmus Paludan tilføjet,


Nogle autonome ringede og chikanerede kl. 16.10. De glemte dog "skjult nummer". Har nogen lyst til at tale med dem? 27 11 63 06 !Nogl
https://twitter.com/RasmusPaludan/status/994219100674158592


Den #fremmede @hediyedptemiz tror, at jeg hader hende. Det har hun misforstået. Jeg vil bare gerne have, at hun rejser hjem, da hun absolut intet har at gøre i Danmark. Sandt er det dog, at jeg elsker hende mere, når hun er rejst hjem. #dkpol #DeSkalUd #StramKurs #ForbydIslam
https://twitter.com/RasmusPaludan/status/994220549835501569


Dette tweet kan med få ændringer genbruges, hver gang en #fremmed tror eller lyver om, at vedkommende er dansker. #Væmmelse
https://twitter.com/RasmusPaludan/status/994231888125493248


Kære @YildizAkdogan Jeg skal være den første til at beklage, hvis mit budskab til dig ikke er blevet formuleret klart nok. Jeg mener IKKE, at du er et dårligt menneske eller på anden måde er dum. Jeg synes bare, at du og @hediyedptemiz skal gøre gavn der, hvor I hører hjemme (og til sidst viser han et Tyrkisk flag)
https://twitter.com/RasmusPaludan/status/994453565908414464


Jeg har forsøgt at forklare en #fremmedfjende, at vedkommende ikke skal egne sig til at tro, at vedkommende må irettesætte en #dansker på nogen som helst måde. #dkpol #dkmedier
https://twitter.com/RasmusPaludan/status/994456166808813568


En #fremmedfjende @OzcanApoet fra #Tyrkiet🇹🇷☪️ var #uforskammet og påstod løgnagtigt, at hans pas betød, at han var dansker. Sikke dog en #sinke. #dkpol #DeSkalUd #ForbydIslam #StramKurs

https://twitter.com/RasmusPaludan/status/994456997071343616
Dejligt at se Paludan give den gas overfor de fremmede fjender.


55
Fra medierne / Fire masseskyderier på 48 timer i våbenfrie London
« Dato: Maj 10, 2018, 09:30:27 am »
Man kan rigtig se at den stramme våbenlov har stor effekt i London  :dash2: :dash2: :dash2:

Four people have been shot over a 48-hour period in Sadiq Khan’s London, leaving a teenager dead and a 13-year-old and a 15-year-old with head injuries.
The first victim, 17-year-old Rhyhiem Ainsworth Barton, was shot in Cooks Road, Southwark, on Saturday evening, while playing football.

Witnesses to the killing told the BBC a number of shots were fired during the attack, including one which missed a woman and punched through somebody’s window.

Barton, described as a talented rapper by his godmother, later died from his injuries.

Twitter Ads info and privacy
The next day, two even younger boys, aged 13 and 15, were shot within minutes of each other in broad daylight in Wealdstone, north-west London.

Both are in hospital being treated for head injuries, although neither are thought to be in a life-threatening condition.

A local shopkeeper said the 13-year-old was “lucky to be alive”, with a bullet appearing to have only grazed the back of his head.

“He was holding his head down [when I saw him],” the shopkeeper told reporters.

“I could not see his face but could see his white T-shirt was proper covered in blood.”

Finally, a member of the public flagged down police on New Cross Road to attend a 22-year-old man suffering from gunshot wounds in the early evening — the last known victim of a weekend of violence when Londoners were supposed to be enjoying a sunny Bank Holiday.

Læs resten her http://www.breitbart.com/london/2018/05/07/gun-free-uk-four-shootings-48-hours-khans-london/

56
ForræderDanmark giver ham en betinget udvisning fordi at det ''ville være i strid med Danmarks internationale forpligtelser.'' Er det ikke typisk ForræderDanmark?


En 18-årig mand er tirsdag blevet idømt to år og seks måneders fængsel for at voldtage en 17-årig pige til en fest på Produktionsskolen i Kolding.

Dommen faldt i Retten i Kolding tirsdag, oplyser Sydøstjyllands Politi i en pressemeddelelse. Den unge mand blev desuden betinget udvist af Danmark, da han er congolesisk statsborger.

Voldtægten skete, da de to unge var til fest på skolen den 1. marts. Ifølge pigen slog den 18-årige hende i hovedet med en knyttet hånd, så hun fik næseblod.

Herefter holdt han hende for munden, så hun ikke kunne sige noget, trak bukserne af hende og voldtog hende.

Den 18-årige nægtede derimod at have haft samleje med pigen, men fortalte at de to havde kysset og haft oralsex.

Retten lagde imidlertid vægt på pigens forklaring og fandt dog den unge mand skyldig i voldtægt. Desuden lagde retten vægt på, at der var fundet sæd samt forklaringer fra vidner, som var til stede efter voldtægten.

Anklagemyndigheden havde lagt op til, at manden skulle udvises ubetinget af Danmark, men det ville ifølge retten være i strid med Danmarks internationale forpligtelser.

Det skyldes hans unge alder, og at han har boet i Danmark i 15 år - altså langt størstedelen af sit liv.

Han modtog dommen og er blevet fængslet.

https://www.bt.dk/krimi/ung-mand-betinget-udvist-voldtog-teenager-ved-skolefest


Igen føler man sig dum som borger i ForræderDanmark
 :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2:

57
Dette er en flot rekord de har lavet. Ingen har i svensk retshistroie fået så mange tiltale for HMF som Redaktionen af Nordfront.se har fået. Fra Friatider.se


INRIKES. Ett åtal med 103 fall av hets mot folkgrupp riktas nu mot utgivaren av Nordiska Motståndsrörelsens hemsida Nordfront. Det är det största åtalet för hets mot folkgrupp i svensk rättshistoria, rapporterar Medievärlden.

Det är Nordfronts ansvarige utgivare, Emanuel Lärkestål från Borlänge, som nu står åtalad för 103 fall av hets mot folkgrupp.

Detta för sådant som publicerats på Nordfront.se.

Åtalet omfattar bland annat 91 så kallade hyllningar av Adolf Hitler, fem bilder på hakkors och en bild på den tyske nationalsocialisten Horst Wessel med två hakkors.

"De anmälde artiklarna och bilderna ger uttryckt för gillande av Adolf Hitler", skrev Justitiekanslern när förundersökningen inleddes i höstas.

– Vi tycker att hets mot folkgruppslagstiftningen är en gummiparagraf som enbart är till för att kväsa oppositionen, säger NMR:s presstalesman Pär Öberg till SVT.

Hets mot folkgrupp kan, om brottet anses som grovt leda till fängelse i lägst sex månader och högst fyra år. Vid normalfall är påföljden fängelse i högst två år eller, om brottet är ringa, böter.http://www.friatider.se/talas-f-r-103-fall-av-hets-mot-folkgrupp
https://www.medievarlden.se/2018/05/utgivare-atalas-103-fall-av-hets-mot-folkgrupp/


 :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2:
58
Da de samarbejder med Assadstyret og kæmper derimod imod NWO-globalisterne i NATO og Israel. Det ser jeg som positivt at der er modstand imod disse NWO-globalister som kæmper en hård kamp om at fjerne Assad med magten. Der er ingen tvivl om at Hizbollah sammen med Rusland er skyld i at Assadstyret klarer sig godt i Syrien. Israel GYSER helt sikkert nu
Gains by Iran-backed Shia group a blow to PM al-Hariri and Saudi backers
   Please use the sharing tools found via the email icon at the top of articles. Copying articles to share with others is a breach of FT.com T&Cs and Copyright Policy. Email licensing@ft.com to buy additional rights. Subscribers may share up to 10 or 20 articles per month using the gift article service. More information can be found at https://www.ft.com/tour.
   https://www.ft.com/content/d39f4940-51d6-11e8-b24e-cad6aa67e23e

   Hizbollah and its allies have won more than half the seats in Lebanon’s parliament, according to official and unofficial results from Sunday’s election, strengthening the Iran-backed Shia movement’s position in a country embroiled in regional power struggles and proxy conflicts.

Hizbollah and affiliated groups and candidates will secure at least 67 of the 128 seats, according to calculations by Reuters and results released by the government. One district, Akkar, in the country’s north was waiting for a recount on Tuesday. Most of the gains are by allies rather than Hizbollah itself, which is likely to maintain its 13 seats.

If confirmed, the gains will increase Hizbollah’s power in Lebanon ’s national government, and possibly increase Iranian influence. While Iran backs Hizbollah, Saudi Arabia backs the Sunni Future Movement of Saad al-Hariri, prime minister, who also has western support.

“This is a great moral and political victory for the resistance choice that protects the country,” said Hassan Nasrallah, Hizbollah’s leader, in a TV address on Monday. “We need a big representation in the parliament for two reasons: [First] to ensure a security protection for the resistance; [Second] when you have a strong parliamentary bloc you have the power to achieve the electoral programme.”


Læs resten her https://www.ft.com/content/d39f4940-51d6-11e8-b24e-cad6aa67e23e


59
Det er den samme forræderiske politikreds som var meget aktiv i Asylspraysagen. Ny lortesag i ForræderDanmark


Syd- og Sønderjyllands Politi havde valgt ikke at informere offentligheden om seksuelle overgreb mod to 14-årige piger. Af hensyn til ofrene, lyder forklaringen fra politiet.


Esbjerg: Sagen om de to 14-årige piger, der den 31. marts ifølge anmeldelsen blev voldtaget og forsøgt voldtaget i Broen Shopping var næppe nogensinde kommet frem i offentligheden, hvis ikke JydskeVestkysten havde fået et tip og direkte havde spurgt Syd- og Sønderjyllands politi om episoden.

Politiet havde nemlig ikke sagt et ord om hverken selve episoden, den efterfølgende anholdelse af de to formodede gerningsmænd, grundlovsforhøret, hvor de blev varetægtsfængslet, eller den efterfølgende fristforlængelse.

JydskeVestkysten og andre medier har spurgt Syd- og Sønderjyllands Politi, hvordan det kan være.

I en mail svarer stabschef Lene Roesen således:

- Vi vurderede, at der i denne sag var et særligt hensyn at tage til de to forurettede, der som bekendt kun er 14 år og netop havde været udsat for en stærkt traumatiserende oplevelse. Der var endvidere ikke behov for, at efterlyse de formodede gerningsmænd, da vi vidste, hvem de var. Derfor gik vi ikke ud i offentligheden med oplysninger om sagen. Generelt kan vi oplyse, at politiet i hvert enkelt tilfælde vurderer, om vi selv skal gå offentligt ud i forhold til en sag. Det kan for eksempel være, hvis der er behov for at efterlyse mulige gerningsmænd. De formodede gerningsmænds nationalitet har ingen betydning for denne vurdering, uanset om der er tale om danskere eller udlændinge. Det er en konkret vurdering, politiet foretager, svarer Lene Roesen.Dette er næsten uden tvivl kodeord for kulturberigelse men det vil denne kulturradigale kælling ikke indrømme. Læs resten her
https://www.jv.dk/esbjerg/Politiet-ville-skjule-voldtaegt-i-Broen/artikel/2608570 :angry: :JC_doubledown: :dash2:

60
Nu er PU rigtig glad. Jeg ser det tal vokse meget hvert år jo flere mennesker der vågner op. Det lover også rigtig godt for bevægelser som alt-højre og de nationalsocialistiske bevægelser at countersemitismen vokser så megetMillions of anti-Semitic messages on Twitter have spread negative stereotypes and conspiracy theories about Jews across the social media platform, according to a report Monday by the Anti-Defamation League.

ADL national director and CEO Jonathan Greenblatt said the data showed many used Twitter as a "megaphone to harass and intimidate Jews."

An earlier report from the Jewish civil rights group said anti-Semitic incidents in the U.S. last year had reached the highest tally it has counted in more than two decades. That increase appeared to be fueled by emboldened far-right extremists as well as the "divisive state of our national discourse," Greenblatt said in February.

In the new report, the group estimated that about 3 million Twitter users posted or re-posted at least 4.2 million anti-Semitic tweets in English over a 12-month period ending Jan. 28. The finding is based on a reviewed sample of 55,000 tweets and had a 3 percent margin of error, the report said.

"Of course, 4.2 million tweets is a very small number out of the trillions of tweets sent on the platform each year," the report said. "But that does not negate the lived experience of Jews who have found Twitter to be a toxic environment."

Twitter says it has made more than 30 changes to its platform, policies and operations in the past 16 months to protect its users from abuse and hateful images.

"We are an open platform and hold a mirror up to human behaviors, both the good and the bad," the company said in a statement. "Everyone has a part to play in building a more compassionate and empathetic society, including Twitter."


Læs resten her http://www.hawaiinewsnow.com/story/38126605/report-millions-of-tweets-spread-anti-semitic-messages

Sider: 1 2 3 [4] 5 6 ... 34