Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Emner - Licensnægteren

Sider: 1 2 3 [4] 5 6 ... 49
46
Up to half a million migrants from Afghanistan are waiting for a chance to sneak into Europe, Greek newspaper Kathimerini reports.

The newspaper says that 500,000 Afghans have recently entered Turkey from Iran and Iraq, with the intention of coming to Europe.

The worrying information from Turkey says that the migrants are gathered near the area of Andrianoupolis, in order to cross the mostly unguarded Turkish-Greek land borders in the Evros region.

The Greek government has already contacted the EU, as well as Turkey, over the lack of border protection from Turkish side on protecting the border with Greece.


Hvor er det bare fedt med endnu flere afghanske velfærdsjægere som kan voldtage og kaste brosten i Europa  :hyper: :hyper: :hyper: :hyper: :hyper: :hyper: :hyper:


https://voiceofeurope.com/2018/10/500000-afghan-migrants-are-ready-to-enter-europe-via-unprotected-turkish-greek-border-area/#.W8CgM9t9xII.twitter


Hvad mener du at ForræderDanmark skal gøre? Give dem asyl eller luk grænsen og bygge et grænsehegn som Ungarn har?


47
Samfund- & Kultur / Dumstolene forsætter med at give idiotiske lave domme
« Dato: Oktober 12, 2018, 08:38:05 pm »
Hvor er de danske dummere bare til grin. Den dom burde slet ikke være betinget

En 71-årig kvinde er i dag blevet idømt et års betinget fængsel for mishandling og grov uforsvarlig behandling af 61 hunde, som blev opdrættet på hendes ejendom i Gjerlev uden tilladelse. Derudover blev hun frakendt retten til at holde dyr i ti år.

På kvindens adresse fandt politiet i februar sidste år de mange hunde, der var afmagrede, usoignerede og ikke havde den fornødne adgang til vand, mad og motion. Derudover blev der fundet flere hunde, som hun og hendes mand selv havde aflivet ved at skyde dem med en riffel og slå dem gentagne gange i hovedet.

Ud over mishandlingen blev den 71-årige også dømt for ulovlig våbenbesiddelse.

Anklagemyndigheden ved Østjyllands Politi havde påstået et års ubetinget fængsel, men retten valgte at gøre dommen betinget på grund af kvindens høje alder, og fordi hun ikke tidligere er straffet.

Kvindens mand, der oprindeligt også var tiltalt i sagen, afgik ved døden, inden sagen kom i retten.

http://www.mynewsdesk.com/dk/ojylpoliti/pressreleases/71-aarig-kvinde-doemt-for-dyremishandling-af-hunde-2760561
Hun skulle have samme straf som Kim Wall fik i ubåden :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2:

48
Din-Debat har eftenhånden fået en del udtryk som man kun bruger på debatten. Her er nogen af demGYS og GYSEkulturen. Det var Anklageren som opfandt det ord. Som han selv skriver her ''Jeg opfandt GYSE-kulturen, fordi debatten blev fyldt med voldtægter fra fjerne egne for at tilfredsstille behovet, når der ikke var nok hjemlige voldtægter.'' Så når man er bange for terrorangreb, voldtægter fra kulturberigerne eller sten fra motorvejsbroer så er man en del af GYSEkulturen. Jeg gør meget grin med det fordi at Anklageren har snakket rigtig meget om nazismen. Han har bla samlignet en hårspray hvor der er et asylsprayklistermærke fra det nedlagte parti Danskernes Parti med en Zyklon B dåse. Så har han også fået en advarsel fra den tidligere mod af stedet om at kaldte folk nazister for meget. Derfor provokerer jeg Anklageren med at han GYSER med nazismen
http://www.din-debat.dk/index.php?topic=4705.0HVAD RAGER DET OS/Det var noget værre noget. Et udtryk fra Carlo når der er et voldsom voldtægt eller grov vold fra en kulturberiger. Det er nemlig noget man skal være ligeglad med. Nogen gange så bliver man svinet til af ''brovtebanden'' som profilen Murke-baronessen udtrykker rigtig fint her

''Jeg har efter kort tids medlemskab observeret, at der er nogle brugere, der konsekvent forsøger at håne og nedgøre den, der formaster sig til at pege på udlændinges grove forbrydelser. Særlig bliver Lyjse kaldt alt muligt, ligesom visse personer agiterer for, at forbrydelserne slet ikke har fundet sted.''
Da jeg er meget aktiv så er det især mig brovtebanden går efterBrovtebanden/brovtere/brovtekartellet. Det er de brugere som nedgør folk der snakker om hjemsendelser og er kritisk til kulturberigelserne som er i Danmark. I denne gruppe har vi Carlo/Anklageren/Evalu/Lunavecchia og genuine troll. De bliver af flere brugere kaldt brovtebanden fordi de tror at de er bedrevidende end de selv erTråden er mest henvendt til Murke-baronessen men andre kan også kommentere det hvis der er noget i er uenig i
 

49
Onsdag lavede Rasmus Paludan og Stram Kurs endnu et fremmøde i et almennyttigt boligområde, denne gang i Østervang i Hillerød. En repræsentant, angiveligt en lokalformand i boligforeningen angriber pludselig en pressefotograf og kaster ham ned på jorden med beskeden om, at pressen ikke må filme.
https://localeyes.dk/80553-3388-dansk-boligformand-med-oelvom-angriber-pressefotograf-du-maa-ikke-filme/


I det mindste har han fået en anmeldelse for vold https://twitter.com/RasmusPaludan/status/1050378663332667393

50
Endnu en kulturberigelse i fredlige Danmark  :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :angry:Overfald på 73-årig mand på Skovkantens parkeringsplads i Hørsholm


En 73-årig mandlig beboer i Skovkanten i Hørsholm blev tirsdag aften brutalt overfaldet og slået med et jernrør i hovedet. Beboeren havde netop åbnet bagagerummet på sin bil, der holdt på parkeringspladsen, da en ukendt person, maskeret med sort mundbind, pludselig trådte frem og gav ham et slag med et halvt meter lang jernrør på højre øre.

Beboeren råbte gerningsmanden an, men han valgte bare at slå ud efter ham igen. Dog uden at ramme. Herefter stak overfaldsmanden af, oplyser Nordsjællands Politi. Beboeren slap fra overfaldet med ømhed og rødme ved øret.Signalement
Signalementet af gerningsmanden lyder: 30-35 årig mand, ikke etnisk dansker af udseende, brun i huden, 160-165 cm høj og almindelig af bygning. Han var iført sorte gummisko, sorte bukser, sort hættetrøje og sort mundbind.
http://www.lokalavisen.dk/112/2018-10-10/Vanvittigt-overfald-p%C3%A5-p-plads-Tilf%C3%A6ldig-mand-sl%C3%A5et-i-hovedet-med-jernr%C3%B8r-3277025.htmlSikke en overraskelse at personen er brun i huden  :dash2: :dash2: :dash2: :dash2:

51
Politik / PET ER EN AUTONOM LØMMEL
« Dato: Oktober 10, 2018, 09:49:19 am »
Jeg elsker Syrienblog fordi de kommer med den ene gode artikel efter den anden. Her er endnu en super artikel på SyrienblogPåstået frygt for angreb på eksil-iranere skal nu have skylden for, at terrororganisationen PET valgte at militarisere hele Sjælland ved en pinlig fejl. En “fejl” der sjovt nok skete samtidig med, at elitesoldater fra hele Vestens top-eksekutionspelotoner var på øvelse her i NATO-riget hos PET.

En pinlig undskyldning for at øve politistat og udnytte millioner af almindelige danskere som klovne og statister i et storstilet show, hvor også CIA, Navy Seals og andre lovløse militser deltog.

De eneste der angriber og truer nogen her, er de eksil-terrorister i landet, der finansierer og leder terror mod iranske børn i ly af PET og Forrædertingets terrorstøtte og terrorasyl. Nu vil man gøre forbryderne til ofre og berøve den iranske civilisation enhver mandhælg.

En kun 4-årig dreng blev dræbt på åben gade i Ahvaz af den beskidte jødiske celle, der ledes åbenlyst fra Danmark. Med talsmænd i Danmark, der stolte tager ansvar for angrebebt, som var de frihedskæmpere. Børnemordere inviteret og velsignet af Forrædertinget og beskyttet af CIA’s danske stik-i-rend drenge på Klausdalsbrovej, der elsker folk, der angriber børn i lande, Israel ikke kan lide. På trods af deres åbne indrømmelser, kalder MSM dem til stadighed for “opposition”, og de beskidte forrædere hos advokaturet og statsadvokaten skal nok vælge hvornår de vil håndhæve terrorloven med nøje jødisk omhu.

Enhver der vil myrde danske børn på gaden i København vil nu tage til Iran. De vil byde ham velkommen der og give ham, hvad han spørger om.

Tillykke til Danmarks fjender med deres nye safe haven. For hvorfor skulle Tehran eller Damaskus bekymre sig, hvis terrorceller målrettet Danmark fremover vil indkvartere sig hos dem?

Hvorfor? Når vi i stedet kunne have haft effektive udleveringsaftaler – til gavn for danskere.

Bedre kan det ikke siges https://syrienblog.net/2018/10/02/pet-er-en-autonom-loemmel/

52
Samfund- & Kultur / Stor udrykning: Mand skudt i maven i Vollsmose
« Dato: Oktober 09, 2018, 08:52:44 am »
Så er der gang i voldsmosen igen  :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2:Gerningsmanden var mandag eftermiddag stadig på fri fod, oplyser Fyns Politi der ikke mener, at skyderiet har noget at gøre med bandeaktivitet.
Fyns Politi oplyser nu, at det var en 28-årig mand, der mandag eftermiddag blev ramt af skud i en lejlighed i Fyrreparken i Vollsmose.

Skyderiet fik politiet til mandag eftermiddag at rykke massivt ud i bydelen.

- Politiet har endnu ikke klarlagt, hvad der var motivet til skudepisoden, men umiddelbart tyder det ikke på, at der er tale om en banderelateret hændelse, heddet det i en pressemeddelelse fra Fyns Politi.

Manden blev ramt i maven og i en arm og er kørt til behandling på Odense Universitetshospital, hvor han blev opereret. Han er ifølge politiet uden for livsfare, men Fyns Politi vil ikke give andre oplysninger om hans tilstand.

Skyderiet fandt sted i en lejlighed i Fyrreparken, og politiet blev alarmeret gennem et opkald til 112 klokken 13.38, skriver Fyns Politi i en pressemeddelelse.


https://www.fyens.dk/Odense-112/Stor-udrykning-Mand-skudt-i-maven-i-Vollsmose/artikel/3291120

53
Politik / Fagforeningsdiktaturet forsætter i Danmark
« Dato: Oktober 08, 2018, 09:55:19 am »
Anti-rød har helt ret når han kalder røde fagforeninger for et diktatur. Her er et nyt eksempel


Syd- og sønderjyske vognmænd til angreb: Lægger sag an mod 3F og statenEn gruppe vognmænd har fået nok af 3F. De mener, at det er forkert, at fagforeningen konflikttruer sig til aftaler med firmaer, der allerede har en godkendt overenskomst. Derfor har de lagt sag an mod 3F og staten, fordi den ikke er grebet ind. 3F mener, at fagforeningen er i sin gode ret til at konflikttrue virksomheder, som tilbyder ringere forhold end 3F's overenskomst.
Søgsmål: Fire syd- og sønderjyske vognmænd har lagt sag an mod staten og 3F.

De fire vognmænd er Anders Bennedsen, Jørgen Nikolajsen, Michael Frahm og Frede Matzen. Derudover støttes søgsmålet af omkring 45 andre vognmænd.

De mener, at 3F tvinger vognmænd til at indgå en aftale med fagforeningen, selvom de allerede har en af de fem kollektive overenskomster, der er godkendt af Trafikstyrelsen.

https://www.jv.dk/regionalt/Syd-og-soenderjyske-vognmaend-til-angreb-Laegger-sag-an-mod-3F-og-staten/artikel/2650565
Sagt med andre ord, har man en anden fagforening med anden overenskomst så kommer fagforeningsdiktatorerne i 3F og vil tvinge firmaet og medlemmerne til at tegne overenskomst med dem. Det er som Anti-rød siger et diktatur


54
Politik / Modstandere af en fri våbenlov ønsker ikke at se dette foto
« Dato: Oktober 07, 2018, 03:40:53 pm »
Et billede siger mere end 1000 ordSandheden er meget simpel at forstå, tager man kun hvide med så er der færre drab med skydevåben i USA end i lande som Frankrig og Finland.


55
Samfund- & Kultur / MIGRANTER SKAL IKKE HAVE NYE HUSE – DE SKAL HJEM
« Dato: Oktober 06, 2018, 02:01:32 pm »
Forræder kommunen i Aarhus fik et godt modsvar fra Generation IdentitærAarhus Kommune har besluttet, at bruge 24 millioner på at købe ejendomme til migranter. Derfor lagde aktivister fra Generation Identitær i dag vejen forbi rådhuset i Aarhus, for at aflevere et brev til samtlige byrådsmedlemmer, samt en folder med alternative forslag til ejendomme, hvor migranterne kan bo – i deres hjemlande.Her kan du læse brevet i fuld længde:

“Kære byrådsmedlem.

Onsdag den 26. september vedtog 20 ud af 31 byrådsmedlemmer i Aarhus kommune at købe ejendomme til migranter for 24 mio. kr. Det er en beslutning, som vi i Generation Identitær finder dybt forkastelig.

KOMMUNALT EJENDOMSKØB TIL MIGRANTER
Siden masseindvandringens begyndelse har vi kun set andelen af ikke-vestlige migranter stige. Generation Identitær ønsker at denne udvikling vendes, så andelen af ikke-vestlige migranter bliver mindre.
Beslutningen om at bruge et enormt beløb på at købe ejendomme til migranter, er ikke bare en investering i bygninger, men en investering i migranters fremtid i Danmark. Men migranternes fremtid er ikke i Danmark – den er i deres hjemlande. Med dette ejendomskøb vil migranter blive fastholdt i Danmark, fremfor at de tager hjem og medvirker til at genopbygge deres hjemlande.

TID TIL AT TAGE HJEM
I 2017 rejste over 10.000 syrere tilbage til Syrien, og trafikken på flyruter til Syrien er steget eksplosivt. Vi ser i høj grad, at migranter som opholder sig her i landet, i stigende grad rejser hjem eller tager på ferie i deres hjemlande. Eksempler på disse lande er Syrien, Somalia og Afghanistan.

Generation Identitær mener, at de 24 millioner kroner Århus kommune investerer i migranters fremtid i Danmark, i stedet bør investeres i at fremme hjemsendelsen af migranter til fredelige hjemlande – noget Danmark allerede er begyndt på, til både Somalia og Afghanistan.

EN INVESTERING I DANMARK
Aarhus Kommune står med et stort ansvar for, hvordan fremtiden for kommunen og dens borgere skal udvikle sig. Århus Kommune har, som mange andre, store udfordringer med den mængde migranter, der er kommet til landet. Derfor er de beslutninger, som træffes i byrådet herom, af betydning for den retning, som kommunen bevæger sig i, og som gerne skal udvikle sig i bedste interesse for den indfødte befolkning.

I stedet for at fastholde migranter i Danmark, bør politikere på både lokalt og nationalt plan arbejde for at varetage den danske befolknings interesser. På spørgsmålet ”hvad skal vi gøre med herboende ikke-vestlige migranter?” – skal svaret være: remigration nu!”

Det kan man kun være enig i https://identitaer.dk/2018/migranter-skal-ikke-have-nye-huse-de-skal-hjem

56
Fra medierne / Fyns Politi får tip om stenkast flere gange om ugen
« Dato: Oktober 05, 2018, 08:10:51 pm »
Ja stenkast fra broer er stadigvæk et stort problem selvom brovterne prøver at gøre det til noget der ikke sker  :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2:De seneste år er der flere gange kastet sten fra motorvejsbroer. Trods utallige tip er mange sager uopklarede.Når telefonen ringer hos Fyns Politi, er det ofte borgere, der henvender sig med informationer om stenkast.

Alligevel mangler det afgørende tip fortsat i en række sager.

Det oplyser vicepolitiinspektør Richardt Jakobsen.

- Vi får henvendelser - måske ikke dagligt, men i hvert fald flere gange om ugen - fra folk, der har informationer om hændelser med stenkast, siger han.

Ifølge Jakobsen er det især, når der har været bragt historier i pressen, at telefonerne kimer. Og henvendelserne kan både indeholde informationer om nylige sager samt stenkast måneder eller år tilbage.

- De ting, vi har i pressen, giver stof til eftertanke, og så kan folk lige pludselig komme i tanke om, at "Hov, den 21. august 2016 var vi da der, og det har vi glemt at melde ind", siger Richardt Jakobsen.Er du overrasket over at brovtebanden lyver når de ikke gør stenkast til et stort problem?

https://jyllands-posten.dk/indland/politiretsvaesen/ECE10919665/fyns-politi-faar-tip-om-stenkast-flere-gange-om-ugen/

57
Tænk hvis den 16 årige pige havde en ''asylspray, så ville der nok ikke være en asylvoldtægt. Men asylvoldtægter er ikke så vigtige for politiet i forhold til ''asylspray''


Det er sparsomt med oplysninger i en sag om en formodet voldtægt af en 16-årig pige lørdag aften i Ribe.

Syd- og Sønderjyllands Politi oplyser, at anklagemyndigheden søndag fremstillede en 19-årig afghansk mandlig asylansøger i et lukket grundlovsforhør ved Retten i Esbjerg. Han er sigtet for voldtægt af den 16-årige pige og blevet varetægtsfængslet i 15 dage.

http://www.lokalavisen.dk/112/2018-10-02/-Afghansk-asylans%C3%B8ger-varet%C3%A6gtsf%C3%A6ngslet-for-voldt%C3%A6gt-af-16-%C3%A5rig-pige-3214932.htmlHvilken straf tror du at dummerne giver svinet?

58
Youtube anbefalinger / Hyggelig video på 10 sekunder fra dejlige Frankrig
« Dato: Oktober 01, 2018, 10:05:58 pm »
Hvor er det dejligt med multikultur

https://twitter.com/OnlineMagazin/status/1046734227167956992

#France: a foretaste of the coming civil war-like conditions! The French police are surrounded by a horde of usual diversity in one of the multi-ethnic neighborhoods (known as NO-GO-Area), they bombarded and attacked the police officers with mortar-like fireworks.https://twitter.com/OnlineMagazin/status/1046734227167956992

59
Politik / Rusland giver opgraderet antimissil (S-300) system til Syrien
« Dato: September 30, 2018, 10:13:25 am »
Og det er selvom Israel ikke ønsker det. Det er så fedt at se Rusland forsætte kampen mod NWO-globalisterne i Syrien med dette køb til Syrien. Hvor ForræderDanmark bruger penge på at støtte NWO-terroristerne, så bruge Rusland penge på at Assadstyret hurtigere kan vinde krigen mod NWO i Syrien. Da NWO bruger missiler af NWO-landene som de angriber Syrien med, så er det bare super at Syrien har noget endnu bedre at forsvare sig med. Stor respekt for Ruslands beslutning herfra, især fordi at de trodser Israel (hvilket kræver store nosser i dagens NWO-samfund)Russian Foreign Minister Sergei Lavrov says his country has already started delivering the S-300 surface-to-air missile defense system to Syria as part of its efforts to ensure the safety of Russian forces in the Arab country.

"The delivery has been started already. And as President [Vladimir] Putin said, after that incident […] the measures which we will take will be devoted to ensure 100 percent safety and security of our men in Syria," said Lavrov at a press conference following his speech at the UN General Assembly on Friday in New York.

By “incident,” Lavrov meant the recent downing of a Russian aircraft by the Syrian air defenses, which both Moscow and Damascus blame on the Israeli regime’s fighter jets.

Israeli fighter jets attacking Syrian military posts misled the country’s air defenses into shooting down the Russian Ilyushin Il-20 reconnaissance plane on September 17, killing all 15 passengers onboard.

https://www.presstv.com/Detail/2018/09/29/575507/Russia-delivery-s300-Israel

Sider: 1 2 3 [4] 5 6 ... 49