Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - Licensnægteren

Sider: [1] 2 3 ... 265
2
Fra medierne / Sv: Sikke en overraskelse
« Dato: I dag ved 03:03:21 am »
9th Circus er meget ''demokratisk'' og er den dumstol hvor der er flest sager der bliver overturned.

Ja - det er sørme en overraskelse, at flest sager bliver ændret der, når det er en appeldomstol 

9th circus er ikke som de andre. Denne sag kommer helt sikkert til højsteret, da man godt ved at hele 80% af sagerne i 9th circus bliver overturned i højsteret.

Gu gør den da ej, og det er løgn at 80% af sagerne ender i højesteret. Det er meget få.
80% af de sager fra 9th circus som kommer i højsteret bliver overturned.


Out of our very big country, with many choices, does everyone notice that both the "ban" case and now the "sanctuary" case is brought in ...
...the Ninth Circuit, which has a terrible record of being overturned (close to 80%). They used to call this "judge shopping!" Messy system.
https://twitter.com/realDonaldTrump/status/857180178736459776
https://twitter.com/realDonaldTrump/status/857182179469774848

3
Fra medierne / Sv: Sikke en overraskelse
« Dato: I dag ved 02:31:00 am »
9th Circus er meget ''demokratisk'' og er den dumstol hvor der er flest sager der bliver overturned.

Ja - det er sørme en overraskelse, at flest sager bliver ændret der, når det er en appeldomstol 

9th circus er ikke som de andre. Denne sag kommer helt sikkert til højsteret, da man godt ved at hele 80% af sagerne i 9th circus bliver overturned i højsteret.

4
Fra medierne / Sikke en overraskelse
« Dato: Oktober 16, 2018, 04:02:28 pm »
Daniels advokat, Michael Avenatti, appellerede straks afgørelsen til 9. US Circuit Court of Appeals.
9th Circus er meget ''demokratisk'' og er den dumstol hvor der er flest sager der bliver overturned.

5
Politik / Sv: - og hvem mon det er?
« Dato: Oktober 16, 2018, 02:55:52 pm »
Jeg har f.eks. også tit læst Den Korte Avis, og har meget ofte skrevet om Den Korte Avis (for et stykke tid siden) - så rigtig mange af læserne på Dailystormer er nok læsere af samme type som mig  :smile1:
Jeg tror personligt at det er en blanding af begge typer.

6
Uriasposten blev ofte anset for at være den mest populære eller indflydelsesrige blog i Danmark, men det betød jo ikke, at den afspejlede det samlede billede i befolkningen. Den gjorde hverken fra eller til. Og hvad kan man lære af det: At man ikke kan bruge blogs som pejlemærke til noget, fordi folk med kontroversielle holdninger naturligvis vil samle sig ofte på snævre blogs end folk med et noget bredere interesseområde politisk og socialt.
Dailystormer er mainsteam læsning. Med en global rank på 17.264 så er der rigtig rigtig mange der går ind på Den Daglige Storm hver dag. At Dailystormer forsætter med at vokse og få flere læsere viser at der er flere der ønsker at læse hvad de skriver. Det betyder naturligvis også at der er flere der er enige med deres politiske synspunkter (som man nemt kan GYSE over)

7
:negative:

Nu kan du forsætte med at GYSE da deres global rank er oppe på 17,264. Så siden bliver ved og ved med at få flere læsere  :blum: :blum: :blum: :blum: :blum: :hyper:

https://www.alexa.com/siteinfo/dailystormer.name

Det havde været interessant, hvis man boede i USA.

Det er lidt under halvdelen der er fra USA (47,1%) resten er fra andre lande. Der er også flere og flere danskere der læser stormen hver dag.

8
''Jeg vælger at tro at folk læser der af mysgerrighed for at se hvad "racisterne nu finder på".
Måske er jeg naiv, men jeg håber virkelig ikke at der er små 20.000 danskere som går ind for et "race-rent" samfund hvor folk skal smides ud af landet basseret på deres race-ophav eller religion.

Der er selvfølgelig et overtal af brugere her på debatten som ser ud til at tilslutte sig ovenstående Racistiske holdning. Jeg tror dog en stor del bare skriver det for at provokere.''

Dette indlæg er en kæmpe bummert for dig. Global rank 20000 betyder at siden er på en 20.000 plads over mest læste hjemmesider verdenen over. Global rank 17.500 betyder at siden er den 17.500 plads over mest læste hjemmesider. Der er ingen konspirationsteori i det. Det betyder ikke at kun 20.000 mennesker læser siden hver dag som du skriver.

9
Nu er NYT meget mere kendt og har været der siden 1851. De bruger Alexa som kilde https://www.alexa.com/siteinfo/dailystormer.name som du nok ikke vil kalde fake news?

Man skal tegne abonnement for at se antallet af besøgende, men det kan godt være, at det er rigtigt.

Global rank = 20.477 er da noget.
Nu kan du forsætte med at GYSE da deres global rank er oppe på 17,264. Så siden bliver ved og ved med at få flere læsere  :blum: :blum: :blum: :blum: :blum: :hyper:

https://www.alexa.com/siteinfo/dailystormer.name

10
Samfund- & Kultur / Denne nyhed er også fra i dag
« Dato: Oktober 16, 2018, 11:42:40 am »

18-årig anmeldte knivrøveri
En 18-årig mand anmeldt i aftes kl. 21.03, at han var blevet røvet af to unge mænd på Tranbjerg Skole på Kirketorvet i Tranbjerg. Den 18-årige sad, ifølge sin forklaring, sammen med nogle venner og hyggede sig, da de to mænd ankom til stedet. På et tidspunkt, da den 18-årige var lidt væk fra flokken, tog de to mænd fat i ham og truede ham med en kniv til at udlevere sin mobiltelefon. Herefter stak de af fra stedet. Da politiet kom frem, var der intet spor af gerningsmændene.

De to mænd beskrives som:

A:

Mellemøstlig af udseende, brun hud
Ca. 15-20 år
Ca. 185-195 cm
Kort, sort hår
Iført sort kasket, mørk Peak Performance dunjakke og sorte Adidas joggingbukser med hvide striber på siden
Talte dansk
B

Mellemøstlig af udseende, brun hud
Ca. 15-20 år
Ca. 170-180 cm
Kort, sort hår
Iført tynd sort sommerjakke med hætte og hvide staferinger, mørke joggingbukser og mørke sko
Havde en foldekniv med sort/rødt greb i hånden 
Talte dansk
Østjyllands Politi hører meget gerne fra vidner, der har set episoden, eller har en formodning om, hvem gerningsmændene er. Politiet kan kontaktes på telefon 114.

**

http://www.mynewsdesk.com/dk/ojylpoliti/news/doegnrapport-fra-oestjyllands-politi-tirsdag-d-16-oktober-2018-327574

11
Samfund- & Kultur / Sv: Om lidt går denne aggressive mand amok i voldsrus
« Dato: Oktober 16, 2018, 11:40:36 am »
Der er også ''den nyhed har vi læst før''


12
Politik / Sv: Hvordan amerikansk politik smitter Europa
« Dato: Oktober 16, 2018, 11:38:54 am »
Den daglige storm har igen en anden take på den nyhed

https://dailystormer.name/warren-dna-test-shows-1-indian-dna-cherokee-nation-shows-her-the-door-out-of-sacred-wigwam/

Hun er kun 1% indianer  :hyper:

Har hun da sagt, at hun er 2% indianer???
Det viser undersøgelsen

As Sen. Elizabeth Warren (D-MA) reveals her DNA test purporting to show she has anywhere between 0.1 percent to 1.56 percent Native American ancestry, the liberal lawmaker remains ineligible for Cherokee Nation citizenship.
https://www.breitbart.com/politics/2018/10/15/elizabeth-warrens-dna-results-disqualify-her-from-cherokee-tribes/


Og hun har sagt at hun var indianer mange gange. Det er derfor hun først tog undersøgelsen nu. Det er hvad undersøgelsen betyder


The DNA findings, regardless of their legitimacy, do not make her eligible for Cherokee Nation citizenship. Nor does the DNA test make Warren eligible to join the Eastern Band of the Cherokee or the United Keetoowah Band of Cherokee.13
Samfund- & Kultur / Sv: Om lidt går denne aggressive mand amok i voldsrus
« Dato: Oktober 16, 2018, 11:31:56 am »
Dagen før er der denne nyhed der også er folk med mellemøstligt udseende

http://www.lokalavisen.dk/112/2018-10-15/-Stor-gruppe-bag-brutalt-overfald-Angreb-16-%C3%A5rig-som-en-flok-vilde-dyr-3310738.html

Det går godt i fredlige Danmark

14
Samfund- & Kultur / Om lidt går denne aggressive mand amok i voldsrus
« Dato: Oktober 16, 2018, 11:29:35 am »
Mere klassisk perkerberigelse  :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2:Politiet efterlyser mand af mellemøstligt udseende og beder læserne om hjælp
Østjyllands Politi beder læserne om hjælp til at identificere gerningsmanden bag et voldelig overfald mod en 21-årig mand ved Rutebilstationen i Randers søndag den 7. oktober ved 20.30-tiden.

Den 21-årige mand har forklaret til politiet, at han lige var stået af bussen, da han observerede en mand, der gik rundt og råbte, virkede aggressiv og slog ud mod biler, der kom kørende ud fra p-pladsen.

Kort efter kom manden gående i retning mod den 21-årige og råbte noget til ham, som han ikke rigtig hørte, da han havde høretelefoner med musik i i ørene. Da han tog dem ud, råbte manden, at han skulle give ham sin lighter. Da den 21-årige svarede, at han ikke havde nogen lighter, råbte manden skældsord efter ham og kaldte ham blandt andet racist.


Den 21-årige sagde, at det ikke havde noget med racisme at gøre og bad i øvrigt manden om at tale pænt til ham. Det gjorde manden så vred, at han gav den 21-årige to knytnæveslag i ansigtet. Herefter forsøgte den 21-årige at komme væk, men fik yderligere to slag i baghovedet, så han faldt om på fortovet og slog kæben i asfalten.http://www.lokalavisen.dk/112/2018-10-16/-Om-lidt-g%C3%A5r-denne-aggressive-mand-amok-i-voldsrus-3314927.htmlTror du at dummerne udviser ham?

15
Politik / Sv: Hvordan amerikansk politik smitter Europa
« Dato: Oktober 16, 2018, 11:20:19 am »
Amerikanske politikere snakker om meget andet end politik

Elizabeth Warren er en af de mulige præsidentkandidater, og det er ikke forbigået Trumps opmærksomhed.

Hun har sagt, at hun har indiansk blod i årerne, så Trump har ofte henvist til Warren som "Pocahontas" - og i juli udtalte han, at han ville donere $ 1 mio. Til Warrens velgørende valg, hvis hun tog en DNA-test."Jeg vil give dig en million dollars til din yndlings velgørenhed, hvis du tager testen, og det viser at du er en indianer, "sagde Trump på et vælgermøde i Great Falls, Montana.

Det har hun så gjort - altså taget en DNA-test - og den viste, at Elizabeth Warrens sandsynlige indfødte indianske stamfader kan dateres seks til ti generationer tilbage.

Warren kampagnen tweeted i går: "NIWRC er et nonprofit arbejder for at beskytte indfødte kvinder mod vold. Mere end halvdelen af ​​alle indfødte kvinder har oplevet seksuel vold, og de fleste voldelige forbrydelser mod indianere begås af ikke-indfødte. Send dem dine $ 1M check, @realDonaldTrump. "- men Trump vil ikke betale.  Han nægter, at han nogensinde tilbød $ 1 million  :big_grin: :big_grin: :big_grin:

Trump har dog også sagt, at han tvivlede på DNA-testen og sagde, at han kun ville betale 1 million dollars, hvis han kunne "teste hende personligt".

https://www.politico.com/story/2018/10/15/elizabeth-warren-dna-test-indian-899927
Den daglige storm har igen en anden take på den nyhed

https://dailystormer.name/warren-dna-test-shows-1-indian-dna-cherokee-nation-shows-her-the-door-out-of-sacred-wigwam/

Hun er kun 1% indianer  :hyper:

Sider: [1] 2 3 ... 265