Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - Anklageren

Sider: [1] 2 3 ... 1264
1
Fri Debat / Det er meget mere simpelt
« Dato: August 20, 2018, 04:12:17 pm »
Vi lever i et frit land, så du kan spise kød - og de der ikke vil, kan lade være

Der ville ikke være noget ved at leve i et land med maskinskårne mennesker, der blot er en slags robotter.

Danmark er et demokrati, så du stemmer på dem, du kan lide - og andre stemmer på deres. Hvis du ikke kan lide demokrati, så bor du i det forkerte land.Lyjse::> "STOP VERDEN - jeg vil af!"  :dash2: - Desværre, billetten gælder til endestationen og der er ingen stop undevejs,  :girl_sigh:

Jeg ved det godt, men så må vi jo kæmpe, og stemme på de rigtige politikere, melde os ud af EU - og håbe på, at folk kommer til fornuft.

De som har indflydelse,  må altså vågne op, og tænke sig om, det er meget utrygt, at politikerne ikke har mere forstand på, hvad der er rigtigt og forkert - de vil have vi spiser mindre kød, eller slet ikke kød, men anbefaler sojabønner til mennesker - frem for til dyrene - for de fiser jo af det foder, og det gør menneskene selvfølgelig også  :hyper: :hyper: så vi må hellere begynde at udrydde dem, og anskaffe robotter, de fiser nok ikke...  :boast:

Det de vil er, at sprede frygt, og skovle penge ind, fordi folk hopper på deres løgne !!  :bad:

2
Fra medierne / Hold dig fra kirsebærvinen, når du skriver her
« Dato: August 20, 2018, 02:44:46 pm »
Så ved vi, hvor du
gemmer dig?
Dine muslimske venner,
syntes det er ok at være
bæskubber?

 - landsbytosse.

3
Fri Debat / Du er bare så romantisk
« Dato: August 20, 2018, 02:42:39 pm »
Pigernes latter og lyse hår,
leg, som får aldrig ende,
øjnene blå som vand i vår –
mildt om et evigt Danmark spår,
sol over grønne sletter,
lykke og lyse nætter.

- som om det ikke er sådan i andre nordiske lande.

Det er en ommer, for det er måske nok romantisk, men ikke specielt dansk.

Tror du selv på, at pigerne er sure og bitre i de lyse sommernætter i Finland, Sverige, Norge, Island m.v.

Selve sangen er noget dansk, og tilhører den danske sangskat - for sproget er kulturbærende - ikke det romantiske indhold i sidste vers  :smile1: :smile1: :smile1:4
Samfund- & Kultur / Sv: One shot
« Dato: August 20, 2018, 02:24:38 pm »
Hvis vi nu oprettede en gratis skydeskole til bandemedlemmer, vil det ikke gå ud over uskyldige og vi skulle kun ofre penge til begravelsen, fordi de ramte rigtigt i one shot.

Det har du da ret i - og det er dét, jeg mener med oplægget. One shot.

5
Samfund- & Kultur / Dyr kan også være heldige
« Dato: August 20, 2018, 02:23:15 pm »
Vi var ude og hente noget på min "store båd", da vi så to jægere komme ned af den stump grusvej, der er op til søen. De fik øje på et rensdyr oppe på fjeldet, og så gik de op efter det.

Et stort rensdyr, af en størrelse som kunne være et godt jagttrofæ for dem, som går op i det. Vi fulgte dramaet i kikkert. Jeg ville aldrig gå op efter det, for et menneske er langsomt, og dyret havde set dem. På den anden side er fjeldet næsten lodret der omkring 500 meter oppe, så de havde en chance. Rensdyret gik skråt opad, men da det blev stejlt nok, valgte det at vende om og gå ned hvor det var mindre stejlt for at stikke af til "siden".

Så kom det for tæt på en af jægerne, som skød tre skud efter det. Senere fandt vi ud af, at han ikke ramte.

Næste dag skulle vi op og gøre gummibåden klar til at sejle på søen. Jeg kørte på knallert, som jeg havde slæbt derover i slæbejollen, og pludselig gik det samme rensdyr foran mig på den hullede grusvej

Jeg havde ikke riflen med, så jeg kørte efter det, og kunne se at det kunne løbe 30 km/t på grusvejen. Så gav jeg mere gas og kørte helt op i røven på rensdyret, og så gav det alt hvad det havde i sig. Så gav jeg det tid til at komme af skinnerne. Det gjorde jeg for at skræmme dyret, så andre ikke skulle skyde det, hvis det blev ved med at holde sig til grusvejen.

Da jeg kørte tilbage, så gik dyret lige ved siden af vejen. Så tænkte jeg på, om jeg skulle hente riflen. Som tænkt så gjort, og da jeg kom tilbage pegede Birgithe på af vejen og sagde, at dyret var gået den vej. Jeg kørte op til enden af den korte vej uden at møde det. Kørte lidt ud af et hjulspor som nogen har lavet med AVT'er uden at møde rensdyret.

På vejen tilbage kom rensdyret igen gående op af vejen. Jeg stillede knallerten fra mig og ventede. Det så mig ikke, og da det var 30 meter væk, trykkede jeg af.

Der skete ingen ting. Det har jeg aldrig prøvet før, så jeg tænkte, at patronen har sat sig fast i kammeret. Det var dumt tænkt, men i skyndingen tænkte jeg altså dét, og tog ladegreb.

Det kunne rensdyret selvfølgelig høre, så jeg trykkede af igen uden resultat. Det gik alt sammen lynhurtigt - og så så jeg, at sikringen var slået til. Da jeg i vinterens løb skilte våbnet ad, rensede og smurte det, må jeg være kommet til at slå sikringen til. Noget jeg aldrig gør, når der ikke er en patron i kammeret. Det var ikke sket, hvis det ikke var et år siden, jeg sidst havde skudt.

Det korte af det lange er, at det lykkedes for rensdyret at skjule sig bag de store sten, der er i terrænet - sten som falder ned fra det store stejle fjeld. Der falder også af og til sten ned på grusvejen op til kampestenstørrelse i dag, men i århundredernes løb er det faldet sten ned, som er større end huse, så terrænet er uoverskueligt.

Det er et meget heldigt rensdyr - og måske er det det samme, som for et par år siden adskillige gange græssede i nærheden af teltet, mens vi sad og snakkede og kiggede på det.

Det er nemlig slet ikke normalt - for rensdyr er ellers meget sky (især de store) - og dengang besluttede jeg mig til at lade det leve. Nu håber jeg, at det er vandret væk fra vejen, for jeg har ingen problemer med at skyde de dyr, vi spiser   :yes:6
Samfund- & Kultur / Petra er den lokale landsbytosse
« Dato: August 20, 2018, 01:40:11 pm »
Du er og bliver ubehøvlet.
At du ej kan acceptere demokrati
er en ting?
Men at genere folk, du ikke er enige med
er og blive noget pjat.
Vi ved jo alle, at du er bøsse, men at skamme sig
over dette er ligegyldigt.
Hop nu ud af skabet erkend din skæbne,
alle ved, at du drages af muslimske homoer.

Sæt dig ud til landsbyens gadekær, slap af - og hold dig for Guds skyld fra kirsebærvinen, så vi undgår de værste tosserier.
7
Fri Debat / Danskhed handler altså om islam
« Dato: August 20, 2018, 01:27:27 pm »
Alle ved hvad det vil sige at være dansk, alene det at kulturmarxister begyndte at stille spørgsmålet, viser jo deres danskfjendtlige dagsorden.

Lyt til sidste vers:


Helt enig.

Hvad vil det sige at være muhammedaner  ?
At brænde biler af i for eks sverige og Danmark, eller smide sten ned fra broer.

Hvad vil det sige at være politiker i for eks Sverige.
Jo, her render alle i cirkus lôfven rundt og støder ind i hinanden og falder på halen.


Muhammedanersang

15-årig muslimsk indvandrer synger en sang om at dræbe alle vantro – og så siger nogle, at terror intet har med islam at gøre.


Oh Allah, støt islam og muslimerne.

Oh Allah, ydmyg og ødelæg polyteister.

Oh Allah, udslet de hadefulde kristne.

Oh Allah, dræbe dem alle. Skån ikke en eneste af dem.

Oh Allah, giv deres våben og ammunition i bytte til vores brødre.

Oh Allah, støt islam og muslimerne.Du siger også selv, at islam ikke har noget med terrorisme at gøre, men jeg kan forstå på det hele, at danskhed handler om islam.


8
Fri Debat / Hvor er du dog en nar
« Dato: August 20, 2018, 07:11:44 am »
Billedet er jo tydeligvis opstillet for at få Afroamerikanere til at tage sig dårligt ud :JC_doubledown:

Amerikanere bor på et helt andet kontinent, så det er da meget bedre at skrive negrene - end det kunstige udtryk.


9
Samfund- & Kultur / Det, du skriver - er det rene bræk
« Dato: August 20, 2018, 06:38:49 am »
Jeg og mine koner har netop læst din historie, og vi synes, det var rigtig godt skrevet.


Du er en nar.


10
Samfund- & Kultur / One shot
« Dato: August 20, 2018, 01:44:38 am »
"One shot" er et jagtbegreb man bruger meget energi på i jagtkredse især i USA, men det betyder også noget i Danmark.

For en uge siden var jeg på jagt. Jeg sejlede på en stor sø i en gummibåd, og så en simmel. Jeg besluttede mig til at skyde den, gik i land og fik fast anlæg, fordi den var et sted mellem 150 m og 200 meter væk.

Så skød jeg ét skud, den den drejede rundt om sig selv og døde. Det var mit første skud i 11 måneder. Jeg ved godt, at jeg egentlig burde skyde riflen ind og træne lidt, men jeg udskyder det altid.

Nu tror du måske, at jeg vil prale lidt om min skydefærdighed, men jeg sad lige før og læste om bandekonflikten, og så kom jeg til at tænke på det her.

Sidste år var der 42 skyderier, der kostede tre personer livet. Jeg ved ikke, hvor mange skud der var i hvert skyderi, men de kan ikke tage det der med "One shot" ret alvorligt.

Gad vide om det er meningen, at de vil dræbe modstanderen, for så skyder de godt nok elendigt. Måske kunne de lære det der med "One shot" - for det ville gøre problemet mindre med tiden.

Ja - bedre er jeg heller ikke  :smile1:11
Fri Debat / Det er meget mærkeligt
« Dato: August 19, 2018, 11:31:40 pm »
Dyrearter forsvinder og bliver sjældne, og en af dem er den europæiske ål, som har klaret sig i millioner af år gennem istider og varmeperioder, men nu er den ved at uddø.

Det er ikke nogens skyld - vel Lyjse.

Forureningen og landindvinger er de vigtigste årsager, men det er ikke de eneste årsager. Overfiskning og vandløbsreguleringer betyder også meget.

I dag fanges der kun ca. 400 tons pr. år mod ca. 4.000 tons pr år i 1960'erne. Tendensen er den samme i hele Europa.
Smørrebrød med røget ål og røræg er ellers en gammel dansk klassiker ligesom stegte ål med kartofler og persillesovs.
12
Fri Debat / Du forhandler skyld igen. Fedt har ret
« Dato: August 19, 2018, 11:18:10 pm »
Du plukker det ud, som du bedst kan lide, og glemmer resten

Theis Kragh siger altså, at der er flere årsager til iltsvindet i Filsø - og blandt de årsager er landbrugets gødning.
Ja Filsø er bla. udsat pga. landbruget
https://www.dr.dk/nyheder/indland/hvorfor-er-80-tons-fisk-i-jyllands-naeststoerste-soe-doede

 Klimaforandringerne med varmere vejr og mindre nedbør, men nedbør i voldsomme mængder, kombineret med landbrugets udledning, og den måde området er drænet på, siger Theis Kragh.

Den samme Theis Kragh siger:

»Vi kan gennem vandføringen se, at vandet kommer fra dræn, for ellers ville vandstanden heller ikke stige så hurtigt. Og der findes åbne dræn (grøfter red.) og lukkede drænrør fra mange områder. Og der er ikke nogen af os, der har sagt, at det er landbrugets skyld,« siger Theis Kragh

**********

Og han siger:

Der er tale om organisk materiale, der kan stamme fra alt fra græsmarker, landbrug, hede og skov, som er havnet i søen, og der er ikke noget gift i det.

Citat slut

 :smile1:

13
Debat om debatten / De gamle er meget bekymrede over islam
« Dato: August 19, 2018, 11:13:28 pm »
Hvem er det store flertal?

Det er de fleste  :smile1:

Når man læser med i debatten, så får man let det indtryk, at de fleste er meget bekymret over, at ”islam er en trussel mod Danmark” - men samtidig kan de politiske partier, de går ind for, ikke engang komme i nærheden af folketinget.

Der er nok tale om, at nogen er meget bekymret over, at ”islam er en trussel mod Danmark” - og derfor råber de højt.

Alderen ser ud til at spille en stor rolle. En undersøgelse viser, at blandt de 18- til 29-årige er kun 18 procent af respondenterne enige eller meget enige i, at islam udgør en trussel mod Danmark. Blandt respondenter på 70 år og derover er den tilsvarende andel 58 procent.

http://www.ps.au.dk/fileadmin/site_files/filer_statskundskab/subsites/cir/pdf-filer/Danskerne__islam_og_muslimer.pdf

14
Samfund- & Kultur / Sv: Og "det er kun begyndelsen"....
« Dato: August 19, 2018, 10:20:11 pm »
Er der andre end mig der tænker, at Anklageren er den samme som Forn sider? Jeg vil overvåge det.

Sikkerhedskopieret  :blum:

15
Samfund- & Kultur / Sv: Anklager, Anklager...
« Dato: August 19, 2018, 10:04:12 pm »
Hvordan skulle man dog blive påvirket af at sidde møjsommeligt og skifte drivremme i sin gamle Pioneer-båndoptager? Det er en model CT-200, og de blev bygget i Japan i 1980-82, så den er sikkert lige så gammel, som jeg er.  :smile1:

Man skal bruge et sæt skruetrækkere og en lang pincet, men så kan man også sagtens stå for sådan en operation selv. Der er tre forskellige drivremme i den båndoptager, og de er alle af forskellig længde. De drives rundt af en lille motor, og når remmene er monteret, så skal man huske at justere motoren, og det gøres via et lille hul bagpå motoren. Man skal bare bruge en lille skruetrækker.

Selvfølgelig skal man huske at sammenligne et bånd med en digital optagelse af samme stykke musik, og det er fordi, man på den måde kan ramme den rette hastighed.

Tilbage i 80'erne begyndte bånd at blive umoderne, men nu er der igen små, uafhængige selskaber, der udgiver musik på bånd. Selv kunne jeg aldrig finde på at smide en båndoptager ud, som virkede. Havde jeg en i overskud, så ville jeg sælge den, så den fortsat kunne finde anvendelse hos én, der også sætter pris på ældre hifi-udstyr.  :smile1:

Jeg købte en Lenco med Shure Pickup, da jeg stadig boede hjemme, og det virker lige så godt i dag, som da den blev købt - og det er på grund af måden, den er konstrueret på.

Anti skating er med et lille ophængt lod, og det slides aldrig. Jeg har en del vinyl, og flest med Creedence Clearwater Revival. Det er bare sjældent, jeg lytter til det i dag, men jeg kan ellers bedre lide lyden - end digital lyd.
Sider: [1] 2 3 ... 1264