Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - Anklageren

Sider: [1] 2 3 ... 994
1
De seneste par års ekspanderende produktion af olie, specielt i USA og Canada, tyder på peok oil ikke er nået endnu, men det kunne også tyde på at hele peak oil modellen er forfejlet, fordi den ikke har taget tilstrækkelig højde for nye metoder til udvinding af olie. Dermed er det i hvert fald en mulighed at der er mere end ét peak og at produktionen ikke bare falder langsomt efter at have ramt peak oil.

Det er ønsketænkning.

Som bekendt handler teorien om peak oil om at produktionen af olie i en oliekilde stiger til et maksimum hvorefter produktionen begynder at falde når ca. halvdelen af oliekilden er tømt.

Erfaringen viser, at det samme gælder for hele oliefelter, og at det er uafhængig af nye metoder.

Vi kan tage Nordsøolien som eksempel.

Hvis man forventer, at den danske olieproduktion i Nordsøen pludselig begynder at stige igen på grund af nye metoder, efter at vi har nået peak point, så er man en uforbederlig optimist.

Bedre metoder undervejs kan udsætte peak point - ikke andet.


Grunden til, at der er kommer mere "ny" olie på markedet de senere år er, at priserne er steget, så det har kunnet betale sig at producere olie fra felter, hvor omkostningerne er højere.

Den tid hvor olien var billig og rigelig kommer aldrig tilbage. I dag producerer man olie fra tjæresandet - og man har kendt kæmpestore tjæreforekomster i mangfoldige år - også i tjæresandet i Canada, Det er meget dyrere at producere, end olien i Mellemøsten, som har et højt indhold af de lette kulbrinter (benzin og diesel). Så vidt jeg ved sætter oliebranchen penge til ved at producere tjæren fra oliesandet i Canada - så længe oliepriserne er faldet.

Hvis man tror, at det er lige så billigt at producere skiferolien ved hjælp af cracking - så tager man fejl. De store oliefelter i Mellemøsten af olie af høj kvalitet, som det er meget billigt at producere, holder priserne nede, så længe det varer.

(Jeg har for et par år siden gjort mig den ulejlighed at læse nogen af oliebranchen egne videnskabelige analyser af situationen, selvom det er tungt stof).

2
Jeg har aldrig i hele mit liv skrevet noget positivt om islam. Der er ikke noget jeg kan lide ved islam overhovedet - og det har der aldrig været.

Jeg har derfor heller aldrig nogen sinde forsvaret islam - jeg forsvarer borgerrettighederne i Grundloven - og de gælder for alle.

Jeg kan heller ikke lide politiske løgne - uanset hvad de handler om.

3
Det er kun islamofile der bruger udtrykket islamofobi.

Det kan du ikke bevise.
Har du da set nogen der ikke er islamofil der bruger det udtryk?

Ja.

Jeg har aldrig i hele mit liv skrevet noget positivt om islam. Der er ikke noget jeg kan lide ved islam overhovedet.

Jeg kan bare ikke lide politiske løgne - uanset hvad de handler om.

Jeg har derfor aldrig nogen sinde forsvaret islam - jeg forsvarer borgerrettighederne - og de gælder for alle.

4


Det med at blive kaldt racist skal man ikke tage så højtideligt.

Min egen familie er så raceblandet som noget kan være og spredt over det meste af jorden, og mine venner omfatter både hvide, sorte, gule og hvad der ellers findes af farver og etniciteter.

Men jeg kan stort set ikke fordrage muslimer på grund af deres opførsel globalt, - og kun på grund af deres provokerende og aggressive opførsel med vold og voldtægter, der altid er racistisk rettet mod ikke-muslimer, uanset om det er i Europa, Asien eller andre steder, - og ikke af nogen anden årsag, - så derfor bliver jeg selvfølgelig kaldt racist af landsforræderne, - og er selvfølgelig fløjtende lige glad.

Islam er en religion og ikke en race.

Det virker som om Licensnægteren har tænkt over det med "race" - men du bliver nødt til at være ligeglad med at blive kaldt racist - fordi du ikke forstår, hvad det betyder   :blum:5
Det er de nationalkonservative der kun snakker om islam. Nationalsocialisterne snakker mest om jøder og jødedommen. På DKA som er nationalkonservativt så der snakker de næsten ikke om jøder og aldrig negativt om dem. På Nordfront.se som er nationalsocialistisk der skriver de meget om jøder og altid negativt om dem. Så er der overlappen mellem de to grupper og det er modstanden af multikulturen og masseindvandring generelt.

Nazister vælger selv, hvad de vil snakke om.

Povl Heinrich Riis-Knudsen er en tidligere fremtrædende dansk nazistisk leder, og var leder af DNSB.

Wiki:  "Riis Knudsen blev smidt ud af DNSB i 1992, efter at han havde forelsket sig i en af sine kursister; en kristen palæstinensisk kvinde. Han forsvarede sig med, at hun var "en hvid araber", men mistede også sine tillidsposter i den internationale nazibevægelse og måtte afgive magten over de danske nazister til murerarbejdsmanden Jonni Hansen."

Det kom ham dyrt at stå, da han var upopulær, fordi han var kendt som nazist, og nu blev han også upopulær blandt nazisterne. Han drev en boghandel med nazistisk litteratur, og han mistede også kunderne og kunne ikke længere leve af det.

Der kan du se, hvor meget ikke-jødiske indvandrere betyder for nazisterne.
6
Fri Debat / Man skyder langt over målet
« Dato: I dag ved 12:57:13 am »
I dag skal et voldtægtsoffer aktivt bevise, at hun gjorde modstand og sagde nej. Det betyder, at mange gerningsmænd går fri, fordi det ikke kan bevises. Det er ord imod ord.

I Sverige ændrer man det efter lovforslaget til, at dommeren skal tage stilling til hele situationen, hvor den seksuelle handling er foregået.

Andet er det ikke.

7
Politik / Sv: Næste gang bliver det Dansk Folkeparti
« Dato: I dag ved 12:38:00 am »
Er Anklageren og Torsten Bonfils (magen til tåbelige brugernavne!) måske venlige at oplyse os andre, der ikke er tankelæsere eller synske om, hvem denne Albert er?

Nej.

Kan du ikke selv høre hvor dumt det lyder?

Nej.

Enten er du Albert, og så ville det være dumt at svare.

Hvis du ikke er Albert, hvad synes du så, jeg skulle have skrevet, når jeg ikke gider at svare.

Alle andre end dig kender Albert, og det kræver en laaang forklaring, for han er ikke almindelig.
8
Det er kun islamofile der bruger udtrykket islamofobi.

Det kan du ikke bevise.

9
Fri Debat / Sv: Her er historien
« Dato: I dag ved 12:30:31 am »


Du skrev at kvinder ikke kan slå mænd ud, og det passer ikke.Vi har nok bare forskellige erfaringer  :yes:

10
Samfund- & Kultur / Sv: Ghettoiseringen af Danmark
« Dato: I dag ved 12:28:03 am »
Forskellen er at racefremmede er alle der ikke er ''arisk'' (husk at Daniel Carlsen var nationalsocialist der han skrev dette i 2010) imens lav iq ikke vestlige ikke gælder folk fra Sydkorea, Kina, USA, Taiwan og andre lande som har en gennemsnits iq på over 75. Det er folk fra lande der har en iq på under 75 der er et stort problem for Danmark så det er mit problem med udtrykket ''racefremmede'' Jeg er nu overbevist om at han tænker på de samme befolkningsgrupper som jeg gør når han bruger udtrykket i artiklen.

Lav-IQ racer er heller ikke hvide.

11
Samfund- & Kultur / Sv: Ghettoiseringen af Danmark
« Dato: December 17, 2017, 08:22:20 pm »
En super god klassisk artikel fra 2010 skrevet af Daniel Carlsen. Den er stadigvæk meget relevant og værd at læse den dag i dag da der ikke er noget i artiklen der ikke er relevant i dag. Der er intet i denne artikel som er forkert og især den del omkring  integration rammer stadigvæk fuldt ud plet i dag. Jeg ville dog bruge udtrykket ''folk fra lande der har lav iq'' i stedet for ''racefremmede'' men ellers bakker jeg op om hvad Daniel Carlsen skriver her 100%.

Det gør en meget ringe forskel, om man bruger udtrykket  udtrykket ''racefremmede'' eller "lav-IQ racer".

Det sidste er nok det værste, men vi er ude i nuancer.


12
Samfund- & Kultur / Afrika er hovedsagelig et kristent kontinent
« Dato: December 17, 2017, 08:06:25 pm »
Nord for Sahara bor muslimerne - og det befolknings rige Afrika syd for Sahara er hovedsagelig kristent.http://brilliantmaps.com/simple-africa-relgions/

De kristne føder også flest børn, fordi fertiliteten er højest omkring ækvator - så kristendommen er på fremmarch i Afrika samlet set.13
Fri Debat / Julemænd hærgede igen nattelivet i Odense
« Dato: December 17, 2017, 07:47:52 pm »
To julemænd slår og sparker en tilfældig gæst - en 25-årig mand, fortæller vagtchef Hans Jørgen Larsen.

Dørmænd fra Heidi's Bier Bar greb ind og tilbageholdt de to julemænd. Det var derfor let for de tilkaldte politifolk at anholde de to voldsmænd.

Under julemandsdragterne viste der sig at være en 31-årig mand og en 32-årig mand, som begge var fra Odense.

Mændene er nu begge sigtet for vold.

Det er ikke første gang, at voldelige julemænd hærger nattelivet i Odense.

Efter en tilsyneladende våd julefrokost gik flere mænd natten til søndag den 11. december 2016 amok i Odenses gader, hvor de blandt andet overfaldt to tilfældige personer.

I alt ni julemænd blev i 2016 tilbageholdt. De var en del af en gruppe af mænd fra forskellige byer på Fyn, som i flere år har holdt julefrokost sammen i Odense.

En af voldssagerne foregik foran Eydes Kælder i Kongensgade. Her blev en tilfældig forbipasserende mand overfaldet, så han kortvarigt mistede bevidstheden.

 - Det er noget, som har stået på i hvert fald siden 2011. Og vi har før haft problemer med dem, fortalte vagtchefen dengang.

http://nyheder.tv2.dk/lokalt/2017-12-17-julemaend-haergede-i-nattelivet-i-odense


14
Videnskab / Sv: Du glemte skiferolien ...
« Dato: December 17, 2017, 07:41:14 pm »
Så sætter vi sgu da bare nogle flere vindmøller og solpaneler op ... :ahappy:

Desuden er der jo Svinemøget det kan omsættes til metangas ...  :w00t:


Olieshikerne må jo så blive gedehyrder igen ... :ahappy:

Så er det slut med guldhaner på toiletterne, der bliver kun råd til et HUL i sandet når disse ædle ørkenshiker skal skide ...  :yes:

Er du for politisk korrekt til at læse "Tusind og én nats eventyr" for dine børn?
15
Politik / Sv: Du kan heller ikke læse og forstå en ordbog
« Dato: December 17, 2017, 07:38:30 pm »


Ikke desto mindre er det en historisk kendsgerning, at det først var i 1973 der blev grebet ind af Anker Jørgensen.


Det er forkert.

Det er en historisk kendsgerning, at det var i 1973, der blev grebet ind af Anker Jørgensen.

Det kan vi sammenligne med to andre udsagn

1: Det er en historisk kendsgerning, at det først var i 1973, der blev grebet ind af Anker Jørgensen.

2: Det er en historisk kendsgerning, at det allerede var i 1973, der blev grebet ind af Anker Jørgensen.

De to sidste er elendigt formuleret, fordi en kendsgerning ikke kan diskuteres, da den er sand.
Sider: [1] 2 3 ... 994