Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - Anklageren

Sider: [1] 2 3 ... 1341
1


Ja, jeg går ikke i panik, som mange gør -  de tror - de kan redde klimaet, hvis ikke køerene går ude på marken, og slipper nogle prutter.
De tror - hvis bare, vi bliver veganere alle sammen, så er jorden reddet.


Du virker ikke helt åndsfrisk, når du tror, veganere spiller en rolle i klimadebatten.
2
Fri Debat / Jeg tror anti-rød vinder
« Dato: Oktober 21, 2018, 10:09:12 pm »
Anklageren / Anti-rød samfundet; hvem yder gratis boliger, så får i min stemme   :smile1:

Der har været nævnt et eksempel i debatten på, at en gammel mand blev smidt ud af sin bolig, fordi han ikke kunne betale kreditforeningen.

Jeg synes ikke kommunen skulle give ham en lejlighed, fordi det var selvforskyldt. Han burde have solgt det meget dyre hus huset for længe siden - og være flyttet i noget, som han kunne betale.

Ham ville anti-rød give en bolig og betale huslejen. Du kan bare bruge løs uden omtanke - så kommer anti-rød partiet og redder dig, når det går galt  :yes:
3

Det er da skam lige præcist, hvad jeg altid gør.

Homofaber, derimod, har altid brug for en autoritet for at støtte sine synspunkter. Vi andre står da skam ved, hvad vi skriver og behøver ikke autoriteter for at sandsynliggøre eller fremføre vore pointer.

Et par citater af dig i denne tråd:

"Du, derimod, tror blindt på hvad autoriteter i jakkesæt siger. Hvis bare en person kalder sig professor, så stiller du ej spørgsmålstegn ved ham, for så betragter du ham som et levende orakel." :yes:

"Homofaber siger jo ofte, at hvis man ikke har en uddannelse indenfor et bestemt felt, kan man ikke udtale sig og er ikke værd at lytte til. Det er jo topmålet af leflen for autoriteterne og jakkesættene." [jeg tvivler på sandhedsværdien, og man bør absolut komme med et citat, når man beskylder nogen for noget].

Det er fejt at påstå sådan noget om nogen uden at citere vedkommende (eller være villig til det) - fordi det er svært at forsvare sig imod noget, som man ikke kender til.


4
Samfund- & Kultur / Samme til dig
« Dato: Oktober 21, 2018, 09:18:47 pm »
Ja, det viser, at det i praksis er Homofaber selv, der tror på det, han kan lide. Hvis en autoritet taler imod hans værdier, så forsøger han at miskreditere autoriteten. Men er Homofaber enig i autoritetens synspunkter, så ophøjer han autoriteten til at ufejlbarligt orakel, som man ikke må sige imod. :yes:

Der er nok ingen her, som mener, at ekspertudsagnet altid er sandt - så lad være med at lyve om, hvad andre mener.

Hvis du skriver det, som du mener - og andre skriver det, som de mener - så ville det berige debatten.

5
Samfund- & Kultur / Sv: Et stk. Paludan i Hjørring
« Dato: Oktober 21, 2018, 09:18:00 pm »
Men når der er fagpersoner som Mads Palsvig som angriber NWO-bankerne som Federal Reserve og Nationalbanken, så mener du også at han er utroværdig selvom han er en ekspert på området

Der er nok ingen her, som mener, at ekspertudsagnet altid er sandt - så lad være med at lyve om, hvad andre mener.

Hvis du skriver det, som du mener - og andre skriver det, som de mener - så ville det berige debatten.


6
Fri Debat / Alle ved, at de "ikke vestlige" har en højere kriminalitetsrate
« Dato: Oktober 21, 2018, 09:01:44 pm »
https://www.document.dk/2018/10/15/flypassagerer-hindrede-deportation-af-somalisk-voldtaegtsmand/


En somalier som skulle deporteres fra Storbritannien blev “reddet” af uvidende flypassagerer som troede de gjorde en god gerning. Passagerene krævede at han skulle slippes ud af flyet som var på vej til Tyrkiet. Nu rapporterer Daily Mail at 29 år gamle Yaqub Ahmed skulle udvises efter endt fængselsstraf, da han var dømt for gruppevoldtægt af en teenagepige i London.

Ahmed kom til Storbritannien som flygtning fra Somalia da han var dreng. Fordi han blev dømt for en så alvorlig forbrydelse blev det bestemt, at han skulle udvises efter endt afsoning. Storbritannien har udvist mere end 43.000 udenlandske kriminelle siden 2010.Anti-rød samfundet ville han være blevet smidt ud af landet evt. i en trækasse. De passagerer der hjalp ham ville alle få en stor bøde. Det ville kun være rimeligt.
Jeg er sikker på anklageren i denne sag vil være enig med mig i, når en dommer har dømt udvisning er det ulovligt at modsætte sig dommen, så en bøde er på sin plads.

Ikke at danskerne tænker på det hele tiden

Anklagersamfundet ville nøjes med at regere i Danmark, og ville i øvrigt interesserer sig for at forbedre kriminalitetsproblemerne herhjemme.

Gysekulturen
Det er ret vildt at gyse over forbrydelser i andre lande, fordi der er omkring en kvart million tilfælde af seksuel vold om året i EU.

Det overstiger klart GYSE-kvoten at gyse over så mange - men du elsker jo at GYSE over muhamedanere, så det kan du nok ikke indse. Jeg kan dog regne ud, at selv du kan ikke GYSE en kvart million gange om året. Du misser en masse gys.

Ja - ja - jeg ved godt, at document.dk kun gyser over britiske voldtægter, når de savner danske gys - men alligevel.7
De stiller op til det svenske valg i år. Så kan vi se hvor mange stemmer de får der.

Nu ved vi jo, at Nordic Resistance Movement også kaldet NMR fik 2.106 stemmer ved Riksdagsvalget i Sverige 9. September 2018. Det var 0,03 procent af stemmerne.

Derfor var det ikke spændende på nogen som helst måde (for andre end dig - og måske et part stykker mere, som vi ikke kender)  :smile1:


8
Det er der da heller ingen der gør. Der er millioner af Youtube-videoer, hvis budskab jeg ikke er enig i. Uanset hvem budbringeren er, gælder det om at tænke selv. Det gør man dog bare ikke, hvis man opfatter f.eks. Læger, professorere og lærde som ukrænkelige og ufejlbarlige autoriteter.

Er sagen ikke den, at hvis du kan lide budskabet, så må videoen også være sand?

Noget tilsvarende angående læger og videnskaben i det hele taget.9
Samfund- & Kultur / Den sad lige i øjet
« Dato: Oktober 21, 2018, 07:32:28 pm »
Det er underligt, hvordan nogle kan være kritiske over for forskere, læger og andre eksperter på bestemte områder, men sluger alt, hvad de ser på youtube, råt.  :big_grin:

Jeg kan desværre kun give en enkelt like  :smile1:

10

Tiderne har ændret sig. Ja, det er arealmæssigt store landbrug, der findes i dag. Men det er i høj grad "små" selvejergårdmænd med hver deres gård og jord, der har dem. Det typiske landbrug i dag er på størrelse med hvad en landmand kan klare ene mand, måske med konen til at klare regnskab o.lign. Der kan også være en enkelt ansat, ofte som en form for sæsonjob eller deltid. Forskellen ligger i at det er blevet så meget mere effektivt med maskiner o.lign. Alt sammen for at de kan levere hvad os som forbrugere ønsker, nemlig mad til næsten ingen penge.
I dag er der flere beskæftiget med indirekte landbrug end der er i selve landbrugene (inkl landmændene). Det er typisk kontrolfunktioner, styrrelser, ministerier, interesseorganisationer, konsulenter osv.

Vi ved godt, at der er en høj grad af mekanisering i erhvervet, men det er vel ikke det, Lunavecchia er inde på.


11
Politik / Tag et danskkursus, og lær at forstå en tekst
« Dato: Oktober 21, 2018, 07:11:22 pm »

Dine data (link) er fra 2013

mine oplysninger er fra
https://finans.dk/politik/ECE10723780/staten-scorer-milliarder-paa-sine-selskaber-oersted-foerer-an/?ctxref=ext

POLITIK  29.06.2018 KL. 12:54 


Bare ærgerligt for dig du ikke kan diktere sandheden som du gerne vil.
Derfor kan vi ikke bruge jer socialister.

I dit eget link står der: "Staten ejer i dag 50,1 pct. af Ørsted efter, at staten i 2014 inviterede kapitalfonden Goldman Sachs, ATP og PFA til bords med et salg af 25 pct. af Dong."

Hovsa - statens ejerandel - som beskrevet i dit eget link - handler om 2014.

Kan jeg så få en undskyldning?12
Politik / Det er forkert
« Dato: Oktober 21, 2018, 06:05:40 pm »

https://finans.dk/politik/ECE10723780/staten-scorer-milliarder-paa-sine-selskaber-oersted-foerer-an/?ctxref=ext
POLITIK  29.06.2018 KL. 12:54 

Staten ejer i dag 50,1 pct. af Ørsted


Jeg vil gerne se de nyere tal du har.

Det du citerer er falsk.

Goldman Sachs, Arbejdsmarkedets Tillægspension (ATP) og Pension Forsikringsaktieselskab (PFA) overtog henholdsvis 19%, 5% og 2% af aktierne, betinget af en politiske beslutning i Folketingets Finansudvalg. Statens andel faldt så til omkring 60 procent.

https://www.reuters.com/article/us-dong-investors/goldman-sachs-funds-invest-in-dong-energy-seek-ipo-idUSBRE9920L120131003

Det står masser af steder i pressen.

Den danske stat ejer inden børsnoteringen 58,76 procent af aktierne i Dong Energy.

https://www.altinget.dk/artikel/tidslinje-forstaa-sagen-om-dong-salget


13
Politik / Sv: Hvorfor mener Brovtebanden at Anti-rød er rød og socialist?
« Dato: Oktober 21, 2018, 04:42:01 pm »


Den danske stat beholder dog mindst 50,1 pct. af alle aktierne i DONG Energy, hvorved staten fastholder kontrol over selskabet. EU-kommissionen har godkendt den danske stats status som kontrollerende ejer.

Her fortæller du os, Folketinget har besluttet, at den danske stat skal eje mindst 50,1 pct. af alle aktierne i DONG Energy.

Hvornår fortæller du os så, hvor mange aktier staten ejer?

14
Sådan er det vel med de fleste erhverv.

Hidtil har det været: bortset fra landbruget.

15
Samfund- & Kultur / Jeg holder med dig Øglemand
« Dato: Oktober 21, 2018, 04:31:15 pm »


Jeg har ofte oplevet, at praktiserende læger har taget fejl og har været ret uduelige. Igen er du for autoritetstro og stoler for meget på autoriteter med en bestemt stillingsbetegnelse.Det er meget klogere at blive behandlet af dem, der dumpede til 9. klasses afgangsprøve, når man bliver syg  :smile1:Sider: [1] 2 3 ... 1341