Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - Anklageren

Sider: [1] 2 3 ... 1232
1
Politik / Fox News kalder Trump en forræder
« Dato: I dag ved 03:45:59 pm »
Hårde ord imod Trump på Fox News.

Shepard Smith, der er en kendt Fox News vært, har denne gang ikke skånet Trump: "Skamfuldt, skammeligt, forræderisk: det er tre ord som beskriver, hvad præsident Donald Trump gjorde i dag i Helsinki," sagde Smith - og han sagde - "da han blev spurgt, om han mener, at den amerikanske efterretningstjeneste eller den russiske bandit står ham nærmest, nægtede præsident Trump at stå op for sit eget folk og i stedet omfavnede han Vladimir Putin.”

https://www.politico.com/story/2018/07/16/trump-putin-fox-news-724372

2
Politik / PS
« Dato: I dag ved 03:11:40 pm »
Carlo - du kan også bare finde et sted, hvor Karl Marx har fremhævet urmenigheden i Mekka og Medina under Muhammed, som det kommunistiske idealsamfund.

- så er du kørende igen  :smile1:3
Samfund- & Kultur / Vandalerne i Skjern
« Dato: I dag ved 03:00:27 pm »
Problemet med nazistiske bevægelser i Danmark er at de er så ynkelige at man næsten får sympati med dem.

En lille gruppe mennesker graver dybt og kan lige præcis finde moddet til at vandalisere bybilledet med et par klistermærker, hvorefter de stolte går hjem og skriver noget de gudhjælpende kalder en "kamprapport".

Har du set deres større aktivisme som den her? https://www.nordfront.dk/aktion-folkefjendtlige-per-arnoldis-kunst-skjern-tarm/Det var da en fed ide at vise, at nazizymbolet "knækker af" det nationale.

Nationale har nazisterne aldrig været. Historisk set meldte nazisterne sig som SS soldater, fordi de foretrak at befri russerne fra kommunismen (fremfor at gå ind i modstandskampen og befri Danmark).

Det er let at regne ud, hvordan det var gået Danmark, hvis de havde haft held med deres kamp. Vi var blevet en delstat i Tyskland.

4
Siden hvornår, er du begundt at vælge side i narkoverdenen?

Han har afsonet sin straf og er vel uskyldig nu. Det er forkert og ulovligt at overfalde folk. Jeg ville havde gjort det samme hvis der var nogen der overfaldede mig i mit eget hjem (jeg ville nok havde brugt en kniv)

Alle ved da, hvor desperate narkomaner kan blive, når man tager deres stof - og det burde være fremgået af dit oplæg.

Først stjæler "ofret" deres narko, og når de vil have narkoen igen, så klapper han dem en med et boldtræ.

I stedet for at fortælle hændelsesforløbet, kalder du narkomanen en helt og vil give ham en belønning  :big_grin: :big_grin: :big_grin:


5
I Danmark er de ikke ret store da de stadigvæk er i opstartsfasen, men i Sverige og også Norge/Finland er de pænt store. I Norge er det den bevægelse på den nationale fløj som PST (Norsk udgave af PET) GYSER mest af https://www.pst.no/trusselvurdering-2018/ så helt lille er de heller ikke. Det er ikke helt uden grund at det lige er dem som PST GYSER mest over.

Jeg har påvist, at de svenske medlemmer er voldelige - blandt meget andet, at stifteren og tidligere formand er drabsdømt - men det medfører bare den sædvanlige forhandling om skyld - og det er ikke frugtbart, fordi normer ikke følger logikkens veje.

- så det gider jeg ikke.

6
Siden hvornår, er du begundt at vælge side i narkoverdenen?


7
Det er dig der mener at perkerberigelse og det DNM gør er det samme. Hvor meget vold har DNM lavet i Danmark?

DNM eksisterer knap nok  :big_grin:

8
Nu hvor Anklageren har nazisme på hjernen igen så får du her 11 fede kamprapporter på kun 5 dage.

Du virker nærmest som en idiot, når du bliver ved med at påstå - at jeg har fået nazisme på hjernen igen - fordi jeg reagerer på din vedvarende nazistiske spam.


9
Politik / Sharia er ikke kompatibel med kommunismen
« Dato: I dag ved 12:52:55 pm »
- og ingen har påstået, at Gadaffi var kommunist.[/b]

Det påstod Gadaffi selv. Ihvertfald at han var socialist.
Jeg har allerede flere gange forklaret dig, at Gaddafis politiske ideologi var "islamisk socialisme" - og at den er speciel, fordi den skal være kompatibel med islam.

Islam er en ideologi - som ud over at være en religion også er et helt samfundssyn - som det er forkert at sammenligne med kristendommen (hvad du ellers også har gjort). Kalifatet er altså ikke et kommunistisk samfund.

Du kan lære noget af Anti-rød - som meget rigtig har peget på - at kommunisme ikke er teokrati (Gudstyre).

Fordi du ikke kan finde en muslimsk kommunist, så virker du nærmest som en kværulant (islamisk socialisme er ikke kommunisme).

Du bliver ved med at vende tilbage til "arabisk socialisme" - selvom leksika fortæller, at det er noget andet.

Citat fra Gyldendals leksikon: arabisk socialisme, politisk ideologi udviklet i flere arabiske stater gennem 1950'erne og 1960'erne. Ideologer fremhæver, at den arabiske socialisme på flere punkter adskiller sig afgørende fra den socialisme, der blev udviklet i Europa gennem 1800-t. Således afvises klassekampen som historiens drivkraft, og staten betragtes som en neutral instans, der kan mægle mellem samfundets forskellige grupperinger, ligesom den arabiske socialisme heller ikke teoretisk er ateistisk.


10

En del sol, men i de østlige egne mere skyet og på Bornholm efterhånden mest tørt. Ud på dagen er der dog mulighed for lokale regn- og tordenbyger i resten af landet. Temp. op mellem 23 og 30 grader. I aften og i nat får den østlige del af landet mest skyet vejr, på Bornholm, stedvis også på Sjælland, kommer der regnbyger, måske med torden, ellers til dels klart vejr. Temp. ned mellem 15 og 20 grader. I hele perioden svag til jævn vind fra skiftende retninger, i nat efterhånden mest fra vest og nordvest.

11
Ja men på fredlig vis. Jeg går ind for fredlige hjemsendelser.

Du får næppe muslimer til at rejse frivilligt hjem igen, når først de har fået foden i døren til Danmarks socialkontorer! :yes:

Licensnægteren lever af overførselsindkomst.

12
Tror du selv på at perkerne ikke laver lort når man blander dem ud til hele Danmark?


Hvorfor skulle de også være bedre end nazisterne?

Hvad har DNM gjort i Danmark som kan samlignes sammenlignes med voldtægter, røverier, sten fra motorvejsbroer og andet kulturberigelse?

Vold er nu engang vold - uanset hvilke undskyldninger du har.13
Politik / Voldskultur
« Dato: I dag ved 12:20:09 pm »
Kan du snakke engelsk - eller bruger du Google oversæt?

Det er under alle omstændigheder ikke nationalt, at skrive på fremmede sprog i danske debatter.
En NEGER har lavet kulturberigelse, så fik han tæsk.

Indvandrere der opfører sig som nazister - skal UD!
14
Tror du selv på at perkerne ikke laver lort når man blander dem ud til hele Danmark?


Hvorfor skulle de også være bedre end nazisterne?

15
Fri Debat / Jeg vil alligevel sammenligne
« Dato: I dag ved 12:01:24 pm »
Fordi myg kan bære malaria er de uden sammenligning det mest dræbende dyr i menneskehedens historie. Selv de underarter der er "harmløse" er pisse irriterende. Myggen bør udryddes.

Den sorte død

De fleste steder, hvorfra man har nogenlunde præcise skøn over dødeligheden, var befolkningstabet på 40-50%.

Det er vist almindelig anerkendt, at smittevejen var fra pestramte rotter - via rottens loppe, som søger alternative værtsdyr - herunder mennesker - når rotten dør.

Danmark, Sverige og Nordtyskland blev ramt i 1350, og de overlevende sank ned i en moralsk sump. Der skete massakrer på jødiske samfund fremkaldt af et rygte om, at pesten skyldtes en jødisk sammensværgelse.

Den sidste pestepidemi i Norden rasede i København, Helsingør og dele af Sverige 1710-12.

Pesten udløste en langvarig nedgang i Europas befolkningstal, så jeg mener sagtens, pesten kan sammenlignes med malaria.

Der er ingen garanti for, at verden ikke kan blive ramt af pest igen. For det første er forklaringen på, at moderne pestepidemier ikke har opvist en tilsvarende dødelighed sandsynligvis delvist genetiske forandringer hos pestbakterien.

Hvis bakterien optræder i en lige så ondartet version igen - og udvikler resistens imod antibiotika - så kan det gå værre - fordi man rejser meget mere, hurtigere og længere i dag.http://denstoredanske.dk/Danmarks_geografi_og_historie/Danmarks_historie/Danmark_f%C3%B8r_Reformationen/den_sorte_d%C3%B8d

Sider: [1] 2 3 ... 1232