Diverse > Fra mig til dig

Kære Anklageren

<< < (14/15) > >>

Tigermanden:
Tak skal du have. Jeg skal nok love dig, at der ikke bliver nogen problemer med mig fremover. Det har I mine personlige garantier for.

Debatsvinet:

--- Citat fra: Tigermanden efter Oktober 17, 2017, 11:30:20 am ---Tak skal du have. Jeg skal nok love dig, at der ikke bliver nogen problemer med mig fremover. Det har I mine personlige garantier for.

--- Afslutning på citat ---


Er du sikker ?? ...  :JC_sneaky:

J. Langgaard-Nielsen:
Jeg kan se, at profilen Anklageren har skrevet sit indlæg nr. 14.000 på Din-debat.dk engang i eftermiddags.

Men hvad er den af:
Tigermandens sædvanlige knus & kram og logrende juhuu udeblev da vist helt???

Jeg selv kan desværre ikke gratulere med noget som helst.

Tigermanden:
Det er da også rigtigt. Mange gange tillykke til Anklageren, der som altid er med til at sikre en human og saglig debat her på siden. Det er godt, vi har ham, for hvor ville debatten være fattig uden.   :JC_ThankYou: :JC_you_rock: :Laie_94:

Tigermanden:
Så blev det til 19.000 flotte, store indlæg fra vores alle sammens intellektuelle fyrtårn - det er naturligvis Anklageren, jeg skriver om. Det er ikke for meget sagt, at det er dig, der gør det rart at være her på siden. Ja, man kan nok med god ret kalde dig for en slags leder herinde. Ja, det er jo nok ikke altid sjovt at være Rudi, men det må han altså bare bide i sig.  :ahappy: Nej, det er altså os på den humanistiske venstrefløj herinde, der styrer tingene, så jeg ser ikke anden mulighed, end at de må de højreorienterede altså bare acceptere.
 :aww: :Cherna_29:

Navigering

[0] Emneindeks

[#] Næste side

[*] Forrige side

Skift til fuld version