Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - El_Nino

Sider: [1] 2 3 ... 125
1
Politik / Sv: Muslim dræbte venligboer
« Dato: I dag ved 10:55:39 am »
Det der med at "vågne op" sker nok ikke for vore "vatpi..." før en muhamz står med Ak47, og truer en af dem, måske lige med undtagelse af Inger Støjbjerg.

2
Videnskab / Sv: Hvor klimavenlig er forskellige energiformer?
« Dato: December 12, 2017, 07:53:31 pm »
Kender du noget til undersøgelser, der siger noget andet?

Jeg kender mine egne iagttagelser. På de vindmøller jeg ser, står vingerne stille 80% af tiden.

Og de solværker vi har, producerer da masser af strøm - på tidspunkter hvor der ikke er behov.

Omvendt her i Thailand. Her er der et enormt potentiale for solenergi, og på de rigtige tidspunkter, da hovedparten af strømforbruget er til air-condition.

Men grunden til min surhed, er den samme som for el-bilerne. Der er alt for meget frådseri med energien. Hvad med at lægge ud der?

Jeg er godt klar over at vi har demokrati og frihed, og at enhver da må frådse med energien efter lyst og pengepung.

Sådan er kapitalismen. Menneskehedens undergang i overforbrug ligger forude.

Nemlig, - men i kommunistlandene sløser man ikke med energien,  tværtimod, som man ser her i nordkorea spares der skam på energienJeg formoder PHIL du joker - ik´. :JC_snack: :JC_OMG_sign:

3
Fri Debat / Sv: Brandbombe kastet mod synagoge i Göteborg
« Dato: December 11, 2017, 02:58:42 pm »
Det lyder usandsynligt, at Muslimske unge skulle gøre sådan noget, da den slags handlinger slet ikke er tilladt, hvis man følger Islam. Mon ikke det er nogle svenske nazister, der står bag?

Det er underligt, at du gider at være en parodi i tusinder af kommentarer.

tigermanden, er jo en med 9 liv - eller har han brændt et par stykker?. :JC_rant: :JC_drink:

4
Som den retskrivnings-tro mand jeg er, havde jeg i linket skrevet "skjult kamera". Men af ukendte årsager havde en person på Newspeek skrevet "skult" - og så har man jo at rette sig efter det og gentage fejlen. (Er rettet i mit oplæg nu.)
Og du kan se videoen uden reptilians!   :big_grin:

Ja, jeg kunne se den uden problemer. :Mauridia_22:

5
Samfund- & Kultur / Sv: 'Forsoningsmøde' i Aarhus-moské
« Dato: December 11, 2017, 11:39:52 am »
Islam er en dynamisk og aktiv spiller i det danske samfund, og Moskeerne er i mange tilfælde at betragte som en slags demokratiske og åbne medborgerhuse - hvor der selvfølgelig holdes den slags møder. Men I "vikinger" ryster måske allerede i bukserne - ved tanken om, at Islam er en integreret del af demokratiet :big_grin:

Citér
Islam er en dynamisk og aktiv spiller i det danske samfund, og Moskeerne er i mange tilfælde at betragte som en slags demokratiske og åbne medborgerhuse
Islam - dynamisk, aktiv spiller i det danske samfund. Jo, når det kommer til kriminalitet, social kontrol, skabagtig opførsel (vi kræver, vi vil have, vi vil ikke have det og det) - jo du ret. :tommy: :shablon_01: :shablon_01:

Citér
Men I "vikinger" ryster måske allerede i bukserne - ved tanken om, at Islam er en integreret del af demokratiet
Nej, Vikinger ryster ikke for Islam, og Islam en integreret del af demokratiet. Du har sq da vist fået en Halal pølse galt i halsen. Islam kan ikke, og bliver aldrig integreret i noget vestligt samfund. Den kan integreres med vold, krig, undertrykkelse, etc. .. :MG_39: :moil:

6
Politik / Sv: Krigerisk facebook-opslag fra Asmaa Abdol-Hamid
« Dato: December 11, 2017, 09:42:19 am »
Kan hun ikke drønet Yt-Av-Hier, vraltende sæk, som hun er. Noget må kunne findes omkring hendes kontakter, opførsel, etc., så Inger S, kan få hende til udsendelseslejren (et og andet sted). :hang1: :hang2: :hang3: :fear:

Det der kunne nemt dømmes som ærekrænkende udtalelser.  :aww: :Cherna_29:

Følte du dig truffet ??

7
Politik / Sv: Der kommer sandheder for dagen
« Dato: December 10, 2017, 01:36:42 pm »
El_Nino:
Citér
Har du da ikke været her under andre navne, som carlo skriver?. :girl_cray: :girl_cray2: :fear:

El_Nino, du er alt, alt for god en mand til at deltage i Carlo Klams flerårige stalking/personforfølgelse af kvindelige debattører. Bedre at ignorere hans savl og bavl.   :smile1:

Åh, tak DerRudi, men jeg kan tage det - som gammel sømand, kan bølgerne kun blive så og så store.. :fear: :ded_snegurochka: :crigon_01:

8
Ja, se da var da et download med "kød" - jeg er også for samme skal ske for den mandlige kriminelle i denne sag, og den ene kvindelige, skal have skåret skindet af de store skamlæber, og alle derefter smides ud over Afghanistan - ikke Nordpolen. Vi kan sq ikke svine dette område til med den slags svin. :hyper: :ireful2: :ireful3:

9
Politik / Sv: Krigen mod Islamisk Stat er slut
« Dato: December 10, 2017, 09:35:04 am »
At CIA og Israel støtter ISIS er kendt i lang tid

https://www.rt.com/op-edge/361033-syria-russia-us-kerry/
https://www.rt.com/op-edge/168064-isis-terrorism-usa-cia-war/

http://www.independent.co.uk/news/world/middle-east/israel-giving-secret-aid-syrian-rebels-bashar-al-assad-golah-heights-hezbollah-fursan-al-joulan-a7797151.html
http://www.dailymail.co.uk/news/article-4411794/Syrian-envoy-claims-Israel-directly-supporting-ISIS.html
https://www.timesofisrael.com/yaalon-syrian-rebels-keeping-druze-safe-in-exchange-for-israeli-aid/
https://www.richardsilverstein.com/2017/04/23/breaking-former-israeli-defense-minister-confirms-israeli-collaboration-isis-syria/

God læselyst. Ikke at Iran (og Kina som har et samarbejde med Rusland) er super gode lande på nogen måder, men de er på den gode side i Syrienkrigen.

De første 2 kopier, du satte ind, er jo ren russisk propaganda - RT - jow my foot - De sidste er alskens vrøvl og insinuationer - Skulle Isral støtte et endnu mere morderisk regime (ISIL), end hvad de har at slås med i forvejen (Den iranske revolutionsgarde i Syrien - Hezbollah i Libanon) Nej, der er du på et rødt propagadaspor, og faldt i.. :MG_229: :paladin: :russian_roulette:

10
Ja selvfølgelig. For hvis der er nogen der står i vejen, bliver de bare myrdet. Man har vel folk til det grove.

Ja Carlo, selv som en gammel kommunist som du, kan se galgerebet. :hang1: :hang2: :hang3: :girl_drink1: :girl_drink2: :girl_drink3:

11
Politik / Sv: Krigerisk facebook-opslag fra Asmaa Abdol-Hamid
« Dato: December 09, 2017, 08:06:43 pm »
Nu kontakter MF Pernille Bendixen (DF) justitsminister Søren Pape Poulsen (K), og det er ikke første gang i forbindelse med den infame islamist ved Fyns Politi (hvis idé var den ansættelse egentlig?)
Bendixen udtaler, at Asmaa A.-H ikke fungerer som brobygger men tværtimod som ophidser.

Gad vide, om Pernille Bendixen får noget ud af et eventuelt samråd? Jeg synes, at det gennem årene har virket som om den palæsinensiske sæk (det er påklædningen, jeg hentyder til   :sarcastic:) er fredet, lige meget hvad hun finder på.

Jeg bifalder, at Pernille Bendixen gerne vil have hystaden Asmaa A.-H. fyret. denne rabiate muslim kører sit eget løb, det har vi set før.
Personen har et loyalitetsproblem, både overfor Danmark som nation og i forhold til sit job som offentligt ansat under justitsministeriet.

Asmaa A.-H. har bedrevet en del.
Så ville hun ikke give mænd hånd til goddag.
Som folketingskandidat for Enhedslisten proklamerede hun at ville holde ordførertaler fra folketingets talerstol iklædt slør.
Hun var talsperson for de 11 islam-organisationer, der i 2005 politianmeldte Jyllands-Posten for blasfemi og "racediskrimination" efter bladets offentliggørelse af de såkaldte Muhammed-tegninger - og meget mere.

Jeg ville ønske, at hun blev fyret men tvivler på, at hun kan røres. Der skal nok være nogle håndlangere, eller hvad de kaldes, der redder hende.
For f..... folkens! Hun er islamist til fingerspidserne og burde slet ikke opholde sig i Danmark. Hun kan passende sammen med ligesindede kæmpe sin store kamp dernede, hvor hun har opfordret andre til krigshandlinger.

Kan hun ikke drønet Yt-Av-Hier, vraltende sæk, som hun er. Noget må kunne findes omkring hendes kontakter, opførsel, etc., så Inger S, kan få hende til udsendelseslejren (et og andet sted). :hang1: :hang2: :hang3: :fear:

12
Politik / Sv: Der kommer sandheder for dagen
« Dato: December 09, 2017, 08:00:10 pm »
Postet af: The Honey
« Dato: I dag ved 05:09:50 pm »

 Indsæt "-"
Citér
Citat fra: Carlo efter I dag ved 04:49:34 pm

    Mon ikke The Honey har været her tidligere under andre navne?

Oversættelse til moderne dansk:

Citér
"Jeg er komplet uinteresseret i emnet, og jeg kan ikke lide hvad The Honey skriver. Men jeg vil så grumme nødig have, at I glemmer min vigtige person."
Har du da ikke været her under andre navne, som carlo skriver?. :girl_cray: :girl_cray2: :fear:

13
Politik / Sv: Krigen mod Islamisk Stat er slut
« Dato: December 09, 2017, 06:38:18 pm »
Stort tillykke til Rusland, Assad og Iran som har vundet over CIA og Israels proxyhær de kalder for ISIS. En kæmpe sejr for verdensfreden og et kæmpe nederlag til NWO-globalisterne som støtter ISIS.

Lidt af en pap-and, er du da. Putin, Assad og Ali Khamenei, er nok noget af de værste undertrykkere, sammen med Hisbollahs Hassan Nasrallah. :bomb: :brr: :connie_34:

14
Fri Debat / Sv: Bizart
« Dato: December 07, 2017, 09:49:35 pm »
Ja, især da der IKKE er alle disse onkler, tanter, fætre, kusiner o.l. affald som kan påvirke

15
Fra medierne / Sv: Igen og igen
« Dato: December 07, 2017, 09:47:03 pm »
I aftes blev der begået røveri i Dagli' Brugsen, Klosterengen.
To gerningsmænd beordrede en kvindelig og en mandlig ansat længere ind i butikken, mens de truede med knive.

Begge gerningsmænd har mellemøstligt udseende og vurderes til at være i tyverne.
Den ene talte udelukkende arabisk, den anden mere gebrokkent.
De sædvanlige hættetrøjer.

https://24nyt.dk/to-arabere-truede-ansatte-broedkniv-politiet-soeger-vidner/

Hvor er det trist, ikke mindst for de unge, som står i forretning til langt hen på aftenen, at stor-indvandringen har betydet disse mange røverier, begået af arabere.   :ohmy:

Araberne skal kastereres :LaieA_050:

Sider: [1] 2 3 ... 125