Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - El_Nino

Sider: [1] 2 3 ... 132
1
Politik / Sv: Russerne skal i stemmeboksen i dag -Narrehatte valg!
« Dato: Marts 20, 2018, 01:51:59 pm »
Overraskelsen er ikke, at Putin vandt valget. Det kunne selv en blind høne have forudset.

Hvor stor var det nu valgdeltagelsen var? Nåede den op over de 65%, som Putin havde sat sig som mål i sidste ombæring, efter at have nedjusteret fra 70%?

Det så i al fald sort ud først på aftenen, hvor den knap nok kunne snige sig over de 60%, men det hjælper selvfølgelig alt sammen, når folk stemmer flere gange, eller valgtilforordnede fylder stemmeurnerne op med stemmesedler.

Vi kan vist roligt skrive::> Falske stemmesedler,  :girl_blum2:

Så gør den sløje valgdeltagelse ikke så meget når man selv sørger for stemmesedlerne,   :girl_wink:
I følge Løgnepressen ser det ud til, at valgdeltagelsen nåede over de 65%. og så er Putin sikkert glad - lidt glad i al fald, for han havde sikkert smilet endnu bredere, hvis den var nået op på 99,9%  :big_grin:

Tror da pokker, han kan så højt op. De ansatte på fabrikkerne rundt om, blev jo kørt i busser til valstederne og så "tvunget" til at stemme (på ham) :Elffy_45: :ermm: :faceless:

2
Fri Debat / Sv: Jorden er flad! - ja,ja
« Dato: Marts 20, 2018, 01:47:06 pm »
Til Convex Earth.
Nu blev jeg alligevel nysgerrig.


Vil du venligst oplyse mig om hvorfor du skriver sådan noget sindsygt sludder.
Er det:

A) fordi du morer dig med at skrive noget fuldstændigt ligegyldigt.
B) fordi du selv tror på det bindegale sludder.
C) søger opmærksomhed, og ikke har noget intelligent at skrive om.
D) ikke klar over emnet har været oppe før, og udmærkede debattører har fremlagt beviser på jorden er rund, hvilket ikke særligt svært.

Vil du venligst oplyse om hvilken institution du er indlagt på.

Vil du venligst oplyse om hvilken institution du er indlagt på.
Det er hemmeligt - Det ved Convex Earth ikke - kun NASA kender stedet :JC_rant: :ike:

3
Mon det ikke dig, som er et fake - og MÅNEN er virkelig en gul ost med lidt skimmel på! :Laie_75A: :Laie_75B: :Laie_75C:

5
Der er alt for mange af den slags her i DK; og ja, og nej; jeg tror ikke det helt og alene er politikernes skyld, men der i mod det faktum, at vi har nogle "konventioner", som er underskrevet af os (DK), og som BURDE revideres hellere i dag end i morgen. :tease: :sad:

6
Jeg skal jo heller ikke afgøre det - og heldigvis for det, da jeg ikke har en hær af lægelige eksperter og eksperter i masseødelæggelsesvåben til min rådighed.

Som jeg ser det, så er det et tegn på, at den kolde krig er på vej tilbage - og når den gør det, så får licensnægteren ørerne i maskinen, fordi han holder med fjenden.

Det kan gå hurtigere, end man tror.

Som jeg ser det, så er det et tegn på, at den kolde krig er på vej tilbage - og når den gør det, så får licensnægteren ørerne i maskinen, fordi han holder med fjenden.Det kan gå hurtigere, end man tror.

Ja, talskvinden for Putin; Maria Zakharova gør det nok ikke nemmere/size]

7
Religion-& Filosofi / Sv: Jordan Peterson er en falsk profet
« Dato: Marts 16, 2018, 07:30:11 pm »
Hvem fa.... er denne Jordan Petersen - er han en buh-kalv I alle danser rundt om? Eller noget fiktivt, som I alle (mange af  jer) herinde skråler op om, og hyler op om!!!!

8
Politik / Sv: Har du det rigtig godt???
« Dato: Marts 13, 2018, 04:42:46 pm »

Den skal sættes ind hvis nogen vil melde sig ud af EU. På samme måde som spanierne brugte hæren da Catalonien ville melde sig ud, det er klart nok. Hvad tror du ellers den skal bruges til ?

Alt andet har vi Nato til.

Det er tiltrængt, at USA ikke længere vil være den eneste supermagt. EU har potentiale til at blive stærkere end USA, fordi EU er større.

Det er tiltrængt, at USA ikke længere vil være den eneste supermagt. EU har potentiale til at blive stærkere end USA, fordi EU er større.

Ja, ja, ja, - men vi er jo ikke enige - kun if. mht. Rusland (Putin) - nix - EU KUNNE blive stor, men der er for megen fnidder, og nu da England forlader EU, bliver det sq ikke nemmere, at få noget stort ud af EU - militært!! :Laie_55: :JC_pokerface: :hysteric:

9
Fri Debat / Sv: Syrisk dreng klarede operation med koranens hjælp
« Dato: Marts 13, 2018, 11:00:20 am »
En tyrkisk læge beskriver på TV en forbløffende historie om et lille syrisk barn, som var skadet af en bombning og var på skadestue i færd med at blive opereret - uden bedøvelse. Under operationen blev barnet ved med at recitere Qur'ān for at lindre smerterne. Den unge læge havde svært ved at holde tårerne tilbage. Jeg havde også svært ved det, hvad med jer?

https://www.youtube.com/watch?v=E9dbrM1_tNE


 :heart: :heart: :heart: ALLAH  :heart: :heart: :heart:
                         :Cherna_29:

Ser heller dig og alle  Allanh   øjentjenere sendt ad he..... til- :triniti: :orc:

10
»Da vi kommer, så vi ikke noget kriminelt. Hvis der er hærværk, må folk anmelde det,« siger Søren Strægaard.

Catharina fra Haderslev ønsker heller ikke at stå frem med fulde navn, fordi hun frygter sin sikkerhed, men hendes identitet er kendt af BT. Hun så 'krigzonen', efter alle var gået klokken lidt i ni i torsdag morgen. Derefter ringede hun til politiet og fortalte dem om ødelagte betonpiller, som ligner, de er blevet kørt ned, blodigt papir, glasskår overalt og brosten, der er kastet over parkeringspladsen foran Domkirken. Men vagtchef Søren Strægaard fastholder, at de ikke har modtaget nogle anmeldelser.Der er da skam andre kilder på historien end Uriasposten:

https://www.bt.dk/danmark/beboere-i-dansk-provinsby-om-voldsepisoder-det-er-en-kamparena

Så uanset din tro eller ikke på Uriasposten, så var der altså noget om snakken - eller skriblerierne i nævnte -post - :shablon_03: :dwarf:

11
Politik / Sv: Først Myanmar. Så Sri Lanka.
« Dato: Marts 11, 2018, 10:54:09 am »
Det hedder muhammedanere  :yes:

Korrektion PU, det hedder muhamzsk -  :shocked: :pirate:

12
CARLO - det er de fleste sorte sække med kulørt snøvs - ser mange af dem her i mit område, og, - ja man bliver sq helt impotent af at se på dem!!

13
Samfund- & Kultur / Sv: Bandeleder slipper for udvisning -- ?????
« Dato: Marts 07, 2018, 11:02:43 am »
:dash2: :connie_13: :connie_22: :connie_nutzo:

Bandelederen var ikke selv til stede, da sagen mandag blev behandlet i Østre Landsret.

Bandelederen Shuaib Khan slipper for udvisning fra Danmark. Det blev mandag stadfæstet i Østre Landsret.

Samtidig bliver bandelederens fængselsstraf nedsat til 60 dage. En straf som han allerede har afsonet.

________________

- Han er en person, der er voldsparat. Han har tidligere sammen med andre forårsaget en persons død. Han er leder af LTF som med et konsulentudtryk kan walk the talk. Han er kronjuvelen på voldsparathed. Det meste af sit liv har han trukket et langt blodspor efter sig. Han er bandeleder. Han har hele banden i ryggen. Derfor er det ikke kun Shuaib Khan, politiassistenten skal frygte, men hele banden, voldsomt voldsparate personer, forklarede anklageren ved statsadvokaten Anders Riisager om, hvorfor han mente at Shuaib Khans skulle have skærpet straffen for truslerne mod betjenten.


Citat slut

http://nyheder.tv2.dk/krimi/2018-03-05-bandeleder-slipper-for-udvisning

Hvad er det for nogen dommere, vi har i Danmark  :bad:


http://nyheder.tv2.dk/krimi/2018-03-05-bandeleder-slipper-for-udvisning
Hvad er det for nogen dommere, vi har i Danmark  :bad:


Ja, det må du nok ?? om. Jeg også tidligere skrevet, at der er en hel del "dommere", som bør udskiftes. :JC_PacMan: :help:

14
Ud med svinet - uanset - Ned til Ayatollah-landet med ham.

15
Det vil glæde de fleste  :smile1:

Naeh ANKLAGEREN, jeg ser schweitzerne som et arrogant pengepuger egoistisk folkefærd - har personligt et særdeles negativt syn på dem - stammer fra en flyvning med  ankomst til Vancouver, B.C. i april 1970, og den var særdeles negativ. :dirol: :connie_skilletgirl: :bomb:

Bare lige til oplysning. Vancouver ligger i Canada  :big_grin:

Jepper - og det var der ved check hos Immigration, at denne arrogante skide schweizer stod bag mig i køen. Da han så mit pas, spurgte han om det var Danmark jeg kom fra. Som jeg beskæftigede; hvorpå han gik totalt amok; skældte mig ud fra at komme fra et pengeforbrugende og pengelånende land, uden opsparing etc. etc. Har sq aldrig glemt denne alpe-ged og selvglade stodder. Schweizere, føj for dem og han sq nok alene om være sådan - i 1970 så Danmarks økonomi jo også helt anderledes ud end i dag, men alligevel - klaphat. :kattemad_03: :JC_rant:

Så du lægger et helt folk for had fordi du får 48 år siden mødte en enkelt schweizer, der opførte sig dårligt i et minut. Der kan man da snakke om at bære nag  :big_grin:

Så du lægger et helt folk for had fordi du får 48 år siden mødte en enkelt schweizer, der opførte sig dårligt i et minut. Der kan man da snakke om at bære nag  :big_grin:

Tja - det er vist den rigtige ord - men det varede nok mere end et minut, der i Vancouvers lufthavn - Han blev med skælde mig ud for at komme fra et gældsplaget land, og det varede helt til, jeg kom igennem immigration og ud i ankomsthallen - jo, den godt kaldes et langt varigt nag, men det nok min natur; en gang trådt på - og det uforskyldt - af sådan en Alpeged :punish:

Sider: [1] 2 3 ... 132