Forfatter Emne: Venstre – demokratiets skrækeksempel?  (Læst 336 gange)

Offline Licensnægteren (OP)

  • Hyper medlem
  • *****
  • Indlæg: 4239
  • Activity:
    21%
  • Country: 00
  • Foragter NWOeliten, løgnemedierne og multikulturen
    • Vis profil
Venstre – demokratiets skrækeksempel?
« Dato: November 13, 2017, 05:13:53 pm »
Ny lang og meget god artikel på Dagens Blæser. Jeg er helt enig med artiklen

Venstre er fyldt med selvmodsigelser. Fra Fogh og hans vision om en minimalstat, der blev til den største og dyreste i Danmarks historie under hans styre, til deres valgsejre baseret på løfter om håndtering af de fremmedes hærgen, som i stedet erstattes af yderligere fremmedimport, statsborgerskabstildelinger i titusindvis og mindst mulig blasfemi mod religionen Åbne Grænser, til trods for at snyltere fra andre kontinenter vælter ind i åbenlys modstrid med det danske folks interesser.

Venstre er ikke Skurken(TM). De er blot symbolet på vores nuværende styresystems råddenskab, og det er nærmere dette som nærer landsskadelige sammenslutninger som Venstre ved dets giftige barm.

Hele politikken som styrer os mod afgrunden, såvel i fremmedspørgsmålet som i mammutstatens umyndiggørelse af og krigserklæring mod kernefamilien, er resultatet af den skyttegravskrig, teatralsk iscenesat af medierne i samarbejde med politikerne selv, som kendetegner vort liberale demokrati. Folket er splittet i små fraktioner, og læres at finde deres lille interessegruppe repræsenteret i et parti, som udkæmper sølle slag om ressourcefordeling, der kan tilgodese netop deres historieløse verdensanskuelse.

Efterhånden som resultaterne af partiernes, herunder i den grad Venstres, politik manifesterer sig i ulyksaligheder som gruppevoldtægter, hensynsløs vold, stenkast mod politi og andre myndighedspersoner, krige i fremmede lande og pengeknaphed som følge af den enorme fremmedbyrde, så går partierne til kamp! Til kamp for næste valg, næste kortsigtede brandslukning, næste gulerod som kan lokke den ligeså kortsigtede vælger til at sætte sit kryds ved netop dem.

Her er Venstre i sit es. Nok havde de regeringsmagten, da den skæbnesvangre Flygtningelov af 1983 blev vedtaget, nok fik de magten i 2001 efter socialdemokraternes hæmningsløse Balkan- og negerimport, og kvitterede med nye befolkningsudskiftningsrekorder (med Dansk Folkepartis tragikomiske medvirken). Men disse ugerninger, disse forræderier mod det danske folk, er jo ikke upopulære hos de øvrige partier, så det er ikke et tema i valgkampene.

Læs resten her https://xn--dagensblser-h9a.net/2017/11/12/venstre-demokratiets-skraekeksempel/
Afmeld DDRlicensen her https://www.dr.dk/om-dr/licens/selvbetjening/afmeld-medielicens-0 du bliver 2600 kroner rigere hvert år og du slipper for at betale til løgnepropagandaen (Husk nem-id)