Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Emner - Anklageren

Sider: [1] 2 3 ... 58
1
Politik / Italien vil ikke længere være hele EU's asylkontor
« Dato: Juni 24, 2018, 09:27:38 pm »
På torsdag skal der være EU topmøde om migranterne

Det spidser noget til, for Italien vil ikke løse problemerne alene og andre EU lande vil ikke hjælpe dem. Det bliver spændende, om vi hører mere til at oprette modtagelseslejre i Nordafrika i løbet af ugen, hvor asylansøgerne får behandlet deres asylansøgninger - uden at de befinder sig i Europa.

Så kan landene selv bestemme, hvor mange - eller hvor få - de vil modtage. Det bliver med ret stor sikkerhed færre.

Det er ikke en dårlig idé - for så er der nogen, som tager sig af flygtningene - samtidig med - at det løser mange problemer.


2
Politik / Et smalt medieforlig uden Socialdemokratiet
« Dato: Juni 22, 2018, 05:30:12 pm »
Lige nu tegner det til, at der kommer et smalt medieforlig uden om Socialdemokratiet.

Det betyder samlede nedskæringer, og DR beskæres også.

Det betyder efter alt at dømme, at licensen fremover opkræves over skatten, og at regeringen opgiver salget af TV2, fordi DF ikke vil være med til det.

I det mindste skal den asociale licensnægteren nu skal have pungen op af lommen.
3
Politik / Brexit har svækket EU modstanden markant
« Dato: Juni 22, 2018, 03:51:51 pm »
71 procent af danskerne siger nu ja til, at EU-medlemskabet er en god ting for Danmark, mens kun ni procent kalder medlemskabet dårligt.

https://www.altinget.dk/artikel/stadig-flere-danskere-bakker-op-om-eu

Ville du gerne have briternes alvorlige problemer?

Det er blevet værre af, at USA for nylig har pålagt briterne told - for nu er fremtiden mere usikker, da briterne ikke længere føler, at de kan stole på den gamle allierede.

En evt. alliance bygger nødvendigvis på tillid.


4


Kenneth Kristensen går helt galt i byen

Bilka sælger varer på helt kommerciel basis, og det er kun naturligt, at de forsøger at skabe overskud i deres bagerafdeling.

Der er jo meget få danskere, som vil have islam smidt helt ud af Europa - og det er ikke demokratisk, at almindelige mennesker retter ind efter det lille mindretal.

Ligesom det store flertal ikke skal bøje sig for islam - skal det store flertal heller ikke bøje sig for det lille mindretal, som vil have islam smidt helt ud.


5
Samfund- & Kultur / Må man skrive på flaget?
« Dato: Juni 19, 2018, 02:06:06 am »
Ville det være i orden, hvis jeg lavede en restaurant, med en masse store flag foran, så det minder om DF's landsmøde?

Nu har Arne Stampe taget et flag med til VM, som der står VIDEBÆK på med store bogstaver

https://www.dr.dk/nyheder/regionale/midtvest/arne-har-kaempet-faa-sit-flag-med-til-vm-nu-har-landsholdet-taget-det-til

6
Politik / Hvad nu hvis
« Dato: Juni 19, 2018, 01:07:03 am »
Du har nok hørt, at Trump er ved at starte en handelskrig.

Handelskrige er ikke noget at spøge med. En handelskrig er en meget alvorlig sag, fordi landene kan skade hinanden på mange måder.

USA har store underskud, og nu bliver de større på grund af skattelettelserne. Ikke lige nu, hvor der er højkonjunktur, hvor pengene altid vælter ind i statskassen - men når højkonjunkturen er slut - er der lagt i kakkelovnen til den amerikanske økonomi.

USA finansierer selvfølgelig deres underskud ved at sælge statsobligationer, som alle andre lande også gør.

Der er bare det, at KINA har verdens største beholdning af amerikanske statsobligationer, og mange andre lande har også amerikanske statsobligationer.

Rusland har allerede lagt ud med, at de ikke vil være med til finansiere det amerikanske underskud ved at ligge inde med amerikanske statsobligationer.

Hvis Kina og EU landene heller ikke vil finansiere det amerikanske statsunderskud ved at ligge inde med amerikanske statsobligationer på grund af amerikansk told - så ryger USA på røven.

Der er vi ikke endnu, men hvis der f.eks. bliver lagt told på tyske biler, så er det anderledes.7
Fri Debat / Hvor mange Nobel-priser har muslimer gjort sig fortjent til?
« Dato: Juni 17, 2018, 12:54:15 pm »
Det er ikke mange, for det hæmmer forskningen, når videnskaben skal underordnes en religion.

Desværre ser man også i USA, at videnskaben bliver underordnet den kristne religion, og det er noget af det samme. Vi kender det i Europa, men det sker kun i mindre omfang.

Det er ikke alene religion, som virker fordummende, for sådan noget som klimavidenskab er i høj grad blevet politiseret. Også alt hvad der vedrører indvandring er blevet politiseret, og der har endda været en præsident (som formodes at være landets leder), der har været dum nok til at tale om "alternative fakta".

Derfor kan PU have ret i, at vores civilisation er på retur, fordi vi ikke længere er i stand til at træffe beslutninger, som hviler på et oplyst og objektivt videnskabeligt grundlag.

Vores "forspring" er ved at blive kvalt i FAKE news.

Endnu har den vestlige verden et forspring - videnskabeligt, uddannelsesmæssigt, industrielt og derved også militært - men med den stadig ringere evne til at træffe objektive beslutninger, ender vi på historiens mødding. Det er klart, at en ny civilisation, som ikke har svært ved at skelne imellem, hvad der er FAKE - og hvad der objektivt er sandt, vil sende os ned af rangstigen som civilisation betragtet.

Vi må nok regne med at underordne os "østen" på et tidspunkt, og årsagen er den fordummelse, der breder sig som ringe i vandet.


8
Fri Debat / Kvinder
« Dato: Juni 16, 2018, 07:54:47 pm »
Nu har hun igen vasket min iPhone, og det er nummer tre.

De har ikke godt af at blive vasket og centrifugeret.


9
Fri Debat / Det var svært at være neger for 100 år siden
« Dato: Juni 16, 2018, 01:16:07 pm »


Arthur John Johnson var den første sorte og den første texaner, som vandt verdensmesterskabet i sværvægtsboksning. Det viste sig at vanskeligt for de hvide boksere at vinde titlen tilbage til "den hvide mand", for han var en af de boksere, som klarede sig længst på toppen.

Den 18. oktober 1912 blev Johnson arresteret med den begrundelse, at hans forhold til Lucille Cameron krænkede Mann-loven mod at "transportere kvinder på tværs af statslinjer med umoralske formål", fordi hun var en påstået prostitueret.

Han var nemlig glad for hvide kvinder, og blev senere gift med Lucille Cameron. Sagen faldt fra hinanden, men mindre end en måned senere blev Johnson arresteret igen efter en lignende anklage. Denne gang var kvinden, en anden påstået prostitueret ved navn Belle Schreiber.

Han blev idømt et år og en dags fængsel, for at følges med hende over statsgrænsen, selvom det var sket før Mann-loven trådte i kraft.


10
Jeg vover alligevel det ene øjeDen groveste vold - som drab jo er - falder

Jeg har tidligere postet fakta, der viser at der var flere drab, dengang jeg var en lille dreng.

Alligevel syntes man ikke tidligere, at den grove vold var helt så forfærdelig, som man gør i dag.

Hvorfor det?

11
Politik / Handelskrigen
« Dato: Juni 15, 2018, 06:04:01 pm »
Nu er der ikke meget tvivl om, at Trump har startet en global handelskrig. Alle økonomer er enige om, at der kun er tabere i en handelskrig, så USA også er ved at lægge i kakkelovnen, til sig selv.

En debattør som anti-rød tror på Trump, når han siger, at USA bliver behandlet uretfærdigt (fordi USA har underskud på handelsbalancen).

- og det på trods af, at Trump vel er den amerikanske præsident, som lyver/har løjet mest. Sådan er det at være blind, fordi man tror bevidstløst på en, som man beundrer  :big_grin:

USA kan have underskud af mange grunde, og andre lande kan ikke gøre for, at amerikanske virksomheder har svært ved at konkurrere, fordi de har et hav af papirnussere og har rekord i antallet af jurister, som virksomhederne skal føde. Bare for at nævne noget.


12
Fri Debat / Anholdt for at fremsætte trussel på chatforum
« Dato: Juni 14, 2018, 01:49:55 pm »
En 22-årig mand tidligt torsdag morgen i Heimdalsparken i Holstebro anholdt for at have fremsat trusler på et chatforum.

Manden er sigtet for overtrædelse af straffelovens paragraf 266 ved at have fremsat trusler, der er egnet til at fremkalde alvorlig frygt.

http://www.mynewsdesk.com/dk/midt-og-vestjyllands-politi/pressreleases/mand-anholdt-for-at-fremsaette-trussel-paa-chatforum-2542855

Vil det sige, at politiet let kan finde anonyme chattere?

13
Blandt mænd, der har fået dårlige karakterer i matematik, er fire ud af ti blevet dømt som 25-årig.

Det ser endda værre ud for dem, der har dårlige karakterer i dansk.

Blandt dem, der har fået meget gode karakterer, er kun tre ud af hundrede blevet dømt som 25-årig

Kan man udlede noget ud af, at racister har en lavere IQ?

https://www.dst.dk/da/Statistik/nyt/NytHtml?cid=26418


14
Politik / En kæmpestor sejr for Kim Jong-un
« Dato: Juni 12, 2018, 09:42:24 am »


Inden vi besvimer i henrykkelse, så skal vi lige huske på, at USA forpligtede sig til at afskaffe sine atomvåben i ikke-spredningstraktaten af 1968. I den aftale forpligtede alle atommagterne sig på at indgå forhandlinger om at fjerne deres atomvåben på sigt.

Det minder jo meget om den aftale, som Nordkorea har underskrevet i april - og nu igen med Trumps underskrift.Atomnedrustningen blev faktisk allerede aftalt i april af Sydkoreas præsident, Moon Jae-in, og Nordkoreas leder, Kim Jong-Un i Panmujon-erklæringen, og nu tilslutter USA sig altså den aftale.


15
I april 2016 var 49.900 ikke-vestlige indvandrere på kontanthjælp, uddannelseshjælp og integrationsydelse.

Men i februar 2018 var tallet faldet til 40.500, hvilket er et fald på cirka 9.500 personer.

https://www.dr.dk/nyheder/indland/flere-indvandrere-kommer-i-arbejde

Ja ja - jeg ved godt, at det er "forbudt" at skrive, at antallet falder

Det skulle have været sorteret fra et sted i synsnerven på vej imod hjernen - men nu har jeg skrevet det, og så skal det også sendes - selvom fakta bryder de uskrevne danske regler.-Sider: [1] 2 3 ... 58