Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - Nikon

Sider: [1]
1
Fri Debat / Sv: Kørselsfradraget .
« Dato: Juni 11, 2017, 07:47:56 pm »
Nå har de så været og indfange den sølle kat , det var nok også godt hvis de kunne tage alle de vildkatte du har . Kunne du ikke prøve at modere dit sprog lidt , nu er han et dumt svin igen , talte du også sådan til dine børn .
[/quot :JC_doubledown:  Hvorfor har du ikke svaret Sekundar om den sølle hund der ikke kom til dyrlægen  :bad: .

Den fik vel også en skål B-vitamin lige som de katte han har siddet og gloet passivt på har ligget og rallet. 

Han er også uegnet til at tage sig af dyr.
Meget han ikke har været med hjemmeværnet ude og tvangsfjerne dem, lige som da  de fjernede børn der tissede i sengen, og så satte i pleje hos ham i det lille hus i Frederiksværk.


2
Fri Debat / Sv: Kørselsfradraget .
« Dato: Juni 11, 2017, 07:33:52 pm »
Nikon.

Jeg takkede kun dig på kattens vegne, du skal endeligt ikke tro andet, er du da helt gal :) , sådanne er jeg heller ikke, et dumt svin er du jo :) ikke :) , og det vil du helst forsætte med at være, også OK!, men godt at se at der er "lidt" menneske i dig.

Venlig Hilsen Poul Jørgensen

Jeg vil ikke kalde dig et svin, da de har væsentlig højere intellegens en dig.

Synd der ikke er menneske i dig.

3
Fri Debat / Sv: Kørselsfradraget .
« Dato: Juni 11, 2017, 06:50:45 pm »
Nikon.

Tro det eller ej, men TAK Nikon, jeg viste ikke det, men tak :) , de kommer senere her i dag og prøver at fange den kat, så tak :).

Venlig Hilsen Poul Jørgensen

Jeg gav dig ikke nummeret for at hjælpe dig, men katten, så slap du bare af med dine tak.

4
Fri Debat / Sv: Kørselsfradraget .
« Dato: Juni 11, 2017, 06:27:34 pm »
   Lunavecchia.

I gamle dage, dengang der var 6-arbejdsdage i en uge, der lå det godt-nok i Tåstrup, og dog    Lunavecchia , måske kan du havde ret, der var et eller andet med kommunegrænsen, den delte industribyen op i 2 forskellige kommuner, jeg arbejdede meget på Golgata og det lå i Tåstrup, på den ene side af vejen og Cola lå på den anden side af vejen.

Jeg cyklede tit fra L.Værløse til min Moster i Tåstrup da jeg var 8-10-år, ja engang cyklede jeg helt ud til Amager til min far på hans arbejde, der var jeg 9-år, og jeg skal lige love dig for at han blev gal, ikke over at jeg havde kørt så langt, men igennem København, nå men nok om det:).

Jeg har et helt andet problem, der er kommet en ny kat ind i min garage, den er meget bange og meget sulten, men :( , den er kommet meget tilskade, jeg tror den er blevet kørt ned, og den bør aflives, men jeg kan ikke komme i nærheden af den og den vil ikke gå i en fælde, hvem skal jeg havde fat i, eller hvad skal jeg gøre, den er kommet så meget tilskade, at jeg ved den dør af det, der er store huller i den og den lider meget, så hjælp mig lige med dette.

Venlig Hilsen Poul Jørgensen


Så ringer man 1812 din sinke!

5
Nikon.

Du er meldt for injurie, jeg har kvittering og garantibevis på den sav, og den er efterlyst igennem STIHL, den har serienr: 168 630 534 model/type: MS 390 og den er KØBT og betalt hos Skov&park i Maribo, så tag lige og klap i din idiot.

Stihl er sgu da ligeglad med du har påstår du har fået stjålet din sav af ham du kender, som er en kvinde. Skal den noget er det efterlysning hos panserne, men du er jo vipeptud af TopDanmark efter dine numre, så du skal løbe an på at få den tilbage.

Den er krøbet noget hvad Piller Poul, sidst var det en mother fucker af en skovsav, nu er den krøbet til nummeret før håndsaven...

Og så JE Park og skovservice været lukket i årevis i Maribo, du påstod den var ny.6
Er det en han eller en hun der løb med den sav du selv købte som tyvegods?

7
Fri Debat / Sv: manden på bunden har dårligt helbred
« Dato: Juni 11, 2017, 12:07:42 pm »
Mænd halter langt efter kvinder når det kommer til helbredet. Mange mænd går ikke til læneg før det er for sent. Sundhedssystemet er lavet til kvinderne der slet ikke erlige så syge som de mange tabermænd på bunden af samfundet.

Mænd med dårligt helbred har også dårligere jobs, hvis de da har job. Vi ser usunde og laskede ud, så der er ikke nogen kvinder der vil have os. Derfor får vi det endnu dårligere fordi vi går og er kede af det fordi der ikke er ngoen der vil røre ved os eller nusse om os.

Jeg vil også gerne have tryghed og varme.

Tabermandens dårlige helbrd er en belastning for hele samfundet. Er det ikke i statens interesse at berfolkningen er så suind som det er muligt. At kvinderne tiltrækkes af mændene så der fødes flere børn.

i stedet får kvinderne skatet betalt insamineret æg så de ikke behøver at have noget at gøre me de usunde mænd.

jeg lider af overvægt, alkoholisme, deprision, vejrtrækningsproblemer og smerter i maven, og jeg ryger to pakker cigaretter om dagen.

Hvorfor må jeg ikke have det godt? Hvorfor er der ikke hjælp at hente for mig?

Hvor er mandecentrene? Hvor er krisehjælpen til mænd? Hvorfor er det kun kvinder der får de tilbud? Er samfundet bedre tjent uden mænd eller hvorfor er det ellers så skidt som det er?

Ja, de har det hårdt.
Nogen af dem bor sådan http://imgur.com/a/KuAy4
OG får stjålet deres penge så de ikke en gang har til smøgerne.

8
Mandehørmen / Sv: Se hvad jeg fik gennem Amazon.com
« Dato: Juni 10, 2017, 06:37:28 pm »
Du er en gammel gris Carlo.

Poul Jørgensen

PS: og er de ikke for gamle til dig?, de har jo hår på "den".

Nu ikke så jaloux, du har fået din del. Selv om det er din døtre.
Er den yngste blevet til mere end en D sklål som du skrev om da hun var 13 år?

Sider: [1]